CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gambar Bulan Madu Marsha Milan Dan Suami, 'Cool n Relax' Saja

23-1-2016 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 38925| Komen: 170

Description: Pandai menjaga hati setiap pihak supaya ia tidak keterlaluan membuatkan Marsha disenangi netizen
Oleh Izzah Abbasy

Daripada memeluk Islam sehinggalah majlis perkahwinan Marsha Milan Londoh dilihat tenang sahaja.

Bijak membuat setiap perancangan, pengacara Mentor Milenia ini tidak cepat melatah dengan setiap perjalanannya dalam dunia seni. 

Terbaru, gambar yang dikongsikan Marsha Milan bersama suami yang kini berada di Kota London untuk berbulan madu pun kelihatan 'cool and relax' saja. Pandai menjaga hati setiap pihak supaya ia tidak keterlaluan membuatkan Marsha disenangi netizen. 

Jom, layan gambar-gambar Marsha dan suami di London. Raut wajah mereka pun menggambarkan sedang berbahagia. - CARI Infonet 









Kredit Foto : Beautifulnara



12

Bagus
19

Marah
13

Terkejut
14

Sedih
13

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiyudi 23-1-2016 12:07 PM
jambu nye somi dia
Quote blairchuck 23-1-2016 12:09 PM
Lawa marsha ni
Quote de_ikea 23-1-2016 12:57 PM
Cantik. Semogaberbahagia. Kt mata iols, shaiful ni nmpk muda pulak dr gmbar kahwin hr tu.
Quote missinpiece 23-1-2016 01:06 PM
sweet sangat
Quote cmf_premierleag 23-1-2016 01:07 PM
X perlu mekap tebal mcm hijabista..tetap cantik
Quote ilya 23-1-2016 01:08 PM
Marsha ni gedik yang boleh di terima akal.

I like her
Quote zeed 23-1-2016 01:20 PM
Husband nmpk muda... tahniah marsha..
Quote munchkin 23-1-2016 01:27 PM
Sweet looking lah marsha. Simple je. I like dari zaman pokok klapak. Muka pun glowingggg.
Quote newyork 23-1-2016 01:39 PM
Sesuai lah nama dia.. marsha milan london
Quote noraidil_06 23-1-2016 03:02 PM
cmf_premierleag replied at 23-1-2016 01:07 PM
X perlu mekap tebal mcm hijabista..tetap cantik

Anti nau ek dgn hijabsta.kikiki
Quote noraidil_06 23-1-2016 03:03 PM
Laki dia teddy bear sgt
Quote chazey 23-1-2016 03:05 PM
zeed replied at 23-1-2016 01:20 PM
Husband nmpk muda... tahniah marsha..

Memang muda dari sheol.

Btw aku baru perasan deyol look seiras.
Quote mel18 23-1-2016 03:10 PM
comel je..semoga bahagia...
Quote ailoveusomuch 23-1-2016 03:14 PM
chazey replied at 23-1-2016 03:05 PM
Memang muda dari sheol.

Btw aku baru perasan deyol look seiras.

Kaka. Parents marsha ok ka sheols convert? Kadazan dusun ni kan biasanya kuat agama. Masa ummu syaiqah convert pun nampak muka parents sheols tak happy
Quote beta_carotene 23-1-2016 03:20 PM
boringnya HM kat london. sightseeing pun ala2 jah. dahlah kos tinggi.
baek lah HM kat turkey ka, italy ka, france ka.

pasni mesti meols kena hencap, duit diorang suka hati dioranglah. choi!!!
Quote rayna_raynes 23-1-2016 03:20 PM
takde pulak dia melentok kegersangan di sebelah laki dia
bagus marsha!
Quote Incanto 23-1-2016 03:23 PM
Happy jer tgk derang
Quote clarizsa 23-1-2016 03:34 PM
alololo comelnyaaaa lakibini.... sweet sgt...

i love marsha... cute..
Quote fairy_fairy 23-1-2016 03:35 PM
ailoveusomuch replied at 23-1-2016 03:14 PM
Kaka. Parents marsha ok ka sheols convert? Kadazan dusun ni kan biasanya kuat agama. Masa ummu sya ...

Manalah ada parents okay bila anak convert TAPI kalau dapat pasangan yang berjenis, parents pun boleh la ala-ala redha gitu. Itu pun will take time jugak...  

Lihat semua komen(170)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 01:51 AM GMT+8 , Processed in 0.079250 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top