CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Berat Badan Dicanang, Almy Nadia Dah Tawar Hati Nak Berlakon?

16-12-2015 11:30 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 19531| Komen: 137

Description: Pelakon Almy Nadia meluahkan rasa tawar hatinya untuk kembali berlakon sejak melahirkan anak sulungnya.
Oleh Adib ZA

Pelakon Almy Nadia meluahkan rasa tawar hatinya untuk kembali berlakon sejak melahirkan anak sulungnya.

Ini kerana saiz badannya yang tidak selangsing dahulu sering disebut-sebut, malah dia pernah terdengar khabar pihak produksi bertanya sama ada dia sudah kurus atau tidak. 


"Tipulah jika saya tidak rindu untuk berlakon semula setelah melahirkan anak. Masa mula-mula dahulu memang rindu, kemudian lepas bersalin ada satu masa saya rindu lagi untuk beraksi.

(Sumber foto: Mstar Online)

"Namun setelah beberapa bulan kemudian, masih tiada tawaran di samping terdengar pengarah bertanya sama ada badan saya sudah turun ke belum dan dalam masa sama saya sudah mula berniaga, jadi bagi saya, lebih baik saya teruskan berniaga," ujarnya kepada Sinar Harian. 

Tak mengapalah Almy, percaya rezeki itu ada di mana-mana kan. Sekarang pun Almy sibuk berniaga, maksudnya rezeki sentiasa ada. Moga terus berjaya dalam apa jua dilakuan ya. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Sinar Harian

(Sumber foto: Rotikaya)

10

Bagus
11

Marah
11

Terkejut
13

Sedih
7

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (62 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pngky 16-12-2015 09:20 AM
Akak tak rasa lakonan almy selama ni mantap dan tak ader satu pun yang membuat kan akak teringat watak dier yang paling menonjol

tak abis abis dengan masalah berat badan
Quote mawarmatahari 16-12-2015 09:20 AM
so..sila slim
Quote aku.semut.merah 16-12-2015 09:26 AM
Almy Nadia ni buat statement minta simpati pengarah supaya ambik dia berlakon. Pi dok Balik Pulau je lah berniaga rojak.
Quote royaldanish 16-12-2015 09:27 AM
sejak dh beranak ni... statement almy ni ada kurang bijak nampak nya tercabar kah beliau?
Quote haneco 16-12-2015 09:40 AM
Ade butul juge dia ckp. Pelakon kayu2 je skrg ni.
Quote tn9 16-12-2015 09:40 AM
rezeki ada dimana2 bkn saiz bdn yg tentukn rezeki seseorg
Quote bambimo 16-12-2015 09:42 AM
Amboi ...almy kau nk kata sapa sebenarnya?


Kalo meniaga tu berikan kau kebahagian..trpulanglah....almy...
Quote chinta89 16-12-2015 09:45 AM
royaldanish replied at 16-12-2015 09:27 AM
sejak dh beranak ni... statement almy ni ada kurang bijak nampak nya  tercabar kah beliau?

a'ah kan.. myb dia tertekan dgn fizz peruh tuh walapom gegeh membekap dlm hati sape tau..
Quote pinksarah 16-12-2015 09:46 AM
Masih bermasalah dgn berat badan ke?

Dah berapa lama dah ni almy?

Jgn bagi alasan anak lah,klu nak seribu daya..

Klu x mahu byk dalihnya..

Jgn tuding jari pd pelakon baru blh dibyr murah psl tu lebih laku berbanding pelakon veteran bagai..

Ayat mcm play victim je gayanya..

Dari dulu lg bukan nya hebat mana pon..

Lebih kepada gosip bercinta,putus cinta,sambung cinta dgn laki miang dia tu je
Quote royaldanish 16-12-2015 09:51 AM
chinta89 replied at 16-12-2015 01:45 AM
a'ah kan.. myb dia tertekan dgn fizz peruh tuh walapom gegeh membekap dlm hati sape tau..

khennn...kesian pun ada aku nengok die ni... dulu kalo belakon watak selalu aktif n happy... tapi nengok perangai skrg ni lain sangat... cepat sgt melenting... takde kena oper job kot?
Quote starcity 16-12-2015 10:07 AM
Ni namanya kenyataan orang yg ecewa dan nak sedapkan hati sendiri. Cuba kalau dia dapat offer berlakon sekarang, tak adanya dia nak komen macam tu. dulu bagi alasan baru lepas pantang payah nak kurus. ni anak dah nak masuk umur setahun pun badan gitu gak
Quote prettyuglybabe 16-12-2015 10:14 AM
bukan ri tu kata dah kuruih ka?

Quote mizzacu 16-12-2015 10:21 AM
sian la jugak..
xpe laa.. niaga je la.. kata lg bahagia
Quote amyza 16-12-2015 10:39 AM
Elok je zulin berlakon badan besar gak
Quote Star_el 16-12-2015 10:59 AM
pngky replied at 16-12-2015 09:20 AM
Akak tak rasa lakonan almy selama ni mantap dan tak ader satu pun yang membuat kan akak teringat wat ...

Aku ingat dia as Suzana hehe
Quote Mamason 16-12-2015 11:09 AM
Biasa laa kalau dah gemuk mmg susah nak turun.... bertabah lah almy... jgn dok meroyan sana sini dah... jaga umahtangga elok2...maybe rezeki bukan dlm bidang lakonan... Well...soh laki support laa antor ke slim world...cepat sikit kuruuihhh
Quote MH37O 16-12-2015 11:13 AM
dia ni dah kena ubat guna2 laki dia ke? tak abis2 dok puji n percaya kat laki dia yg hidong kembang tuh...pelik aku
Quote zoe1511 16-12-2015 11:13 AM


berat naik satu hal, yg iols takpaham kenapa lepas beranak sheol mcm malas? dgn rambut bersepit gaya gitu memanjang, dengan baju gitu.
tengok lah pizz peros pakai apa, almy pakai apa
Quote cikdilla 16-12-2015 11:20 AM
Dia ni insecure.Sila la kurus balik.dah nama pun pelakon.kene la slim cantik wangi.

Lihat semua komen(137)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 01:42 AM GMT+8 , Processed in 0.098839 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top