CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Video@CARI BERSIH 5.0 Laporan Khas Lihat artikel

Bersih 5: Please Stop It! Kepada Tun M, Saya Dah Hilang Respek!- Azwan Ali

18-11-2016 12:11 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 37674| Komen: 74

Description: Sabtu ini, ibu kota dijangka sekali lagi dibanjiri dengan gelombang kuning sempena himpunan Bersih 5 yang membawa enam tuntutan utama.


                            Artikel Oleh Vincent Loo | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Yen Jean Siang l Suara Latar Oleh Maly Rosli


Sabtu ini, ibu kota dijangka sekali lagi dibanjiri dengan gelombang kuning sempena himpunan Bersih 5. Masuk kali kelima penganjurannya, himpunan 19 November ini membawa enam tuntutan utama.

Namun, seperti tahun-tahun sudah, Bersih 5 tidak terlepas daripada pelbagai halangan dan juga kontroversi. Bagaimana pula pandangan rakyat Malaysia khususnya masyarakat Melayu mengenai Himpunan Bersih 5?- CARI


92

Bagus
52

Marah
42

Terkejut
28

Sedih
43

Lawak
63

Bosan

Friends Rank (320 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lollipop111 18-11-2016 12:54 PM
Mmg dah ramai yg hilang respek kt TM. The way he acts and talks obvious sgt mmg ad agenda peribadi.
Quote krustykrab 18-11-2016 01:28 PM
Mana azwan alinya?
Quote tripleid 18-11-2016 01:32 PM
Edited by tripleid at 18-11-2016 02:03 PM
Lollipop111 replied at 18-11-2016 12:54 PM
Mmg dah ramai yg hilang respek kt TM. The way he acts and talks obvious sgt mmg ad agenda peribadi.


iya..agenda pribadi beliaw ialah x nak tengok negara yg dia susah payah bina slama ni menuju lembah kehancuran
Quote akusukaq 18-11-2016 01:45 PM
Lollipop111 replied at 18-11-2016 12:54 PM
Mmg dah ramai yg hilang respek kt TM. The way he acts and talks obvious sgt mmg ad agenda peribadi.

hampir semua pun  sama je, memang ada ajenda peribadi , mana ada habuk pun utk rakyat marhaen ni.rakyat setakat dipergunakan  jadi tukang tonton dan tukang sorak.begitu lah jadi nya jika ajaran agama dn amanah  Allah dipersetankan.mata kepala nampak duniawi je
Quote ifanonline 18-11-2016 01:49 PM
  Artikel Oleh Vincent Loo | Video Oleh Tan Zhen Sheng | Suntingan Visual Oleh Yen Jean Siang l Suara Latar Oleh
Maly Rosli

artikel ni pun di keluarkan oleh cina cari.com

mempergunakan maly rosli...

entah2 semua admin cari forum ni cina makan babi tak?
Quote holothurian 18-11-2016 01:51 PM
mana diva???
Quote zonan4 18-11-2016 02:10 PM
I'm sorry I'm at oversea... lagipun i suka warna hijau..... hijaukan bumi lagi bagus
Quote CARI-MAMS 18-11-2016 02:10 PM
Azwan Ali ada kat tengah2 video...nanti tgk ye
Quote God_Eater_6 18-11-2016 02:14 PM
Bukankah mamakthir nk pi oversea esok?
Quote CARI-MAMS 18-11-2016 02:15 PM

kat tgh2 video hehe
Quote shara154 18-11-2016 02:17 PM
Perlu ke highlite diva aa
Quote cendolsantan 18-11-2016 02:23 PM
Bodoh punya Azwan Ali,  awak ni siapa nak mempersoalkan tindakan Tun M, isu join tak join adalah hak masing-masing.... bodoh lah... dia sound Tun M.... buat malu kat abang nya Azmin Ali.
Quote jazaa100 18-11-2016 02:49 PM
tripleid replied at 18-11-2016 01:32 PM
iya..agenda pribadi beliaw ialah x nak tengok negara yg dia susah payah bina slama ni menuju lem ...

Nak bina sikit punya susah....
Nak hancurkan sekejap je....


Quote Modngengade 18-11-2016 02:50 PM

dekk non, ko tak tonton video sampai habis ke?  ada jer diva AA memberi komen longkang beliyau...
nak muntah pun ada tgk fesyen dua ekor pondan dlm video ni, dah macam acik2 menopos pprt nak pergi pasar pudu saja layaknya.....


buat diva AA.... ada akak kesah ko nak lost respek ke apa sebab kau tu pun dah sendu di hari natal

Quote boobam 18-11-2016 02:57 PM
kalau najis x jahanam kan mesia tak lah dr m kena turun padang
Quote chacon 18-11-2016 02:58 PM


azwana tak support abang sendiri ke. ke  dia support jamal pak tongko
Quote Lollipop111 18-11-2016 02:58 PM
God_Eater_6 replied at 18-11-2016 02:14 PM
Bukankah mamakthir nk pi oversea esok?

Eh, ye ke??? bukan ker agenda #savemalaysia adalah top priority sbb iakan melibatkan negara tercenta TM? Takkan ada urusan yg lg penting kottttt.... Mana ad askar time tgh2x perang, ttber pause sbb ada urusan lain yg lg penting.
Quote Lollipop111 18-11-2016 03:00 PM
tripleid replied at 18-11-2016 01:32 PM
iya..agenda pribadi beliaw ialah x nak tengok negara yg dia susah payah bina slama ni menuju lem ...

Antara tanda-tanda kehancuran??? dari tahun lepas dan lepas dan lepas dan lepas ... Malaysia nk bankrap, Malaysia akan hancur dlm 2 tahun lg, bla2x dimainkan ttp masih ok ja. Tak tgk umah2x berasak2x ke ikea???
Quote chacon 18-11-2016 03:00 PM
cendolsantan replied at 18-11-2016 02:23 PM
Bodoh punya Azwan Ali,  awak ni siapa nak mempersoalkan tindakan Tun M, isu join tak join adalah hak ...


biarlah dia.. setiap orang ada hak nak persoalkan tindakan sapa2 pun. kena jadi menteri dulu ke baru ada lesen tegur tindakan tun?

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.067680 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top