CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 14990|Reply: 92

Ringkas Dan Sederhana Majlis Berinai Nad Zainal

[Copy link]
Post time 17-12-2015 12:04 PM | Show all posts |Read mode
oleh : Fyruz Hanna


Majlis malam berinai Nad Zainal lebih intim dan serba sederhana dengan kehadiran rakan artis terdekat seperti Nabila Huda, Marsha Milan, Anzalna, Siti Saleha, Sherry AlHadad, Jehan dan juga artis lain.


"Segala persiapan teramsuk dewan, makanan alhamdullilah setakat ini semuanya baik sahaja kerana diuruskan sendiri oleh kami tanpa ada menerima mana-mana tajaan.  hanya pakaian dan solekan sahaja ditaja oleh Alha Alfa.  


"Selainnya saya uruskan sendiri kerana percaya dengan kemampuan diri selain akan lebih berpuas hati," ujar seperti dipetik di akhbar Sinar Harian.


Pasangan ini akan bernikah pada 18 Disember selepas solat Jumaat di Bulit Jelutong.-CARI Infonet.  












sumber:FBNadZainal
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 12:05 PM | Show all posts
eh kate majlis private...tp kluar jugak kat sosial media...propa lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nad ni kalau tak bersolek tebal lgi lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kulit nad mcm gerutu je..bekas jerawat ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:26 PM | Show all posts
Masalah pencahayaan kah? Ada kelihatan kemek di muka beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bersolek bagai pun tetap nmpk busuk si nad ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:27 PM | Show all posts
nad ni aku tgk mcm orang tanah liat yg jual kt mid valley tu..polymer clay ke ape ntah org pggil
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:33 PM | Show all posts
kepala dia memang besar ke rambut dia buat kepala dia nampak besar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 12:45 PM | Show all posts
ada tema ka ni?
tengok yang datang berbaju kurung cotton?

semalam sapa tengok cerita dia berlakon dengan uqasha n syahrul ridzuan kat tv9?
tak ingat tajuk..
apa ending dia?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 12:51 PM | Show all posts
Selamat menjd raja sehari..mudah2an dipermudahkn sgla urusan
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:09 PM | Show all posts
botox kah beliau???
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Okla tu... Kntroversi mcm2...senyap...sendu sket pastu kawen... Rezeki kot lain....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:25 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 17-12-2015 12:26 PM
Kulit nad mcm gerutu je..bekas jerawat ker?

kulit dia mmg begitu..penah jumpa live..muka dia agak teruk,,sebab tu asek make up tebal..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aqilalala replied at 17-12-2015 01:25 PM
kulit dia mmg begitu..penah jumpa live..muka dia agak teruk,,sebab tu asek make up tebal..

Gitu..kesian org yg muka byk kawah ni kan.kalau mekap mesti lg berpotensi utj rosak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:38 PM | Show all posts
mokcikKSKB replied at 17-12-2015 01:31 PM
Gitu..kesian org yg muka byk kawah ni kan.kalau mekap mesti lg berpotensi utj rosak.

yela..tp nak tak nak kena make up tebal nak cover
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha...komen korg...kemek la..kawah la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-12-2015 01:41 PM | Show all posts
simple je jihan...bila turn dia lak ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:41 PM | Show all posts
lawa makeup nad...lain skit
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 17-12-2015 01:39 PM
Hahaha...komen korg...kemek la..kawah la

Kurius uols..aku xpernah mekap.mekp pon masa kawen jah.ala au naturale gitu...kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2015 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambo ke3 pompuan sblh nad tu sapa? Cam rr je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 10:03 AM GMT+8 , Processed in 0.112572 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list