CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lintas Langsung Bersih 5: Himpunan Kali Ini Paling Aman Dalam Sejarah Bersih!

19-11-2016 08:30 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 10828| Komen: 74

Description: Ikuti perkembangan terkini Bersih5 serta paparan suasana terkini di lokasi, hanya di CARI.



Himpunan Kumpulan Baju Merah mahupun Kumpulan BERSIH adalah haram tidak boleh diteruskan, itu kenyataan yang disampaikan Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar. 

Tetapi, kedua-dua kumpulan tetap berkeras akan turun ke jalan dengan tujuan masing-masing hari ini.

Ikuti perkembangan terkini Bersih5 serta paparan suasana semasa di lokasi, hanya di CARI. 





10

Bagus
9

Marah
6

Terkejut
4

Sedih
9

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (48 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cknoriz 19-11-2016 08:34 AM
gambr plsss
Quote matamata 19-11-2016 08:36 AM
Dah ada thread.....langsung tak check ke?
Quote CARI-MAMS 19-11-2016 08:36 AM
ya bentar...wartawan kami sedang menuju ke KL
Quote CARI-MAMS 19-11-2016 08:37 AM
matamata replied at 19-11-2016 08:36 AM
Dah ada thread.....langsung tak check ke?

ini thread rasmi CARI..kami akan melaporkan sendiri dari lokasi...publish di portal CARI.COM.MY

Quote cknoriz 19-11-2016 08:42 AM
CARI-MAMS replied at 19-11-2016 08:36 AM
ya bentar...wartawan kami sedang menuju ke KL

ok thnks...
Quote MissMamamia75 19-11-2016 09:47 AM
CARI-MAMS replied at 19-11-2016 08:36 AM
ya bentar...wartawan kami sedang menuju ke KL

Lamanya nak tunggu update... :zz
Quote jerukkedondong 19-11-2016 09:48 AM
Dh start ke belum.....
Quote CARI-MAMS 19-11-2016 10:39 AM
semua kami update di page 1 ya... tq
Quote cik_tonggek 19-11-2016 10:39 AM
CARI-MAMS replied at 19-11-2016 08:32 AM
[newsroll]1479463956[/newsroll]



Wartawan cari pakai baju kaler ape dikkkk
Quote CARI-MAMS 19-11-2016 10:40 AM
cik_tonggek replied at 19-11-2016 10:39 AM
Wartawan cari pakai baju kaler ape dikkkk

ok nanti kita upload video kejap lagi..blh tgk hehe
Quote cik_tonggek 19-11-2016 10:46 AM
CARI-MAMS replied at 19-11-2016 10:40 AM
ok nanti kita upload video kejap lagi..blh tgk hehe

Chuols buat laporan kat belah mana, akak baru nak kuar stesen masjid jamek ni haaa
Ramai nau geng kuning dlm tren. Rasa mcm best pulak sbb strangers yg tak join dok tego2 bagi kata semangat
Quote CARI-MAMS 19-11-2016 10:48 AM
kami buat 3 grup: masjid jamek, lrt bangsar, masjid negara.
Quote xy_daen 19-11-2016 11:00 AM
Sendu je...
Quote ronapink 19-11-2016 11:05 AM
CARIMAM   p baru buka thread pukul 8.30 forumer dah buka 7.30 pagi lagi..

setakat apa berita pun xde lagi, kat thread bamgost buka dah berpages2

@admin6

kakmin6 pun dok online sekarang kan...

@admin999  pun ada online..

so nilai la kewibawaan wartawan2 ni..
Quote ronapink 19-11-2016 11:06 AM
wartawancari baru dok makan nasi lemak ke...
Quote ronapink 19-11-2016 11:07 AM
satu berita un haram xde lagi..pukul 11 dah..

orang dah nak bersurai dah
Quote aechae 19-11-2016 11:08 AM
cik_tonggek replied at 19-11-2016 10:39 AM
Wartawan cari pakai baju kaler ape dikkkk

Cik tong join gak ke pakai bju kuning? Selfie sket pls  
Quote ronapink 19-11-2016 11:08 AM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... amp;fromuid=2230163

thread ni mendahului
Quote cik_tonggek 19-11-2016 11:11 AM
aechae replied at 19-11-2016 11:08 AM
Cik tong join gak ke pakai bju kuning? Selfie sket pls

Helooooo akak ketuanan melayu hokeh

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 02:06 AM GMT+8 , Processed in 0.386713 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top