CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Uqasha Senrose Tanggal Tudung, Bercuti Sakan Dengan Iqram Dinzly?

26-1-2016 10:19 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 74769| Komen: 241

Description: Terdahulu, kisahnya menjadi bahan utama gosip apabila menampakkan pusat dan leher
Oleh Izzah Abbasy

Semakin hari semakin banyak pula cerita yang tak sedap didengar mengenai Uqasha Senrose. Walaupun baru memasuki tahun baru, Uqasha dilihat tidak berubah dan semakin liar dengan gosip-gosip murah.



Terdahulu, kisahnya menjadi bahan utama gosip apabila menampakkan pusat dan leher ketika bercuti bersama adik-beradiknya.

 

Kini, Uqasha dilihat bercuti di Koh Lipe Thailand bersama Iqram Dinzly dan menjadi buah mulut apabila Uqasha menanggalkan tudungnya dan berpakaian seksi di sana. Bahkan, ada yang melihat Uqasha berpeluk sakan dengan Iqram. Apa sudah jadi Uqasha? Adakah tudung yang dipakai hanya ingin menyelimuti perangai sebenar?

Berikut maklumat dan gambar yang telah dikongsikan oleh portal Beautifulnara ;



CARI Infonet


Bagus
2

Marah
4

Terkejut
7

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (13 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pearl.silver 24-1-2016 04:56 PM
Xde di share kn gambo nye ke..
Quote Babycomel84 24-1-2016 04:58 PM
Xtau nk ckp apa
Quote missHIJAU 24-1-2016 05:02 PM
XPelik kalau dia ni...dh slalu sgt dgr tudung slalu terbang,pokok xkn bergoyang kalau xde angin
Quote missHIJAU 24-1-2016 05:02 PM
moga cpt2 bertaubatlah,jgn malukan kami wanita bertudung
Quote fadz84 24-1-2016 05:03 PM
Iols guna phone, x reti nk tepek gambo dri paper tu.. ada la 3,4 gambo.. n mmg sexy.. pkai hot pants je... Seb baik top tu ala2 cardigan.. tpi mmg sexy..
Quote susukambingbest 24-1-2016 05:04 PM
bg la gmbr dlu.. klu xde gmbar leh jd fitnah klu hencap klu ada gmbr bukti leh hncap brjemaah
Quote fadz84 24-1-2016 05:06 PM
Sape baca BH ahad arini mesti tau... Iols share je... mintak tlg sape yg baca BH tepek gambo...
Quote sharlenetexas 24-1-2016 05:07 PM
Iqram dah tak bengkok ke?
Quote F685 24-1-2016 05:10 PM
Mmg pun ada dlm BiPop today
Quote dusunmind 24-1-2016 05:12 PM
Nak tgk gambar..
Quote mokcikKSKB 24-1-2016 05:15 PM
Pics plsss..boleh buat analisis
Quote Syd 24-1-2016 05:22 PM
family dia pung tak kisah apa
Quote kakasotong 24-1-2016 05:31 PM
Sheols ni banyak citer buruk kan kluar lepas bertudung ni. Byk kedengaran sheols dok membitchy jah
Quote starcity 24-1-2016 05:41 PM
Kalau tak bersedia pakai tudung elok la bukak je. Buat apa nak seksa diri jadi hipokrit. Macam diana johor tu pun pernah bertudung tapi dia bukak semula. Apa ada hal. Artis kan. Wan norazlin pun sama
Quote crystel 24-1-2016 05:48 PM
Xde gamba pun... Fitnah barangkali
Quote aderaderker 24-1-2016 05:48 PM
Uqafake.....
Quote bambimo 24-1-2016 05:49 PM
dulu mk selalu attack dia kan
kalo xbrsedia...pelan2 la dulu...
mmg pun susah nk tahan godaan kalo nk brtudung penuh..mental kena strong
Quote fadz84 24-1-2016 05:50 PM
crystel replied at 24-1-2016 05:48 PM
Xde gamba pun... Fitnah barangkali

Ada gambar dlm bipop arini... Iols x reti nk tepek guna phone...
Quote aderaderker 24-1-2016 05:51 PM
fadz84 replied at 24-1-2016 05:50 PM
Ada gambar dlm bipop arini... Iols x reti nk tepek guna phone...


Ko reply je post sesape..
Click kat icon camera tu.

Lihat semua komen(241)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:43 AM GMT+8 , Processed in 0.069222 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top