CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Farah Asyikin Hadapi Kemelut Perkahwinan, Mahkamah Lantik Pendamai

16-12-2015 01:21 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 14933| Komen: 55

Description: Penyanyi Farah Asyikin yang sebelum ini mempunyai masalah dan kemelut perkahwinannya dengan suami, Zaahier Stanley telah melantik pendamai atau hakam dari ahli keluarganya.
Oleh Adib ZA

Penyanyi Farah Asyikin yang sebelum ini mempunyai masalah dan kemelut perkahwinannya dengan suami, Zaahier Stanley telah melantik pendamai atau hakam dari ahli keluarganya.


Namun melalui pendamai itu juga gagal mencari jalan penyelesaian berhubung kemelut perkahwinan itu.



Oleh itu, sebagai jalan penyelesaian terakhir, Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan telah melantik hakam mahkamah.

Terdahulu, Farah telah memfailkan penceraian tersebut pada penghujung Oktober tahun lalu. Namun, suaminya tidak bersetuju.  - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online


(sumber foto: Mstar Online)
12

Bagus
13

Marah
22

Terkejut
10

Sedih
13

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (80 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote supersudoku 16-12-2015 10:25 AM
penah nampak dia kat hospital umra shah alam cek anak dia kat paedtrician...
entah la .tu je kot review.ahahahhaha

tak meranrik sgt nak di review psl dia ni
Quote starcity 16-12-2015 10:28 AM
Macam kes nurul izzah & ex hubby dia. Kalau tak silap aku last2 mahkamah yg buat keputusan
Quote caplimau 16-12-2015 10:33 AM
berkenalan kt twiter bpe lame before kawen?
ke knl2 trs kawen?
da dua kali kan di bercerai..
Quote amyza 16-12-2015 10:36 AM
Pe lah penyebab sampai xleh berdamai?
Quote shoryu 16-12-2015 10:37 AM
Kalau ikut artikel tu setahun juga kenal melalui twitter baru kawen
Quote m2506 16-12-2015 10:38 AM
aah..apa la punca n sebab nya ye
Quote lasagnaklcc 16-12-2015 10:43 AM
Lelaki afrika selatan berketurunan melayu cape... menaik dgr. No wonder rupa pon ala2 kita je.
Quote prettyuglybabe 16-12-2015 10:50 AM
dah dua kali kawin cerai..
ada masalah pihak farah ke?
Quote khailya 16-12-2015 12:05 PM
tu husben die ke? ensemm
Quote melinda_kerr 16-12-2015 12:06 PM
this is her second marriage kan?
Quote cmf_premierleag 16-12-2015 12:10 PM
Her 1st marriage dia terpalit kisah maya darina gemuk yg kacao 1st hasben dia..hasben dia doktor grad dr ireland gitu..muka biasa2 je
Quote nadmal19 16-12-2015 12:21 PM
saw her yesterday kat Syariah Court... husben die leh tahan ensem n farah cantek sgt.. sambil jln dgr la gak dorg dok brcakap2 ngn lawyer masing2.. tapi malas nak amek port...
Quote beatgirlX 16-12-2015 12:24 PM
hope memasing dpt mencari jalan penyelesaian secara baik......
Quote getarsukma 16-12-2015 12:26 PM
I wonder macam mana orang bertemu jodoh secara online?? esp yang register online dating... borak2 je boleh jatuh cinta tanpa bertemu muka..

Quote ieyla1979 16-12-2015 12:35 PM
x payah wonder nok... mai aku nak citer... aku kahwin ngan hubby aku kenal kat chatting je .... alhamdulillah dah 10 tahun dah usia perkahwinan.... aku ada tulis story aku kat blog... nanti aku copy paste... hehehe

http://wacana-muslimah.blogspot. ... erimu-seadanya.html
Quote VirginLady 16-12-2015 12:40 PM
cmf_premierleag replied at 16-12-2015 12:10 PM
Her 1st marriage dia terpalit kisah maya darina gemuk yg kacao 1st hasben dia..hasben dia doktor gra ...

okay. peenah dgr maya darina gemok tu. tp ingat2 lupa. dia ni kscau semua artist ke?

so last2 ex hubby dia kawen ngan sapa?
Quote mizz_fatyn 16-12-2015 12:52 PM
kesian kat anak..huhu
Quote zennaya 16-12-2015 12:59 PM
ieyla1979 replied at 16-12-2015 12:35 PM
x payah wonder nok... mai aku nak citer... aku kahwin ngan hubby aku kenal kat chatting je .... alha ...

sweetnya kisah u n ur husband. congrats n thx buatkan i percaya masih ada lelaki yg melihat kecantikan seorang perempuan melalui pandangan mata hatinya bukan pada mata nafsu...
Quote ieyla1979 16-12-2015 01:27 PM
zennaya replied at 16-12-2015 12:59 PM
sweetnya kisah u n ur husband. congrats n thx buatkan i percaya masih ada lelaki yg melihat kecant ...

tak sempat iolss nak paste u dah baca ke.... huhuhu... tq....

Lihat semua komen(55)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:15 AM GMT+8 , Processed in 0.064304 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top