CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

BERSIH5.0 Akan Diadakan November Depan- Maria Chin Abdullah

7-9-2016 04:51 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 5055| Komen: 38

Description: Menurut Pengerusi BERSIH2.0 Maria Chin Abdullah, pihak penganjur telah mengesahkan BERSIH 5 akan diadakan pada November depan.
Oleh : TS LOO


sumber foto: Internet


Menurut Pengerusi BERSIH2.0 Maria Chin Abdullah, pihak penganjur telah mengesahkan BERSIH 5 akan diadakan pada November depan.

Tambahnya, tarikh sebenar, maklumat terperinci berhubung lokasi perhimpunan dan cara perhimpunan akan diumumkan di sidang media yang akan diadakan pada 14 September ini.

BERSIH2.0 telah mengadakan sidang media pada 3hb Ogos lalu, sekaligus mengadakan siaran langsung di laman facebook dalam gerakan menggesa rakyat jelata menghadirkan diri ke perhimpunan BERSIH 5.0.- CARI

25

Bagus
17

Marah
13

Terkejut
16

Sedih
26

Lawak
27

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote namirulmukminin 7-9-2016 05:05 PM
PAS tak joint memang sendu je la...
Quote sarahmirza 7-9-2016 05:06 PM
Pastikan bawa plastik sampah juga.
Demi menjamin kebersihan selepas aturcara.
Quote kornea 7-9-2016 05:10 PM
Apake bongok mau sebut 5.0. Cakap 5 sudah la
Quote vandergooh 7-9-2016 06:51 PM
namirulmukminin replied at 7-9-2016 05:05 PM
PAS tak joint memang sendu je la...

Khen dik.... pigs mana boleh join, nnt najib mintak semula 90 juta yg dah disuap, camna nak bayar semula... keta mewah semua dah masing2 beli..
Quote Andyscenes 7-9-2016 07:25 PM
hurmmm yg dtg nnt a samad said ngn anak kesayangan pastu politician pkr pan n dap. da mcm adat dah aku tgk tiap tahun ada perhimpunan. pastu baju merah pulak. Malaysia oh Malaysia
Quote sabbath_shalom 7-9-2016 07:33 PM
Senduuuuuuu
Quote sabbath_shalom 7-9-2016 07:34 PM
Hujung2 Cinapek ni juga bayar tax pada Najib...kalau ada Melayu join memang bodoh la
Quote tsuza 8-9-2016 07:53 AM
yg dtg ntah bape kerat pulak kali ni..bosan ahh..mcm xde hala tuju..jd event tahunan malaysia pulak dah
Quote krisp 8-9-2016 08:07 AM
So pengumuman budget akhir bulan depan ada impak pada jumlah yg datang ke Bersih rally ni kan?
Quote Bedah.Cun 8-9-2016 09:06 AM
Impact nye hape? Boring!
Quote akusukaq 8-9-2016 11:27 AM
Edited by akusukaq at 8-9-2016 04:44 AM

makin selalu makin sendu. dah tak thrill lagi.kena adakan  selingan nyanyi dan menari baru dapat sambutan  hangat dr mat tempit dn minah bohsia
Quote akusukaq 8-9-2016 11:42 AM
tsuza replied at 7-9-2016 11:53 PM
yg dtg ntah bape kerat pulak kali ni..bosan ahh..mcm xde hala tuju..jd event tahunan malaysia pulak  ...

mungkin meriah mcm perarakan hantar badan apek tua masuk  kubor.
Quote akusukaq 8-9-2016 11:44 AM
Edited by akusukaq at 8-9-2016 04:43 AM

tak takut buat setakat jangan tidak .lawan tetap lawan, knenn
Quote azman1 8-9-2016 11:45 AM
Haha .....tanding pilihanraya jer la senang
Quote kelapaparut 8-9-2016 12:09 PM
Bg iols impak bersih 5.0 dah xde aura sgt sbb rakyat dah dlm keadaan restless,perasaan withdrawal, tired already sbb najib is so powerful n cunning, dgn gst cost of living segale there is other important thing to do, but still hv hope for overseas punye investigation to take action,so lets org luar negeri buat keje,rakyat dah letih dgn urusan seharian tmasuk dgn kes lrt down semalam,it is eating us too much
Quote tsuza 8-9-2016 12:59 PM
akusukaq replied at 8-9-2016 11:42 AM
mungkin meriah mcm perarakan hantar badan apek tua masuk  kubor.

hahaha...jadi laa buat jd meriah..jgn jd mcm mahasiswa baru ni..langsung kene blok tros jd ntah pape aku tgk...adehh
Quote tsuza 8-9-2016 01:00 PM
kelapaparut replied at 8-9-2016 12:09 PM
Bg iols impak bersih 5.0 dah xde aura sgt sbb rakyat dah dlm keadaan restless,perasaan withdrawal, t ...

najib x cukup cunning lagi..ada lagi sorg lagi cunning...najib guna skill lama tp lagi nampak terangan2 xde sembunyi2 dah..
Quote kerunai 8-9-2016 01:32 PM
kalo PAS tak turun ... harap la si siti kasim n zam ledang tu nk turun bagai bergasak bagai

daripada duk turun BERSIH ...jernihkan dulu hubungan dgn PAS

xde strategi lansung
Quote wajevo 8-9-2016 01:39 PM
Kejap kata jibi lembik,  kejap kata jibi cunning. Hmmm..

Lihat semua komen(38)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 11:51 PM GMT+8 , Processed in 0.066747 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top