CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Bersih 5 Akan Diadakan Pada 19 Disember, Mahu Najib Letak Jawatan

15-9-2016 11:56 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 3444| Komen: 20

Description: "Singkir Najib salah satu daripada tuntutan kami tetapi kami mahu tegaskan kami tidak akan sokong mana-mana pemimpin
oleh Adib Za

Bersih 5 akhirnya telah memberikan kepastian bakal diadakan pada 19 Disember ini, kata Maria Chin Abdullah.

Antara tujuan Bersih 5 diakan adakan menuntut reformasi institusi di negara ini termasuklah mahu Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak meletakkan jawatan. 


Itu yang dikatakan oleh pengerusi Bersih 2 itu, memetik laporan MalaysiaGazette. 

"Singkir Najib salah satu daripada tuntutan kami tetapi kami mahu tegaskan kami tidak akan sokong mana-mana pemimpin yang tidak menyokong agenda reformasi,” terangnya. - CARI


Sumber: MalaysiaGazette

Foto: Malaymailonline
23

Bagus
33

Marah
16

Terkejut
15

Sedih
22

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (130 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote spiderman80 15-9-2016 12:21 PM
Walaupun tak pernah join perhimpunan BERSIH, Spidey nak cakap enough is enough. Rakyat dah bosan dengan semua perhimpunan seperti ini, baik diadakan oleh BN, pembangkang ataupun NGO.
Rakyat ada banyak lagi masalah yang perlu dirunsingkan.
Quote gaara_X 15-9-2016 12:23 PM
tak de nyer pak jib nak listen cakap korang walaupun korang rakyat malaysia....ahaks!!
Quote crystal_biru 15-9-2016 12:47 PM
11 November lah
Quote NoharaShinChan 15-9-2016 12:48 PM
aku tak setuju bersih ni ade kan sbab dorg byk mngundang masalah & mnyusahkan org tau tak..
tapi utk najib letak jawatan tu yes!!! sbab yg PM skrg bini dia si kembang rosmah tuuuu!!! ikot ckp bini je jibby ni
Quote JpA0606 15-9-2016 02:14 PM
hmmmm.... sesak la jln ...  bukanya Najib dengar pun.. Lps Bersih , perhimpunan Baju Merah pula..
Quote Samm_BM 15-9-2016 02:49 PM
Dah berapa banyak himpunan hangpa nak buat. Najib tak turun2 jugak. Tak ada solusi lain ka selain berhimpun nie untuk turunkan najib?
Quote ketekodok 15-9-2016 02:56 PM
tak payahlah join benda mengarut ni semua. baik fikir kehidupan seharian saje, momentum pun dah kurang sejak yang dulu.
Quote mirandanicky1 15-9-2016 04:40 PM
Cakap saja banyak..yang hadoooo
Quote Modngengade 15-9-2016 05:04 PM
dah berapa kali berhimpun tapi apa hasilnya?
menyusahkan org ada ler....bijan tetap jugak PM....kak ros tetap fist lady....
x der ker cara lain yg boleh menyikirkan tenuk dua ekor ni?
Quote cmf_conan 15-9-2016 05:07 PM
buat perhimpunan.. abih perhimpunan, sampah bersepah.. phuuiiiiiiii
Quote TPPA 15-9-2016 05:35 PM
Peluang untuk mendapat hadiah cabutan SSPN lagi tinggi dari Najib letak jawatan.
Quote Sayaaa 15-9-2016 10:43 PM
mmg sangat support najib resign tpi bnda ni tkkan dpt buat najib resign. dh berapa kli dh. apapun love the spirit
Quote Miming2 16-9-2016 01:51 AM
kenapa nk buang tenaga? berapa kli dh pun  perhimpunan ni dianjurkan... kesannya tak lah wow sgt...
Quote hanisbunny 16-9-2016 03:22 AM
the first n second one, i rase ok...tp bile dh trlmpu bnyk, jd bosan n hala tuju lbh kpd perjuangan parti, tp bkn rakyat malaysia...should try cara lain...bg Iolss, mcm xnmpk sgt keberkesanannya...but anyway, good try..*i bkn karatz pok jib ok..
Quote afheyz 16-9-2016 03:46 AM
Kisah pulak khalifah Najib dengan geng2 ni.
Quote babu.belanda 16-9-2016 04:36 AM
Edited by babu.belanda at 16-9-2016 04:38 AM

SO APA CARA LAIN BUAT TURUNKAN NAJIP? Any idea ?????
Quote Reborn_Atheist 16-9-2016 05:37 AM
hidup najib......! hidup najib......! hidup najib......! hidup najib......!
Quote makbedah 17-9-2016 01:43 PM
Tak pernah join, teringin tapi malaysia panas sgt nowadays.
Quote macan_asia 19-9-2016 04:03 PM
terus solusi kalian(yang komen kat trit ini) apa? ada usaha untuk menjatuhkan najib kok dilawan, bukan membantu, malah diam saja, seakan membiarkan najib korupsi,  bongoknye.

Lihat semua komen(20)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 01:06 AM GMT+8 , Processed in 0.053359 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top