CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Dibunuh Bapa Kerana Bersembang Dengan Kekasih

2-7-2018 01:56 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3428| Komen: 15

Description: Pelajar tahun akhir dalam bidang farmasi maut dipukul bapanya dengan ulu kapak hanya kerana bersembang dengan teman lelaki.
Pelajar tahun akhir dalam bidang farmasi maut dipukul bapanya dengan ulu kapak hanya kerana bersembang dengan teman lelaki.

Memetik Times of India, Tondepu Chandrika pulang ke rumahnya di kampung Thotaravulapadu di daerah Krishna, untuk menyambut ulang tahun kelahiran ke-20.



Foto: Times of India

Difahamkan, selepas menyambut ulang tahun kelahirannya pada Jumaat, Chandrika memaklumkan hasratnya untuk berkahwin dengan kekasihnya, namun tidak dipersetujui ibu bapanya.

Sebaik pulang ke rumah pada Sabtu, bapanya, Tondepu Kotaiah terdengar Chandrika bersembang dengan teman lelakinya menerusi telefon dan menyangka mangsa merancang untuk kahwin lari.


Dalam keadaan marah, Kotaiah memukul anaknya dengan ulu kapak di kepala hingga menyebabkan kematiannya.

Susulan kejadian, polis bergegas ke lokasi dan menahan Kotaiah atas tuduhan membunuh. Manakala, mayat Chandrika di bawa ke hospital kerajaan Nandigama untuk bedah siasat. - CARI
5

Bagus
8

Marah
8

Terkejut
10

Sedih
3

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (41 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote duri_durians 2-7-2018 02:14 PM
B O D O O O O HHHHH...

elok2 nak dapat anak kerja bagus dah takde anak.
Quote Burong_Hantuk 2-7-2018 02:18 PM
Kejam + bebal punya bapak
Quote Aliaskotonggo 2-7-2018 02:27 PM
magnifgicent India darul Pornorogol....India masih belum keluar dari zaman jahiliyyah lagi
Quote paz 2-7-2018 02:39 PM
Itulah suka sangat ikut perasaan. Kan dah mati anak.
Quote jazaa100 2-7-2018 02:44 PM
Puas hati le tu......
Quote SuriNate 2-7-2018 02:45 PM
India ni memang pelik sikit perangai. Banyak sangat pengaruh cerita tamil
Quote CiliPadiSedap 2-7-2018 02:49 PM
sempadan siam kan jauh daripada india, bapaknya pun , tak logik anaknya kahwin lari
Quote nononcrux 2-7-2018 02:54 PM
asal capai je dapat sebat anak.. dah mati ank tu
Quote Skuau 2-7-2018 03:07 PM
baik yg pompuan tu...hijrah jer ke luar negara....
Quote kikuri 2-7-2018 03:09 PM
bongok punya bapak... dah hilang sorang bakal ahli farmasi
Quote sharlenetexas 2-7-2018 03:11 PM
Dulu tanah besar China yg pelik. Sekarang India pulak. Lepas ni? Jgn pulak berjangkit kt Malaysia.
Quote jlo 2-7-2018 03:13 PM
giler punye bapak
Quote haryatie 2-7-2018 03:19 PM
bongokkk btullll la si bapak tu
Quote fly_in_d_sky 2-7-2018 05:00 PM
terlebih tengok filem tamil ... curiga sampai bunuh anak ... tak usul periksa
apa la ngok sangat ... dah bunuh tak hidup .. mati terus
Quote Sazida 2-7-2018 05:23 PM
Dah berjuta keping capati kau bg makan sampai besor, kau sendiri pulak yg bunuh. Bodoh punye bapak

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 11:46 PM GMT+8 , Processed in 0.065996 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top