CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Akhirnya...Elfira Loy Mengaku Memang Sah Dah Bertunang

21-9-2018 03:45 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 6119| Komen: 26|Original author: Oleh: Amirah

Description: Mungkin diasak oleh pelbagai pihak dengan pelbagai pertanyaan, akhirnya Elfira Loy mendedahkan statusnya yang telah pun menjadi tunangan orang.
Mungkin diasak oleh pelbagai pihak dengan pertanyaan, akhirnya Elfira Loy mendedahkan juga statusnya yang telah pun menjadi tunangan orang.

Dia juga telah berkongsi gambar yang dimuat naik dalam Instagram berkenaan hari yang paling istimewa dalam hidupnya itu.



Majlis pertunangan itu telah pun diadakan pada 02 September yang lalu di kediamannya yang terletak di Alam Damai, Kuala Lumpur.

Pelbagai khabar angin diterima dan tiada pengesahan daripada ahli keluarga berkenaan pertunangan Elfira.

Foto: IG Elfira Loy
Kini semuanya telah terjawab dan dia sangat gembira hingga tidak mampu untuk meluahkan apa yang terbuku di dalam hatinya.

Moga hubungan Elfira bersama pasangan dipermudahkan hingga ke hari pernikahan. - CARI

24

Bagus
23

Marah
25

Terkejut
21

Sedih
17

Lawak
26

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mieymiey 21-9-2018 03:51 PM
Ni lagi sorang baru bangkit dari kuburan.
Quote lumie 21-9-2018 04:04 PM
Biaselah.mana tahan simpan rahsia lama2.wajib tayang pd umum.
Quote taji2906 21-9-2018 04:09 PM
moga kekal hingga ke akhirnya.. taniyah
Quote chicozinn 21-9-2018 04:10 PM
ye..yee..nak cakap yang ko tu laku la snang pas ptus tunang ade mamat sambar n trus tunang
Quote tomaz 21-9-2018 04:15 PM
Selowwwwww
Quote Nenasketum 21-9-2018 04:41 PM
Eh berapa kali tunang daaa. Satu femli ni kalo tak bimbo sangat tak boleh ke
Quote Lorra2411 21-9-2018 05:46 PM
tahniah lah dapat anak jerung
Quote EvieWanKenobi 21-9-2018 10:09 PM
membosankan..
Quote giyomi 22-9-2018 05:05 PM
hmmm...for how long. opppssss...
Quote Mademoisellee 22-9-2018 09:20 PM
cian benang elpira sendu semua da bosan dgn drama dia
Quote Mary_jane 22-9-2018 10:07 PM
Jadi berapa persalinan kali ni?
Quote biskut_milo 22-9-2018 10:40 PM
serial tunangist.. congrats
Quote mandak20 22-9-2018 11:19 PM
Bukan ker cerita hari tu lagi? Dah basi dah.
Quote nooriesz 23-9-2018 12:52 AM
sendu pulak benang si pirah ni..

ok la pira.. da boleh trus jd suriumah tangga sepenuh mse..
Quote moonbug 23-9-2018 09:43 AM
Tahniah. Semoga berjodohan ke akhir usia
Quote itsmeshikin 23-9-2018 08:23 PM
Ade salin-salin baju lagi tak kali ni?
Quote pujanggacinta 23-9-2018 08:57 PM

apa yg dipandang anak jerung kt retis ni agaknya...
citer drama terbaru takde
asyik citer psl cinta putus cinta putus tunang putus jer

sampah!
Quote MadameOnion 24-9-2018 09:27 AM
wahhh tunang mesti boleh settle hutang2 elbirah n family ni..good luck tunang elbirah
Quote keypochino 24-9-2018 09:31 AM
brapa thread nk cover cite psl ni je?

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.122961 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top