CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Adira Kahwin Senyap, Jadi Isteri Kedua Dato' Red

18-12-2015 10:51 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 111831| Komen: 776

Description: Hubungan mereka dikatakan sangat baik sehingga Datin tersebut telah merestui
Oleh Izzah Abbasy

Selepas putus tunang dahulu, Adira kini lebih matang dan boleh menerima takdir dan redha dengan ketentuannya.

Namun, berita terbaru pula tersebar yang Adira kini sudah berkahwin dan berkongsi suami dengan seorang Datin ini. Malahan, hubungan mereka dikatakan sangat baik sehingga Datin tersebut telah merestui hubungan Adira dan suaminya.

Datin Red juga telah memuat naik sekeping gambar yang mengejutkan di laman Facebooknya.

Wanita yang dikenali sebagai Datin Red itu dilihat memeluk erat Adira di dalam gambar berkenaan yang tertulis kapsyen, ‘with sister‘ (bersama adik). Gambar yang tiba-tiba ‘meletup’ di laman Facebook itu mengundang pelbagai reaksi.

Salah satu yang menarik perhatian kami adalah pengakuan Datin Red sendiri dalam salah satu komen yang menulis “Sekarang kami share suami” sekaligus bagai mengesahkan bahawa suaminya dan Adira sudah bergelar suami isteri.

Pada masa sama, kami dapati Dato’ Red telah menukarkan cover photo laman Facebook miliknya kepada gambar Adira dan isterinya bersama.

Namun, sejauhmana kebenaran itu, sama-samalah kita doakan kebahagiaan mereka. - CARI Infonet






6

Bagus
12

Marah
9

Terkejut
16

Sedih
18

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (79 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aku.semut.merah 17-12-2015 07:47 PM
Hebat. Tahniah. Adakah promosi album baru?
Quote noraidil_06 17-12-2015 07:48 PM
Ok tahniah.
Quote wanitajelita 17-12-2015 07:49 PM
biar betul??
Quote CikRoyanners 17-12-2015 07:50 PM
Macam tak percayer je
Quote pearl-qaseh 17-12-2015 07:53 PM
Wow.....tahniahhhhhhh
Quote hzln 17-12-2015 07:54 PM
the smile somehow looks like doesn't reach the eyes....
(pandai2 jer aku baca body language org )
Quote hzln 17-12-2015 07:55 PM
datuk mana nih? datuk kerajaan suluk ka?
Quote mesmerize 17-12-2015 07:58 PM
bagusla awal2 dah bercomolot ngan madu.. aman hidup bermadu ko dik. kalau betul la news ni.
Quote mizzacu 17-12-2015 08:03 PM
ohemgeee.. dato mana ni..
btw, cm tak sangka la.. btl ke tipu ni ?
redho benor datin red..
Quote aku.semut.merah 17-12-2015 08:04 PM
Dalam tepek gambar datin red tu selit ayat dipaksa katanya letak gambar. Haha
Quote enchikfitz 17-12-2015 08:04 PM
Dato Red MLM kah? Ai rasa mamat tu? Hope tipu. Jenuh lah nak update thread kontroversi
Quote juliez 17-12-2015 08:05 PM

So siapa datuk red ni?

Jutawan MLM kah?
Quote Nenasketum 17-12-2015 08:06 PM
Melambaknyer lahai latuk latin. Dari Pahang ke Sultan Melaka
Quote mokcikKSKB 17-12-2015 08:06 PM
Pelik betul..xkanlah sangap sgt nk belaki sampai jd second wife pon sanggup dik oi.janji berlaki kekdahnya..skang senanglah peluk peluk.jgn bcakar sudah lah yeeee
Quote Syd 17-12-2015 08:09 PM
Nenasketum replied at 17-12-2015 08:06 PM
Melambaknyer lahai latuk latin. Dari Pahang ke Sultan Melaka


Quote tn9 17-12-2015 08:10 PM
tahniahlah!
Quote aku.semut.merah 17-12-2015 08:11 PM
Adira sangap nak berlaki. No.2 pun jadiklah.
Quote dewimalam78 17-12-2015 08:12 PM
Tahniah adira. Selamat menempuh bahagia.
Quote CrowneGlory 17-12-2015 08:13 PM
Disebalik ada pencaras dgn ex atau bakal madu berperang...ada jugak yg berbaik2 ...tabahnya bini tua tu...

Lihat semua komen(776)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:58 AM GMT+8 , Processed in 0.072491 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top