CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Diejek Gemuk, Gadis Ini Nekad Dan Kini Langsing

21-9-2018 11:15 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3361| Komen: 19

Description: Gara-gara sering diejek berbadan gemuk oleh rakan sekolah khususnya golongan lelaki yang dikatakan kurang berminat untuk berkawan, seorang gadis berusia 25 tahun bertekad membuat perubahan dengan menj ...

Gara-gara sering diejek berbadan gemuk oleh rakan sekolah khususnya golongan lelaki yang dikatakan kurang berminat untuk berkawan, seorang gadis berusia 25 tahun bertekad membuat perubahan dengan menjalani latihan gym.


Difahamkan punca berat badannya meningkat mendadak sehingga mencecah 144 kilogram (kg) adalah kerana makan makanan segera sebanyak 4 hingga 5 kali seminggu dan tidak melakukan senaman serta bermain permainan atas talian sehingga larut malam. 


Kredit foto: www.hulldailymail.co.uk

Memetik laporan Hull Daily Mail, hasil kegigihan latihan gym yang dilakukan, gadis yang dikenali sebagai Kate Parry itu berjaya mengurangkan berat badannya sebanyak 38 kg dalam masa lima tahun.


Selama 6 bulan dibawah latihan seorang jurulatih peribadi dengan latihan gym sebanyak 4 hingga 5 kali seminggu, kini berat badannya telah menurun menjadi 76 kg. 

Difahamkan harapan Kate adalah menjadi seorang jurulatih gym yang professional dalam usaha membantu golongan yang bermasalah obesti agar mereka dapat hidup lebih sihat dan berkeyakinan.- CARI
12

Bagus
17

Marah
31

Terkejut
18

Sedih
18

Lawak
31

Bosan

Friends Rank (127 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoLapciOus 21-9-2018 11:44 AM
tahniah!!!
Quote Foxey 21-9-2018 11:44 AM
Wow... She was pretty then and she's pretty now
Quote Artemesiaa 21-9-2018 11:46 AM
Syabas lepas ni bolehlah bantu golongan yang ada masaalah sepetinya dulu pulak
Quote julia5094 21-9-2018 12:20 PM
Mesti la jaga makan jugak tu..macam Dr. Now dalam rancangan 600 lb life..excercise hanya bakar berapa ratus kalori je sekali senaman..yang penting pemakanan kena jaga...
Quote helicornia 21-9-2018 12:42 PM
38kg dlm 5 tahun?
Quote insulin 21-9-2018 12:47 PM
Wow. Mengancam. Melepas lelaki2 yang mengejeknya sebelum ni.
Quote duri_durians 21-9-2018 01:04 PM
ya amponnnn bagus nyaa.//
Quote jalfa 21-9-2018 01:07 PM
Tek pon ikut mengecut ke dekk
Quote lee_sakura 21-9-2018 01:17 PM
tahniah dik yg penting hang tak makan supplement mcm enot...kurus sbb bersenam itu sgt bagus
Quote supernaturalee 21-9-2018 02:11 PM
julia5094 replied at 21-9-2018 12:20 PM
Mesti la jaga makan jugak tu..macam Dr. Now dalam rancangan 600 lb life..excercise hanya bakar berap ...

dahsyat kn
smpi mcm tu sekali badannyaactually respect jgk dgn yg sudi jaga dorg




Quote julia5094 21-9-2018 02:27 PM
supernaturalee replied at 21-9-2018 02:11 PM
dahsyat kn
smpi mcm tu sekali badannyaactually respect jgk dgn yg sudi jaga dorg

Tu la, ingat senang nak jaga orang yang dah terlampau obese ni. Makan pun..serem menengoknya. Ada sesetengah tu dah lebih dari 700 lbs...kiranya lebih kurang 317kg..nak masuk kereta pun susah. Nasib baik Dr. Now sudi bantu...
Quote sukacactus 21-9-2018 02:32 PM
Terus sexy ko!
Mkn hati la sapa yg ejek2 dia dl
Quote supernaturalee 21-9-2018 02:46 PM
julia5094 replied at 21-9-2018 02:27 PM
Tu la, ingat senang nak jaga orang yang dah terlampau obese ni. Makan pun..serem menengoknya. Ada  ...

i always wonder
how they pee
how they poop
how they make love

sbb ada jgk yg ada partner kan
yg 1 kes tu perempuan besar
laki die kira keciklah jika compare dgn >600lbs die tu kan
so...laki ni curang bila that girl admit kt hosp
xtau nk kesian kt girl or that dude




Quote reenz013 21-9-2018 03:06 PM
cantik sgt bila dh kurus
Quote kakyungpilah85 21-9-2018 03:13 PM
sape2 yang badan berisi ni bila kurus memang jadi cantik sangat2
Quote Andyscenes 21-9-2018 05:25 PM
Hilang tetek
Quote mrseller 21-9-2018 05:33 PM
Ada yang gemuk kepam, pakai tudung pastu kurus, lawa , terus tudung terbang. Ujian sis ujiannnnn. Bukan dongeng nih, real story
Quote batmana 21-9-2018 08:20 PM
nk cepat pi hutan ler

wat sesat2 dlm seminggu

terus kurus kering
Quote matkpop 21-9-2018 09:22 PM
lawa orangnya.

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:20 AM GMT+8 , Processed in 0.071713 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top