CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bapa Saudara Dicekup, Sumbang Mahram Dengan Anak Saudara Usia 10 Tahun

14-9-2018 06:23 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9925| Komen: 78|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Polis menahan seorang tukang cuci di sebuah hotel di Johor Bahru selepas dipercayai melakukan perbuatan sumbang mahram terhadap anak saudaranya yang masih di bawah umur.
Polis menahan seorang tukang cuci di sebuah hotel di Johor Bahru selepas dipercayai melakukan perbuatan sumbang mahram terhadap anak saudaranya yang masih di bawah umur. 


Astro Awani melaporkan, lelaki berusia 38 tahun itu bersama dengan kanak-kanak perempuan berusia 10 tahun pada jam 9.15 malam.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara ACP Mohd Taib Ahmad berkata, 

"Ketika serbuan dilakukan, pihak polis bertindak mengetuk bilik yang diduduki keduanya dan menunggu lebih kurang lima minit sebelum dibuka oleh suspek.

"Setelah dibuka, didapati seorang lelaki bersama seorang kanak-kanak berada dalam bilik berkenaan dalam keadaan separuh bogel manakala lelaki itu hanya memakai tuala tanpa baju."

Gambar Hiasan

Kanak-kanak tersebut memberitahu yang bapa saudaranya itu kerap membawanya keluar dan mendapat kebenaran dari ibu bapa mangsa.

Suspek sudah berkahwin dan mempunyai tiga anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun.

Dia direman selama tujuh hari mulai hari ini sehingga 20 Sept ini.

Kes disiasat di bawah Seksyen Seksyen 376A Kanun Keseksaan iaitu sumbang mahram. -CARI
36

Bagus
28

Marah
34

Terkejut
21

Sedih
20

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (157 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ashk4nn 14-9-2018 06:44 PM
eii vavinyaaa..sakit hati baca berita macam ni..
Quote famri7 14-9-2018 06:47 PM
Tapi sah2 ummah yahoodi nasoro kaper leknatullah.. sebab ummah suci xkan ngesek dengan anak bayi..kalau ikut ajaran nabi pon tidak boleh. Eh.
Quote putericahaya999 14-9-2018 06:48 PM
dosanya la
semoga duk neraka jahanam
Quote emptybotol 14-9-2018 07:25 PM
Suspek umur 38 tahun tp ada 3 anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun???

Umur 10 tahun dah ada anak ke?
Quote darkness 14-9-2018 07:35 PM
emptybotol replied at 14-9-2018 07:25 PM
Suspek umur 38 tahun tp ada 3 anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun???

Umur 10 tahun dah ada ana ...

Hadoii..itu la yg sy bingung td
Quote sofiazara 14-9-2018 07:38 PM
dia umur 48 laaa
Quote umbut 14-9-2018 07:40 PM
Jgn percaya adik beradik sedara ke bagai bawa anak dara bwh umur keluar oooiii... setan dimana2
Quote Nana_Man 14-9-2018 07:44 PM
Aku tak kasi anak pompuan rapat sgt ngan adik lelaki aku pun., bkn ape, takot hal gini terjadi. U nvr noe org yg ko trust buat mcm ni.
Quote awaynepian 14-9-2018 08:01 PM
emptybotol replied at 14-9-2018 07:25 PM
Suspek umur 38 tahun tp ada 3 anak berusia 25 tahun hingga 28 tahun???

Umur 10 tahun dah ada ana ...

dah baca mula..eh sebaya aku...tiba2 tgk tang anak...eh..biar betul..tabloid mana typo error nih
Quote Jagendas 14-9-2018 08:29 PM
potong je anu tu
Quote Konahhh 14-9-2018 08:37 PM
Uishhhhh weh tu anak saudara kau tu
Quote EvieWanKenobi 14-9-2018 09:18 PM
umur dah 38 tahun pun tak boleh
beza dosa pahala..
Quote hadibah 14-9-2018 09:24 PM
EvieWanKenobi replied at 14-9-2018 09:18 PM
umur dah 38 tahun pun tak boleh
beza dosa pahala..

kau nak kata apa kalau yg dah tua2 berani cakap dosa dia tanggung


Quote Decaffeinated 14-9-2018 10:00 PM
memedo tu dah satu hal.... dengan darah daging sendiri pulak tu...

budak 10 tahun tu pun macam dah birah ja... benda sedap kot.

Quote cicicumel 14-9-2018 10:42 PM
Never trust your abg ,adik laki,pak sedara or even ayah n datuk ko sndiri.pls precaution.
Quote kibodwatriuh 14-9-2018 10:47 PM
wartawan ni macam mana dia buat laporan eh?
Quote slavehunter 14-9-2018 10:50 PM
This is sick society man......kenapa la aku takde kuasa super power nak selamatkan kanak2 kat Malaysia ni. Setiap hari kes pedophile. Critical dah kes kat Malaysia ni.
Quote Foxey 14-9-2018 11:04 PM
Why are there so many paedophiles nowadays?
Quote cahaya_almas 14-9-2018 11:08 PM
Sian kat anak buah tu..

Lihat semua komen(78)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 02:08 AM GMT+8 , Processed in 0.053284 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top