CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lokasi Himpunan Utama Bersih5.0 Kekal Di Dataran Merdeka

1-11-2016 05:35 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 2904| Komen: 7

Description: Bersih2.0 mengumumkan maklumat terperinci berhubung Himpunan Bersih5.0. Antaranya tempoh perhimpunan yang bakal diadakan pada 19 November ini adalah selama 8 jam dan lokasi himpunan kekal sama iaitu ...

Sebentar tadi, Bersih2.0 mengumumkan maklumat terperinci berhubung Himpunan Bersih5.0. Antaranya tempoh perhimpunan yang bakal diadakan pada 19 November ini adalah selama 8 jam dan lokasi himpunan kekal sama iaitu di Dataran Merdeka. 


Pengumuman tersebut diadakan secara siaran langsung melalui 'Facebook Live', dengan memaklumkan himpunan kali ini akan dijalankan dari pukul 10 pagi sehingga 6 petang.

Bagi orang ramai yang ingin menyertai himpunan, disarankan berkumpul dulu di dua lokasi iaitu bangunan Maybank di Jalan Bangsar dan Masjid Negara, kemudian barulah sama-sama bergerak ke Dataran Merdeka. 


Jurucakap mereka juga memaklumkan, himpunan kali ini akan menyediakan seramai 1,000 orang pengawal keselamatan untuk memastikan keadaan terkawal dan 80 orang pengawai perubatan ditugaskan untuk persediaan mengenai masalah kecemasan yang mungkin berlaku. - CARI

16

Bagus
8

Marah
14

Terkejut
11

Sedih
18

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jazaa100 1-11-2016 05:54 PM
Apa pekdah dorang buat ni.....

Sanggup tido kat kaki lima ...msia mcm tu gak....brg terus naik & naik seiring dgn gaji kakitagn awam.....


Quote AbukRokok 1-11-2016 06:46 PM
pegi la tukar kat shah alam ke stadium kelana jaya
Quote pocongkiutss 1-11-2016 06:48 PM
Motif dataran merdeka..hadoii..susahlah kalau nak masuk kl hari tu
Quote syitaeyqa 1-11-2016 07:34 PM
gi laa buat kat gombak ke, pj ke, shah alam ke, penang ke. dataran merdeka tu tpt org nak lepak santai. every time dorg buat, menyusahkan org.
Quote kemaruk 1-11-2016 07:37 PM
baik pegi konsert.. butterfingers dengan third eye blind tuuuuuuuuuuuu

ROCKAWAY THE SAGA CONTINUES

Date: 19th November 2016 (Saturday)

Venue: Extreme Park (Off National Hockey Stadium), Bukit Jalil National Sports Complex, Kuala Lumpur, Malaysia

Line Up: Taking Back Sunday (US), The Get Up Kids (US), Third Eye Blind (US), Alleycats, Butterfingers, Zainal Abidin, Hujan x OAG, One Buck Short, Lyme, Prana, The Summer State (SG), The Changcutters (ID), Killer Calculateur, Dirgahayu, Pitahati, M.U.Z.E, Toko Kilat, Son Of A Policeman, Speedwitches, Eat Sh*t And Die, Artefacts, Daarchlea, WTNSS, , Deja Voodoo Spells featuring Ron ‘Bumblefoot’ Thal and the 11 Piece Book of Spells Orchestra

Prices: RM98 (General; Early Bird), RM138 (General; First Release), RM388 (Rockstar Passport – 3 Days General)
Quote kerunai 1-11-2016 08:15 PM
elokla

rega minyak pun naik

PAS pun xleh nk defend apa dah

silap2 PAS turun skali ni

kerajaan BN oh kerajaan BN

nape la dalam sistem kerajaan ni takde dah bijak bijak pandai hah ..

ke seme masuk pakai kabel ?
Quote akusukaq 1-11-2016 08:37 PM
Edited by akusukaq at 1-11-2016 10:52 PM

kalu baju kunin setuju dgn hudup , pas pasti turun sama. kalau tidak setakat berangan boleh le.

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 06:29 PM GMT+8 , Processed in 0.054276 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top