CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mengadu Hilang Bagasi Di Jerman, Tapi Fathia Latiff Dihencap Pasal Aurat Pula

11-6-2018 10:55 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 11031| Komen: 47|Original author: Oleh: Ain

Description: Pelakon penuh kontroversi, Fathia Latiff dalam kemas kini terbaru di laman sosialnya membuat peminat dan pengikut tertanya-tanya sama ada dia akan beraya di luar negara memandangkan dia dan keluarga k ...
Pelakon penuh kontroversi, Fathia Latiff dalam kemas kini terbaru di laman sosialnya membuat peminat dan pengikut tertanya-tanya sama ada dia akan beraya di luar negara memandangkan dia dan keluarga kini bercuti di Switzerland.


Foto: IG Fathia Latiff

Bagaimanapun, keterujaannya terbantut sebelum mereka sekeluarga tiba di Switzerland.

Menerusi perkongsian di laman sosialnya, Fathia memaklumkan dia dan keluarga terkandas di Jerman ketika dalam perjalanan menuju ke Switzerland ekoran cuaca buruk.




Malangnya, bukan sahaja terkandas, malah bagasinya juga hilang! Lebih memburukkan keadaan, ubat-ubatan bapanya berada di dalam bagasi berkenaan.




Sehubungan itu, pihak Ryanair memberi maklum balas ke atas aduan Fathia dan meminta rujukan tempahan penerbangannya bagi membuat pemeriksaan.


Foto: Twitter

Pun begitu, bukan setakat itu sahaja dugaan melanda Fathia. Ruangan komen Instagramnya turut dibanjiri dengan komen negatif terhadap penampilannya.


Pelan-pelan buka tudung ya



Namun, beberapa pengikut tampil mendakwa Fathia sedang mencuba untuk menutup aurat mengikut budaya Eropah.




Bagaimanapun, komen mereka mendapat kecaman pengikut lain yang menyifatkan dakwaan mereka tidak masuk akal.


Bodoh tu jangan tunjuk sangat


"Di Jerman serata dunia pun kena tutup aurat. Niat tak menghalalkan cara,"
komen netizen.


Foto: IG Fathia Latiff

Aduhai Fathia, kalis kecaman betul dia ni. Tak serik-serik muat naik gambar yang boleh mencetuskan kontroversi. - CARI
3

Bagus
11

Marah
4

Terkejut
7

Sedih
9

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kibodwatriuh 11-6-2018 11:06 AM
Sibuk sangat bab tudung ni. YAWN

Quote mommymonster82 11-6-2018 11:10 AM
Bosannya pasal tudung ni...
Quote mesmerize 11-6-2018 12:19 PM
tak payah buka2 tudung kat germany atau switzerland sana sebab ummah bertudung pun ramai di sana.
Quote danieladam 11-6-2018 12:22 PM
iols bukan bosan pasal tudung

iols bosan dgn nama tek ya
Quote Minami2013 11-6-2018 12:23 PM
Edited by Minami2013 at 11-6-2018 04:25 AM

Acik2 bwg dari malaysia
Quote clarizsa 11-6-2018 12:25 PM
Sukahati dia la nk pakai ke tak pakai tudung ke
Sebok je puih

Ubat2 lainkali boh dlm backpack atau cabin luggage
Check in luggage risiko cmnilaa
Quote sinalegna 11-6-2018 12:28 PM
Tekya & masaklah dgn airline berpishah teda
Quote bukan_ustazah 11-6-2018 01:36 PM
Rakyat malaysia kalau bab aurat no 1. Tu retis lelaki tunjuk kote korang backup!! erghh kosser nyeee
Quote vanillaninja 11-6-2018 01:39 PM
Tudung lagi. Dah takde issue lain dah ke netizen ni pun?
Quote selyusi 11-6-2018 01:42 PM
Kalau tak silap kapir laknatullah yang malas membaca asyik gunakan fakta yang salah untuk menyesatkan umat islam
Quote bedahmenjuyah 11-6-2018 01:43 PM
European winterlah sgt. Bukan dah summer ke skrg? Kalau winter sekalupun bukan more reason untuk 'bungkus' ke. Sejuk katanya
Quote bukan_ustazah 11-6-2018 01:49 PM
vanillaninja replied at 11-6-2018 01:39 PM
Tudung lagi. Dah takde issue lain dah ke netizen ni pun?

Jangan tak tahu, bagi netizen kalau nampak leher sikit .. atau telingan atau tak pakai tudung masuk neraka yee.. kafir githuuu

Tapi retis lelaki hensem nampak kote boleh dimaafin k.
Quote lola 11-6-2018 02:00 PM
Sibuk betul la pasal tudung nie..klo dia pki baldi ltk kt kepala pun dh kira tutup..kwn aku accident langgar blkg kete perempuan pki niqab..punya la kwn aku mintak maaf..habis yg pki niqab tue sound dia..dh mcm bkn pki niqab je..dgn member aku tgh sarat mengandung lg..tudung or niqab bukan menjamin akhlak org..
Quote Afifi82 11-6-2018 02:59 PM
Memang byk yg rata-rata register IG utk stakj retis and membawang ke hape? Pong pang pong pang bab tudung. Yg dok sebut pasal tudung tu, rata2 dok follow ig punggung la,tek la, bikini la. kebabian apakah semua ini?
Quote itsmeshikin 11-6-2018 03:40 PM
laaaaa adee aje isunye die ni..boring..
Quote mummydarling 11-6-2018 03:44 PM
tekya nak jadi dir sendiriii tu die nak cabut tudung.
Quote kiah_mai_pulak 11-6-2018 03:47 PM
Alais replied at 11-6-2018 01:33 PM
jika tak silap

tudung ini budaya, Arab dah pakai sejak zaman jahiliah

Abes tu x pakai tudung, nk tutup kepala dgn apa deknon????
Quote kiah_mai_pulak 11-6-2018 03:49 PM
Setakat nampk leher tu pun dh bising... ni tekya kot, bukan mira filzah ke irma hasmie ke.. sedangkan tetek secoettt 2 ketul kiri kanan tu pun selamba badak tekya tunjuk, apa uolsss nk heran lg???? Kossserr
Quote ira_229 11-6-2018 03:54 PM
nanti klu dah pakai tudung betul2 nak kena pakai niqab pulak...tak habis2 nak membawang..
sama jugak mcm orang tak kawin....sama je soalan bila nak kawin...dah kawin bila nak ada anak... tak boleh ke dok dediam...? menyampah betul kalau orang yg seolah2 confirm masuk syurga nak nerakakan orang..

Lihat semua komen(47)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.244014 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top