CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ringkas Dan Sederhana Majlis Berinai Nad Zainal

17-12-2015 12:04 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 19506| Komen: 92

Description: Majlis malam berinai Nad Zainal lebih intim...
oleh : Fyruz Hanna

Majlis malam berinai Nad Zainal lebih intim dan serba sederhana dengan kehadiran rakan artis terdekat seperti Nabila Huda, Marsha Milan, Anzalna, Siti Saleha, Sherry AlHadad, Jehan dan juga artis lain.

"Segala persiapan teramsuk dewan, makanan alhamdullilah setakat ini semuanya baik sahaja kerana diuruskan sendiri oleh kami tanpa ada menerima mana-mana tajaan.  hanya pakaian dan solekan sahaja ditaja oleh Alha Alfa.  

"Selainnya saya uruskan sendiri kerana percaya dengan kemampuan diri selain akan lebih berpuas hati," ujar seperti dipetik di akhbar Sinar Harian.

Pasangan ini akan bernikah pada 18 Disember selepas solat Jumaat di Bulit Jelutong.-CARI Infonet.  





sumber: FBNadZainal

9

Bagus
14

Marah
12

Terkejut
11

Sedih
8

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (63 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote opie5662 17-12-2015 12:05 PM
eh kate majlis private...tp kluar jugak kat sosial media...propa lebih...
Quote Madel 17-12-2015 12:22 PM
Nad ni kalau tak bersolek tebal lgi lawa..
Quote mokcikKSKB 17-12-2015 12:26 PM
Kulit nad mcm gerutu je..bekas jerawat ker?
Quote TPPA 17-12-2015 12:26 PM
Masalah pencahayaan kah? Ada kelihatan kemek di muka beliau.
Quote cmf_premierleag 17-12-2015 12:26 PM
Bersolek bagai pun tetap nmpk busuk si nad ni
Quote maxim 17-12-2015 12:27 PM
nad ni aku tgk mcm orang tanah liat yg jual kt mid valley tu..polymer clay ke ape ntah org pggil
Quote zoe1511 17-12-2015 12:33 PM
kepala dia memang besar ke rambut dia buat kepala dia nampak besar
Quote kechikchomel 17-12-2015 12:45 PM
ada tema ka ni?
tengok yang datang berbaju kurung cotton?

semalam sapa tengok cerita dia berlakon dengan uqasha n syahrul ridzuan kat tv9?
tak ingat tajuk..
apa ending dia?
Quote tn9 17-12-2015 12:51 PM
Selamat menjd raja sehari..mudah2an dipermudahkn sgla urusan
Quote senahsanasini 17-12-2015 01:09 PM
botox kah beliau???
Quote silampumeja 17-12-2015 01:16 PM
Okla tu... Kntroversi mcm2...senyap...sendu sket pastu kawen... Rezeki kot lain....
Quote aqilalala 17-12-2015 01:25 PM
mokcikKSKB replied at 17-12-2015 12:26 PM
Kulit nad mcm gerutu je..bekas jerawat ker?

kulit dia mmg begitu..penah jumpa live..muka dia agak teruk,,sebab tu asek make up tebal..
Quote mokcikKSKB 17-12-2015 01:31 PM
aqilalala replied at 17-12-2015 01:25 PM
kulit dia mmg begitu..penah jumpa live..muka dia agak teruk,,sebab tu asek make up tebal..

Gitu..kesian org yg muka byk kawah ni kan.kalau mekap mesti lg berpotensi utj rosak.
Quote aqilalala 17-12-2015 01:38 PM
mokcikKSKB replied at 17-12-2015 01:31 PM
Gitu..kesian org yg muka byk kawah ni kan.kalau mekap mesti lg berpotensi utj rosak.

yela..tp nak tak nak kena make up tebal nak cover
Quote krustykrab 17-12-2015 01:39 PM
Hahaha...komen korg...kemek la..kawah la
Quote fifie_olin 17-12-2015 01:41 PM
simple je jihan...bila turn dia lak ye
Quote fifie_olin 17-12-2015 01:41 PM
lawa makeup nad...lain skit
Quote mokcikKSKB 17-12-2015 01:42 PM
krustykrab replied at 17-12-2015 01:39 PM
Hahaha...komen korg...kemek la..kawah la

Kurius uols..aku xpernah mekap.mekp pon masa kawen jah.ala au naturale gitu...kah kah kah
Quote krustykrab 17-12-2015 01:44 PM
Gambo ke3 pompuan sblh nad tu sapa? Cam rr je

Lihat semua komen(92)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 01:39 AM GMT+8 , Processed in 0.073077 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top