CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

Depan Cantik, Sekali Pusing… - Sajat Terima Kecaman Dedah 'Buah Dada'

28-6-2018 03:39 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 21071| Komen: 104|Original author: Oleh: Suzy

Description: Semakin menyerlah kejelitaan Sajat hari demi hari. Bukan sahaja mempunyai kulit putih gebu impian wanita, malah bentuk tubuhnya menjadi dambaan semua golongan termasuk lelaki.


Semakin menyerlah kejelitaan Sajat hari demi hari. Bukan sahaja mempunyai kulit putih gebu impian wanita, malah bentuk tubuhnya menjadi dambaan semua golongan termasuk lelaki. 

Oleh kerana ‘asetnya’ yang hampir sempurna itu, tidak hairanlah jika melihat Nur Sajat sering kali menayangkannya di media sosial. 
Dengan pengikut melebihi satu juta, nampakan gayanya Sajat lebih popular daripada selebriti tanah air yang lain. Lihat sahaja kemas kini terbaru, pasti ditonton dan disukai ribuan netizen. 

Dalam keghairahannya berkongsikan aktviti harian, Sajat bagaimanapun tidak dapat lari daripada mendapat kecaman dan kritikan netizen. 




Baru-baru ini, tindakan Sajat memuat naik video membuat aksi ‘catwalk’ telah menarik perhatian ramai dan seperti biasa, aksinya itu menjemput kecaman orang ramai. Netizen nampaknya ‘berbulu mata’ melihat Sajat mendedahkan sebahagian daripada dadanya.



Ada di kalangan netizen mahu Sajat menutup aurat dengan baik sekiranya dia mengakui dirinya wanita dan bukannya mendedahkan buah dadanya untuk tatapan khalayak ramai! 

Ada juga di antara netizen yang terkesima melihat bahagian hadapan tubuhnya, namun berasa kecewa apabila melihat bahagian belakang. Menurut mereka, pinggul Sajat seperti potongan pinggul lelaki!

Ada-ada sahaja komen netizen, kadangkala menghiburkan. Dalam pada itu boleh juga dikatakan, fesyen ‘off shoulder’ yang digayakan Sajat kelihatan amat sesuai dengannya kerana bentuk tubuh yang tinggi lampai menyerlahkan potongan baju tersebut.  - CARI
8

Bagus
4

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
9

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (33 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote noor2 28-6-2018 03:45 PM
Sorry. ..bukan dengki tapi bentuk tubuh dia nampak fake dan pelik. ..dia tak da rasa malu langsung pada ramai perempuan ori yang cantik2 kah. ...terlalu perasan dan obses diri nak jadi perempuan. ...uwekkkk.
Quote vanillaninja 28-6-2018 03:48 PM
Bermatian2 sheols kata yang masuk pertandingan ratu cantik MUA tu semua perempuan tulen. Padahal terang2 semua pun pondan
Quote zulka 28-6-2018 03:54 PM
lawa dia ni...aku suke
Quote shernazz 28-6-2018 04:01 PM
Semyap aje video tu
Xnak cakap.pape ke
Quote snazzydaisy 28-6-2018 04:06 PM
her twins tak bouncy-bouncy cam original twins..
her miss gina pun nampak fake, kempis aje

sorry bam jat, try again ok!
Quote Lorra2411 28-6-2018 04:11 PM
nampak sangat fake nya. lol
Quote BoongaKertas 28-6-2018 04:13 PM
konfiden lah bam jat ni. jap nak tanya, flat betul seluar depan heols. buang dah ke korang???
Quote EvieWanKenobi 28-6-2018 04:13 PM
jantan sangat muka dia..
Quote saviour_09 28-6-2018 04:24 PM
laa tengok je la puas2 dia belanja tu
bukan aurat pun
aurat laki kan lutut ke pusat?
so?
Quote fushimi 28-6-2018 04:39 PM
dengan bang jat pun nak berkira

suka ati dia  nak tayang kopek pelesu beliau itew
Quote doubleA 28-6-2018 04:45 PM
bentuk badan dia dari kaca mata iols as perempuan asli memang pelik. so do sapie ilyas, buat di tempat sama kah?
Quote misscendol 28-6-2018 04:47 PM
hehehehhehe
Quote Zuzu75 28-6-2018 04:55 PM
Actually bila jumpa sajat live mmg cantik..serius...cuma cantik yg pondan lah bukan cantik perempuan...xperlu keluar suara mmg dr jauh org tau ko pondan..haaa cenggitew
Quote julia5094 28-6-2018 05:04 PM
Tapi dia memang cantik..kalau dok tepi dia sure iols kalah tanpa bertanding..
Quote carly_lah 28-6-2018 05:10 PM
dia kepitlah macam mana sekalipun, ttp nampak jantan... x de aura perempuan... sekali pandang pun tau jantan....
Quote munchkin 28-6-2018 05:27 PM
Suka dia pakai ketat di bahagian crotch
Quote Suchi 28-6-2018 05:28 PM
doubleA replied at 28-6-2018 04:45 PM
bentuk badan dia dari kaca mata iols as perempuan asli memang pelik. so do sapie ilyas, buat di temp ...

Pelik sbb terlalu sempurna ke? Mcm ank rohana jalil tu pun body nampak terlalu sempurna
Quote Suchi 28-6-2018 05:30 PM
Tp butt dia tak tonggek plak mcm sblm ni kalo gambo duk ngayuh beskal kt gym tu kemain lg.
Quote kikiharris 28-6-2018 05:31 PM
Gigih bro jat! Give it a rest jelah. Tukarlah byk mana pon.. Sisi, aura jantan tetap terpancar. Siapalah ko nak melawan ciptaan Tuhan kan.

Lihat semua komen(104)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.062551 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top