CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tya, Isteri Shukri Yahya Cantik Berhijab

17-12-2015 10:34 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17585| Komen: 44

Description: Siti Nurfatihah atau Tya Adnan iaitu isteri kepada pelakon Shukri Yahya dikatakan sudah berhijab selepas berkahwin....

Oleh : Dean BZ


Siti Nurfatihah atau Tya Adnan iaitu isteri kepada pelakon Shukri Yahya dikatakan sudah berhijab selepas berkahwin. Shukri dan Tya telah sah menjadi suami isteri pada 20 November lalu setelah lima tahun menjalinkan hubungan cinta.


Tya yang popular di media sosial juga dikatakan telah menjual baju-baju yang sudah tidak sesuai dipakai. 


Selain berlakon, Shukri dan Tya kini menjalankan perniagaan dalam talian menjual teh detoks, Limitoxless. Semoga perhubungan mereka berdua kekal hingga ke Jannah dan terus istiqomah hendaknya. - CARI Infonet.



8

Bagus
15

Marah
19

Terkejut
14

Sedih
2

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (74 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote missDollie 16-12-2015 11:23 AM
Edited by missDollie at 16-12-2015 03:26 AM

Bagus le..
Quote izat123 16-12-2015 11:28 AM
Bagus kan yg lelaki lelaki in macam Sam bunkface syukri yahya in kahwin ngan perempuan urban gitu tapu lepaa kahwin semua pakai tudung
Quote chinta89 16-12-2015 11:30 AM
muke dia iras sikit ngn misha omar. dan ramlah ram.
Quote zameyla 16-12-2015 12:09 PM
chinta89 replied at 16-12-2015 11:30 AM
muke dia iras sikit ngn misha omar. dan ramlah ram.

pic bawah tu aku tengok macam jue aziz lak...
Quote mystica 16-12-2015 12:15 PM
cantik wife dia..
Quote reenz013 16-12-2015 12:19 PM
alhamdulilah...cantik wife dia
Quote bini_fl 16-12-2015 12:20 PM
alhamdulillah..
nak tunggu tudung by tya pulak
Quote caplimau 16-12-2015 12:23 PM
yaAllah.. die pakai tudung sebijik muke kakak2 die..
Quote caplimau 16-12-2015 12:24 PM
bini_fl replied at 16-12-2015 12:20 PM
alhamdulillah..
nak tunggu tudung by tya pulak

boleh jd jugak kot.. sbb penah tgk die p jenjalan cr material tuk tudung..
Quote beatgirlX 16-12-2015 12:25 PM
alhamdulillahhhh
moga istiqamah..
cantik......
Quote caplimau 16-12-2015 12:25 PM
btw die pun da delete semua gmbr2 dulu2 yg tak pakai tudung kt ig..
alhamdullillah start fresh start new..
Quote bini_fl 16-12-2015 12:28 PM
kan..bagus tya n shukri yahaya..nampak ksungguhan nak berubah..moga istiqamah..
bukan mcm sstengah org..susah nak delete gmbr lama tnpa hijab..
Quote DaisyD 16-12-2015 12:28 PM
lain pula muka dia bila pakai tudung, cantikkk!
Quote bini_fl 16-12-2015 12:29 PM
tapi yg meols perasan..selfie n new hijabis berpisah tiada..
Quote chinta89 16-12-2015 12:30 PM
zameyla replied at 16-12-2015 12:09 PM
pic bawah tu aku tengok macam jue aziz lak...

ha'a ken!
Quote Lorra2411 16-12-2015 01:17 PM
alhamdulillah
Quote pearl-qaseh 16-12-2015 01:26 PM
Mukanya iras rita rudaini,misha omar n puan julita....memang stok2  jelita idung tggi.....bentuk muka ala2 cam gitu la kottt
Quote mizzacu 16-12-2015 02:17 PM
alhamdulillahh..

btw, wife dia retis gak ke..
Quote pngky 16-12-2015 02:22 PM
tak ingat plak Tya ni belakon kat drama mana yer

Lihat semua komen(44)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:33 AM GMT+8 , Processed in 0.067818 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top