CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Papagomo Bukan Lagi ‘Budak KJ’

18-9-2018 11:03 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3309| Komen: 10

Description: "Biarlah orang nak cakap saya tak kenang jasa, menang exco kerana ihsan (Khairy Jamaluddin) KJ. Saya tak peduli sebab pada saya, kita masuk politik ni kena ada prinsip."


"Biarlah orang nak cakap saya tak kenang jasa, menang exco kerana ihsan (Khairy Jamaluddin) KJ. Saya tak peduli sebab pada saya, kita masuk politik ni kena ada prinsip."

Wan Muhammad Azri Wan Deris atau lebih dikenali sebagai Papa Gomo tidak kisah sekiranya dia dianggap tidak mengenang jasa Ahli Parlimen Rembau itu, sekali gus mengisytiharkan dia bukan lagi 'budak KJ'.


Loading FB Post...


Perbalahan antara Exco Pemuda UMNO dan Khairy semakin berlarutan apabila Wan Muhammad Azri meminta supaya UMNO dan Barisan Nasional (BN) tidak perlu bertanding di Pilihan Raya Kecil (PRK) Port Dickson (PD), sebaliknya biarkan saja Anwar menang.


Loading FB Post...

Terdahulu, Khairy melalui laman Twitter meminta UMNO dan BN untuk terus berjuang dalam PRK meskipun PD bukan kerusi yang mudah dimenangi.


Kredit foto: Twitter

Kenyataan Khairy itu, bagaimanapun tidak disokong Wan Muhammad Azri, sekali gus menyebabkan perbalahan mereka berlarutan. - CARI
26

Bagus
12

Marah
19

Terkejut
22

Sedih
14

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (102 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SWORKS27 18-9-2018 11:06 AM
papa gomok ni mental disorder
Quote ffbeauties 18-9-2018 11:15 AM
Bila dah jatuh boleh tengok la mana lawan mana kawan
Quote otai_g 18-9-2018 11:23 AM
aku cukup x minat dgn org yg bernama popagomo ni. X tau lah knp. Dia x de aura yg baik kot.
Quote botol_tritan 18-9-2018 11:24 AM
x faham dgn ayat biar anwar kempen sorang2 tu. dah kalau org semua xnak letak calon, confirm ler anwar menang tanpa bertanding, so buat apa dia nak kempen lg?

n kalau ada pencabar dari parti lain, akan ada PRK, so dia akan kempen menentang calon lain gak. so x wujud ler ayat anwar kempen sorang2 tu. ayat pun salah, lagi mau lawan ckp dgn KJ.
Quote shernazz 18-9-2018 11:24 AM
Dolu kat forum ni slalu ada kuar artikel copy dr blog papagomo
Quote kelana36 18-9-2018 11:43 AM
umno mesti kuat bila ada Papagomo dan Jamal Tongkol pegang jawatan....
Quote samasam90 18-9-2018 12:16 PM
Ibarat laba yg tidak disentuh atau dibuang .. hmmmmm
Quote supikan 25-9-2018 09:25 PM
Wow kj nampak berumur di situ
Quote Keropok12 29-10-2018 11:50 AM
Go KJ go KJ
Quote Supersirap 29-10-2018 12:37 PM
Anda rasa saya ada masa untuk sakit kepala?

Lihat semua komen(10)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.146060 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top