CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Jodoh Cari Sendiri, Hafiz Hamidun Pilih Model Adiela Ridzuan

23-1-2016 10:17 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 63922| Komen: 181

Description: Menurut Hafiz Hamidun, dia memilih Adiela bukan kerana paras rupa tetapi
Oleh Izzah Abbasy

Sebelum ini desas desus Hafiz Hamidun akan menamatkan zaman bujangnya adalah betul sama sekali.


Memilih model hijab dan Pengasas Pearl And Lily, majlis pernikahan dan persandingan bakal diadakan sebelum puasa tahun ini. Tarikh dan masa belum ditetapkan lagi pihak Hafiz kerana masih dalam perbincangan keluarga.


Menurut Hafiz Hamidun, dia memilih Adiela bukan kerana paras rupa tetapi apabila betul-betul matang, terbuka dan bertemu orang yang tepat ia secara tidak langsung memudahkan perhubungan itu wujud.

Bertuah Hafiz berjaya menambat hati model yang cantik berlesung pipit di dan sopan ini. Sama cantik sama padan. Semoga hubungan dan perjalanan ke alam rumah tangga diberkati oleh Allah SWT. Tahniah daripada pihak CARI. - CARI Infonet 





20

Bagus
17

Marah
18

Terkejut
14

Sedih
21

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (101 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Changa 22-1-2016 07:00 PM
sekarang musim gayah2 acah2 nak kahwen ke sis?
ala2 trend gitu yang di mula kan oleh roslan shah
Quote af_mania 22-1-2016 07:02 PM
Changa replied at 22-1-2016 07:00 PM
sekarang musim gayah2 acah2 nak kahwen ke sis?
ala2 trend gitu yang di mula kan oleh roslan shah

Akak ros
Nazimah
Hafizah

Sapa lagi?
Quote zamzarai 22-1-2016 07:11 PM
Changa replied at 22-1-2016 07:00 PM
sekarang musim gayah2 acah2 nak kahwen ke sis?
ala2 trend gitu yang di mula kan oleh roslan shah

Yeke hafiz ni gay?
Quote mimi77 22-1-2016 07:24 PM
Kali ni btunang jugak atau kawin terus?
Quote barfi 22-1-2016 07:27 PM
Adiella yg insta famous model muslimah tu ke?
Yg ada lesung pipit comey tu?
Quote Jajabeans 22-1-2016 07:27 PM
Sape adiela ni. Kata nk kawen dgn instafemes. Dia ni ke?
Quote juliez 22-1-2016 07:32 PM


Noks rupanya mmg ada la cerita ni keluar dlm bharian date 30/12/2015.. motipp takde org perasan?

http://www.bharian.com.my/node/109904
Beliau memilih model Muslimah, Adiela Ridzuan, sebagai suri yang bakal menyinari hidupnya. Kata Hafiz, beliau berharap dapat menjadi seorang suami sebelum Aidilfitri tahun hadapan.

Selanjutnya di : http://www.bharian.com.my/node/109904





Quote maxim 22-1-2016 07:33 PM
juliez replied at 22-1-2016 07:32 PM
Noks rupanya mmg ada la cerita ni keluar dlm bharian date 30/12/2015.. motipp takde org perasan? ...

Haah i pn baru google. Ciput sgt citenyer tu yg x pasan
Quote cityz 22-1-2016 07:34 PM
Lawaaaa sgt adiela ni..mcm x sesuweii je ngn hafiz ni
Quote giyomi 22-1-2016 07:43 PM
A a lah, 2016, tahun fonen coverina mengcover diri kot.
Quote Themilo 22-1-2016 07:51 PM
Dah nak dekat sebulan, baru porumer perasan berita nih. Nampak sangat cerita hafizrina tak dipandang enteng oleh warga porem
Quote sepitsiput 22-1-2016 07:51 PM
Changa replied at 22-1-2016 07:00 PM
sekarang musim gayah2 acah2 nak kahwen ke sis?
ala2 trend gitu yang di mula kan oleh roslan shah

Roslan shah tu propa je kenn masa tahun 2001 konon bertunang dgn gadis seiras siti...alih2 x kawen2 jugek.

Azam pitt tu pun bertunang dh masuk 5 thn ..ke dh kawen dgn andartu tu?
Quote sepitsiput 22-1-2016 07:52 PM
Themilo replied at 22-1-2016 07:51 PM
Dah nak dekat sebulan, baru porumer perasan berita nih. Nampak sangat cerita hafizrina tak dipandang ...

Byk propa si midun ni... dr zmn dia canang nk pinang waheeda kemudia heliza... kemudian atita haris... koser
Quote wikedsaikel 22-1-2016 07:55 PM
Alahai adiela. Y him?
Quote SayaSayangMama 22-1-2016 07:56 PM
Wahh keciannya. Tp xmustahil. Pasal abg adiela ni pnyanyi nashid gak. Well adik beradik adiela ni mmg lawa2 muka mcm letak dlm acuan. Siap ada kmbar. Same je semua
Quote adeqo 22-1-2016 07:57 PM
juliez replied at 22-1-2016 07:32 PM
Noks rupanya mmg ada la cerita ni keluar dlm bharian date 30/12/2015.. motipp takde org perasan? ...

Retis sendu noksss..
Quote budakshinchan 22-1-2016 08:10 PM
hope Arja Limah pon kawen gak.. menutup spekulasi dia pon gayer.. nak plak saham melambung lepas barang kemas dia sebeban .. ramai anak anak dara terpesona
Quote barfi 22-1-2016 08:27 PM
SayaSayangMama replied at 22-1-2016 07:56 PM
Wahh keciannya. Tp xmustahil. Pasal abg adiela ni pnyanyi nashid gak. Well adik beradik adiela ni mm ...

Tepek la gambo kembo tu
Quote putehkundor 22-1-2016 08:27 PM
sepitsiput replied at 22-1-2016 07:51 PM
Roslan shah tu propa je kenn masa tahun 2001 konon bertunang dgn gadis seiras siti...alih2 x kawen ...

Zoey abdul rahman pun dah bertunang kann...
Haritu kak teh terbaca media hiburan...ada gambar sekali...nampak mcm zoey ni mekap lebih tebal.

Jgn bila sanding esok jempotan tak boleh beza mana satu pengantin pompuan, mana jejan.

Lihat semua komen(181)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.069626 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top