CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 1347|Reply: 8

Guru 'Sumbat' Anak Dalam Mesin, Curi Permainan Arked

  [Copy link]
Post time 21-9-2018 10:47 AM | Show all posts |Read mode
Seorang guru dirakam kamera litar tertutup (CCTV) mempergunakan anak sendiri untuk mencuri mainan dalam mesin arked, lapor abc NEWS.




Kredit foto: abc NEWS




Menurut laporan, tindakannya itu menyebabkan dia berdepan beberapa pertuduhan dan digantung tugas sementara sebagai guru di Sekolah Andover sehingga siasatan selesai, lapor WCVB-TV.


Ditemani peguamnya, Anthony Helinski, 34, dari Lawrence, Massachusetts itu menyerah diri kepada polis pada Rabu selepas sebuah waran tangkap dikeluarkan terhadapnya.


Helinski didakwa dengan pertuduhan mencuri, jenayah menceroboh dan mendatangkan bahaya kepada kanak-kanak.


Pada Jumaat lalu, tular rakaman video suspek menyuruh anak perempuannya merangkak masuk ke dalam mesin permainan arked di sebuah pusat beli-belah di Rockingham Park.







Video itu menunjukkan anaknya mengeluarkan beberapa permainan dan diserahkan kepada bapanya.


Helinski dibebaskan dengan ikat jamin dan akan dibicarakan pada 29 Oktober di Salem, Massachusetts. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 11:15 AM | Show all posts
bijak2.. hahhaa... tp malang sbb ada cctv.. menyakitkan at main mesin ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 11:36 AM | Show all posts
macam-macam
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 11:36 AM | Show all posts
Sian main game macam biasa pun kalah nak mencuri pun kalah betul2 game over.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga. Macam ni pun boleh eh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 01:13 PM | Show all posts
kokesen? seriously??
sudah-sudah la bagi jarum-jarum halus memburukkan kokesen
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pprtnya ko...hahah lapar hadiah sanggup. Sumbat anak dlm mesin.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-9-2018 01:13 PM
kokesen? seriously??
sudah-sudah la bagi jarum-jarum halus memburukkan kokesen

Hahaha..
Tak menahan komen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la ada effort utk gunakan otak dgan bijak tp disalahguna utk mencuri. Tk mcm ummah meleis sunni, asal nak mencuri n merompak mesti rosakkan harta awam, bawak pisau, parang ugut2 ala2 kt kedai dobi haritu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:57 AM GMT+8 , Processed in 0.081095 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list