CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3207|Reply: 37

BERSIH5.0 Akan Diadakan November Depan- Maria Chin Abdullah

[Copy link]
Post time 7-9-2016 04:51 PM | Show all posts |Read mode
Oleh : TS LOO



sumber foto: Internet



Menurut Pengerusi BERSIH2.0 Maria Chin Abdullah, pihak penganjur telah mengesahkan BERSIH 5 akan diadakan pada November depan.


Tambahnya, tarikh sebenar, maklumat terperinci berhubung lokasi perhimpunan dan cara perhimpunan akan diumumkan di sidang media yang akan diadakan pada 14 September ini.


BERSIH2.0 telah mengadakan sidang media pada 3hb Ogos lalu, sekaligus mengadakan siaran langsung di laman facebook dalam gerakan menggesa rakyat jelata menghadirkan diri ke perhimpunan BERSIH 5.0.- CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-9-2016 05:05 PM | Show all posts
PAS tak joint memang sendu je la...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 05:06 PM | Show all posts
Pastikan bawa plastik sampah juga.
Demi menjamin kebersihan selepas aturcara.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apake bongok mau sebut 5.0. Cakap 5 sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
namirulmukminin replied at 7-9-2016 05:05 PM
PAS tak joint memang sendu je la...

Khen dik.... pigs mana boleh join, nnt najib mintak semula 90 juta yg dah disuap, camna nak bayar semula... keta mewah semua dah masing2 beli..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hurmmm yg dtg nnt a samad said ngn anak kesayangan pastu politician pkr pan n dap. da mcm adat dah aku tgk tiap tahun ada perhimpunan. pastu baju merah pulak. Malaysia oh Malaysia
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-9-2016 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Senduuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Hujung2 Cinapek ni juga bayar tax pada Najib...kalau ada Melayu join memang bodoh la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2016 07:53 AM | Show all posts
yg dtg ntah bape kerat pulak kali ni..bosan ahh..mcm xde hala tuju..jd event tahunan malaysia pulak dah
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 08:07 AM | Show all posts
So pengumuman budget akhir bulan depan ada impak pada jumlah yg datang ke Bersih rally ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 09:06 AM | Show all posts
Impact nye hape? Boring!
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 8-9-2016 04:44 AM

makin selalu makin sendu. dah tak thrill lagi.kena adakan  selingan nyanyi dan menari baru dapat sambutan  hangat dr mat tempit dn minah bohsia
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tsuza replied at 7-9-2016 11:53 PM
yg dtg ntah bape kerat pulak kali ni..bosan ahh..mcm xde hala tuju..jd event tahunan malaysia pulak  ...

mungkin meriah mcm perarakan hantar badan apek tua masuk  kubor.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 8-9-2016 04:43 AM

tak takut buat setakat jangan tidak .lawan tetap lawan, knenn
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha .....tanding pilihanraya jer la senang
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bg iols impak bersih 5.0 dah xde aura sgt sbb rakyat dah dlm keadaan restless,perasaan withdrawal, tired already sbb najib is so powerful n cunning, dgn gst cost of living segale there is other important thing to do, but still hv hope for overseas punye investigation to take action,so lets org luar negeri buat keje,rakyat dah letih dgn urusan seharian tmasuk dgn kes lrt down semalam,it is eating us too much
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-9-2016 12:59 PM | Show all posts
akusukaq replied at 8-9-2016 11:42 AM
mungkin meriah mcm perarakan hantar badan apek tua masuk  kubor.

hahaha...jadi laa buat jd meriah..jgn jd mcm mahasiswa baru ni..langsung kene blok tros jd ntah pape aku tgk...adehh
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 01:00 PM | Show all posts
kelapaparut replied at 8-9-2016 12:09 PM
Bg iols impak bersih 5.0 dah xde aura sgt sbb rakyat dah dlm keadaan restless,perasaan withdrawal, t ...

najib x cukup cunning lagi..ada lagi sorg lagi cunning...najib guna skill lama tp lagi nampak terangan2 xde sembunyi2 dah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 01:32 PM | Show all posts
kalo PAS tak turun ... harap la si siti kasim n zam ledang tu nk turun bagai bergasak bagai

daripada duk turun BERSIH ...jernihkan dulu hubungan dgn PAS

xde strategi lansung
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2016 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejap kata jibi lembik,  kejap kata jibi cunning. Hmmm..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 02:37 AM GMT+8 , Processed in 0.067659 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list