CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Gegar Vaganza Ubah Persepsi Orang Ramai Pada Haiza

17-12-2015 12:33 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 10646| Komen: 68

Description: Bakat Haiza yang lebih dikenali dengan satu genre pada satu masa dahulu...

sumber imej: InstagramHaiza


oleh : Fyruz Hanna

Bakat Haiza yang lebih dikenali dengan satu genre pada satu masa dahulu mungkin telah berkubur kerana kini setelah menjadi antara barisan finalis program Gegar Vaganza dia mampu untuk menyanyikan lebih daripada satu bentuk genre lagu.

Bagi penyampai radio Best FM itu, situasi ini memberikan dirinya peluang kepada pihak penganjur lain untuk mengambilnya membuat persembahan selain daripada menyanyikan lagu dangdut.

“Situasi itu adakalanya menyebabkan ada tidak berani memanggil saya membuat persembahan kerana takut saya tidak boleh membawa lagu lain.


“Alhamdulillah, pertandingan tersebut berjaya mengubah persepsi itu dan ternyata GV2 benar-benar membuka peluang buat diri saya,” katanya kepada media.

Haiza menambah, jika diberikan peluang dia teringin untuk mencuba genre slowrock atau rock atau rock. -CARI Infonet.

Sumber: Sinarharian
9

Bagus
23

Marah
14

Terkejut
16

Sedih
9

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (88 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fly_in_d_sky 17-12-2015 12:44 PM
she's fine ... she can sing and perform and creative untuk show dia ...
Quote shaahmad 17-12-2015 12:58 PM
Sore sheols yang serak2 basah tuh sesuai nyanyi lagu rock. Bole fight dengan ella mungkin.
Quote beatgirlX 17-12-2015 01:00 PM
yerp..performance dia kababoomm...dia talented...
Quote NorSabariah 17-12-2015 01:27 PM
she is more good better than farahdiya
Quote Faina 17-12-2015 01:32 PM
memeyyy ahh
iolss pun dah jadi suka kat dia
very talented
Quote liyamariska 17-12-2015 01:42 PM
ai tgk kt GV2 nih nampak yg Haiza bersungguh memberi persembahan terbaik tiap minggu...
Quote cewey2 17-12-2015 02:00 PM
memang peserta GV2 ni bagus2 semuanya.... Terbaik
Quote BabyOnEarth 17-12-2015 02:05 PM
iols pun kagum tengok haiza, dari bab persembahan n vokal n showmanship, semua dia bagi all out.
great work haiza. semoga dibuka peluang utk haiza dlm bidang seni
Quote -electrifying- 17-12-2015 02:17 PM
Kipidab dongibab nek za !
Quote MH37O 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bukan ada fans pun...tu yg kalah
Quote serikandi_gurl 17-12-2015 02:24 PM
Betul tu, ai suka Haiza gak. Ai frust gak dia dapat no. 6 sebab dia dah usaha sungguh2 every week. Dulu tengok dia biasa je waktu zaman dangdut. Tapi dalam gv bila dia bawa lagu2 slow rock memang nampak wow sangat. Nyanyi lagu tinggi macam flora cinta pun senyum sweet je sambil nyanyi ala2 macam dato ct senyum walaupun lagu tu tinggi nak bawa. Takpe la. Haiza dah work hard n usaha sungguh2 cuma rezeki tak berpihak pada dia. Ramai nampak tu dia lgi deserve top 3 compared to FD. Anyway dah memang rezeki FD. Ada la hikmah tu yg kita tak tahu. Ok Haiza, banyak lagi peluang rezeki yg akan datang mana la tahu. Kipidap and dongibap
Quote starcity 17-12-2015 02:26 PM
Sekarang orang dah nampak la dia bukan setakat boleh nyanyi dangdut je. Pasni semuga banyak dapat tawaran buat show majlis korporat etc. Lagipun haiza ni penampilan dia menarik. Suka tenguk baju2 dia, style rambut mekap etc tiap kali perform kat GV
Quote medangmru 17-12-2015 02:29 PM
MH37O replied at 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bu ...

komen ko kerlasss dik...........
Quote serikandi_gurl 17-12-2015 02:30 PM
starcity replied at 17-12-2015 02:26 PM
Sekarang orang dah nampak la dia bukan setakat boleh nyanyi dangdut je. Pasni semuga banyak dapat ta ...

Kann...ai suka tgk gigi dia cantik putih bersih je hehe..Dia nampak cantik dalam dresses and make up dia.

Quote beruangmuda 17-12-2015 02:53 PM
MH37O replied at 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bu ...

agreed. kalau dia punya fans fanataik macam fans nana atau at least gigih macam fans fd mesti dia dapat placing top 3.. tp sendu jah fans dia dah dapat no 6 baru nak meriah sian terlambat  
Quote tomet05 17-12-2015 03:04 PM
kan patut dia dapat better place ..
Quote beruangmuda 17-12-2015 03:12 PM
yang penting ezad forever menggantikan mamat di tempat ketiga
Quote fynnkakiblock 17-12-2015 03:13 PM
MH37O replied at 17-12-2015 02:19 PM
takdelah best mana...biasa2 je dia ni punya persembahan...juri puji tu just amik hati je...dia ni bu ...

Cakap bebaik sikit dikk nanti pemenat sheols marah

Cc @jefri90 @sepitsiput
Quote MH37O 17-12-2015 03:26 PM
fynnkakiblock replied at 17-12-2015 07:13 AM
Cakap bebaik sikit dikk nanti pemenat sheols marah

Cc @jefri90 @sepitsiput

mana peminat2 bodoh si haiza yg marah n tak dpt terima kenyataan yg idola dia mmg tak best tu??? meh sini... hmmm...setakat nyanyi dgn props penuh kat belakang apa yg bagusnya?...suara takyah cakaplah,sengau mcm bangau... aku tau dato katijah tu puji just nak amik hati je sbb dia tau si haiza ni takde peminat...

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:26 AM GMT+8 , Processed in 0.081113 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top