CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Penantian Raja Farah Berakhir, Sah Hamil Dua Minggu

26-1-2016 10:39 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 26259| Komen: 163

Description: Berita kehamilan diketahui Raja Farah selepas pulang daripada mengerjakan umrah di Tanah Suci Makkah
Oleh Izzah Abbasy

Tahniah diucapkan kepada pelakon dan pengacara Raja Farah setelah disahkan hamil dua bulan.

Berita kehamilan diketahui Raja Farah selepas pulang daripada mengerjakan umrah di Tanah Suci Makkah bersama suaminya, Iskandar Ismail dari 18 hingga 29 Disember lalu.

"Alhamdulillah kerana akhirnya keinginan untuk menjadi ibu dimakbulkan Allah. Saya hanya mengetahui diri saya hamil apabila membuat pemeriksaan pada 5 Januari lalu."

Sebelum ini Raja Farah pernah berkahwin dengan Megat Bashirun Qhuyum Zakaria pada tahun 2010 tetapi bercerai pada 25 Mei 2015 dan tidak dikurniakan cahaya mata.

Raja Farah kemudian bernikah dengan Iskandar Ismail pada 6 September lalu di Bukit Jelutong. - CARI Infonet









18

Bagus
16

Marah
13

Terkejut
22

Sedih
14

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (94 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CikDaNdeLi0n 23-1-2016 05:50 PM
btw..gambo bwh tu hasben sheols mcm engku mail pulaksss.
Quote katibism 23-1-2016 05:57 PM
Tahniah. Rezeki kahwin baru. Dah lah jodoh senang
Quote lotionmilo 23-1-2016 05:57 PM
Alhamdulillah.congrats.jaga dori elok elok
Quote lotionmilo 23-1-2016 05:58 PM
Maaf diri diri. Sape pulak dori?
Quote skinsandstars 23-1-2016 06:02 PM
CikDaNdeLi0n replied at 23-1-2016 05:50 PM
btw..gambo bwh tu hasben sheols mcm engku mail pulaksss.

Haah i pun tadi tengok nampak mcm engku mail.
Quote skinsandstars 23-1-2016 06:03 PM
Btw tahniah pregnant. Jaga diri n kandungan elok2.
Quote mimieedz 23-1-2016 06:09 PM
retis sendu...B to the O to the S to the AN
Quote JENABREJAM89 23-1-2016 06:14 PM
Alhmdulillah , rezeki ko la farah , tahniah farah .
Quote merahrose 23-1-2016 06:25 PM
tahniah...
tnggu yana samsudin plak..
Quote jepp 23-1-2016 06:30 PM
Alhamdulillah
tahniah...
Quote jepp 23-1-2016 06:31 PM
Alhamdulillah
tahniah...
Quote kenarihitam 23-1-2016 06:32 PM
Alhamdullilah..tahniah buat raja farah n asben..
Quote kumakoaisya 23-1-2016 06:36 PM
congratulations
Quote rain2169 23-1-2016 06:49 PM
Tahniah raja farah n asben....
Quote lionsleepin 23-1-2016 06:50 PM
mimieedz replied at 23-1-2016 06:09 PM
retis sendu...B to the O to the S to the AN

Bosan2 pun ko klik and reply gak thread ni khennnnnn...
Quote makneng 23-1-2016 06:53 PM
tahniah rf n shuben
Quote bambimbom 23-1-2016 06:56 PM
Tahniah.... sedey plak bile bace statement yg dia ckp mungkin tak bpeluang jd ibu... allah tu adil kan.. rasenye ex shuben dia makan ati tak? Kemain aritu ala2 tkejut tau RF nk kawin.. igtkan nak pikat balik.. kate nye...
Quote sarukhan 23-1-2016 07:01 PM
lionsleepin replied at 23-1-2016 06:50 PM
Bosan2 pun ko klik and reply gak thread ni khennnnnn...

Kikikiki.... alhamdulillah.. tahniah RF!
Quote MistrezHermanaz 23-1-2016 07:09 PM
Akhirnyaaaa...beribu taniyaaa

Lihat semua komen(163)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.176104 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top