CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Selut Rasuah Di Mana-mana, Agama Jadi Perhiasan Di Kepala Saja" - Normala

11-1-2022 01:12 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1192| Komen: 19

Description: Selebriti dan bekas personaliti televisyen, Puan Sri Normala Samsudin tampil bersuara berhubung isu rasuah yang semakin menjadi-jadi dan berpendapat agama hanyalah sekadar hiasan di kepala.
Selebriti dan bekas personaliti televisyen, Puan Sri Normala Samsudin tampil bersuara berhubung isu rasuah yang semakin menjadi-jadi dan berpendapat agama hanyalah sekadar hiasan di kepala.



Kredit foto: IG Normala

Menerusi Insta Stories, Normala mendedahkan pihak terlibat seharusnya memudahkan setiap kerja kebajikan walaupun dari bangsa, parti, dan kepercayaan.

Tambahnya lagi, rakyat kini sedang melihat dan menilai apa yang sedang berlaku dan pihak yang terlibat tidak akan dapat lari dari penghakiman.







Dalam pada itu, dia berpendapat dirinya seolah-olah melihat wang rasuah berselerakan seperti sampah sarap yang melekat di mana-mana sahaja.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote jas7512 11-1-2022 01:21 AM
Laki kau pun blm tentu clean kak...so baik diam saja..nanti org korek pulak rahsia laki kau skrg...umno kan.....politik wang dan umno bagai irama dan lagu
Quote hzln 11-1-2022 07:19 AM
Nanti org korek kisah2 laki ko kat KDN dulu, tak cukup tanah nak lari nanti.....
Quote haruslah 11-1-2022 08:15 AM
3 perkara yg menjatuhkan negara

Rasuah
X menepati masa
Cinggey

Byk dah contoh berlaku
Betul kata jijoe alfonso
Quote princessmiang 11-1-2022 08:19 AM
Sama la PS yang dalam bilik air dia jual bebed dia kat sapa tah sampai leak...sekarang kemain menjual agama laki bini dok mwngadap kitab berfotografer bagai tp benda dunya juga jadi latar utama
Quote tasha 11-1-2022 08:19 AM
Edited by tasha at 11-1-2022 08:31 AM

Klu bini ahli politik baik diam sudah sementelah laki kaya raya bila masuk politik UMNO..partinyg terpaling kuat rasuah
Quote tasha 11-1-2022 08:22 AM
princessmiang replied at 11-1-2022 08:19 AM
Sama la PS yang dalam bilik air dia jual bebed dia kat sapa tah sampai leak...sekarang kemain menjua ...

Siapa PS??
Quote bulalof 11-1-2022 08:27 AM
kecewa kot sebab laki dah tak masyuk....
Quote ayukpingu 11-1-2022 08:33 AM
princessmiang replied at 11-1-2022 08:19 AM
Sama la PS yang dalam bilik air dia jual bebed dia kat sapa tah sampai leak...sekarang kemain menjua ...

PS? tabur teh sikit pls
Quote Tasikchini 11-1-2022 08:43 AM
princessmiang replied at 11-1-2022 08:19 AM
Sama la PS yang dalam bilik air dia jual bebed dia kat sapa tah sampai leak...sekarang kemain menjua ...

couple kelakar tu ke incess
Quote da_vinci 11-1-2022 08:47 AM
jas7512 replied at 11-1-2022 01:21 AM
Laki kau pun blm tentu clean kak...so baik diam saja..nanti org korek pulak rahsia laki kau skrg...u ...

iols baruuuuuuu nak taip....diam2 sudah kak mala...unmo gak dulunya
Quote Tasikchini 11-1-2022 08:48 AM
princessmiang replied at 11-1-2022 08:19 AM
Sama la PS yang dalam bilik air dia jual bebed dia kat sapa tah sampai leak...sekarang kemain menjua ...

delete
Quote cmf_Strawberry 11-1-2022 09:10 AM
Kak mala ni sekarang dah jadi yang terpaling juga. Mula2 suka tgk ig dia tp lama2 rasa dia humble brag Sgt dgn hidup yg senang lenang tp acah2 concern pada isu semasa. Cuba tunjuk buat Kerja kebajikan rather than mandi sungai, naik baikal, relax.. Baru la jive dgn what u preach. Ustaz badli shah kata buat kebaikan mmg kena tunjuk. Ni mandi sungai pun private owned boleh la ckp je.
Quote bondeh 11-1-2022 10:29 AM
Alahai acikkkkkk macam laki ko prettysuci plak. Kang orang korek balik skandal acik dengan bos MAS dulu masa masih berstatus bini orang. Sibuk je.
Quote kechikchomel 11-1-2022 10:38 AM
tiap kali nama acik mala ni naik, iolss mesti ingat laki dia tu dah meninggal. padahal hidup je lagi kan
Quote rospinki 11-1-2022 10:42 AM
acik plastik ni acah2 suci plak..belaki org politik ada masa masyukkk. diam2 sudahla..sapa tah agung2 sgt wanita melayu terakhir ni
Quote chandrahusin 11-1-2022 11:04 AM
sejenis terpaling jgk ni
duduk je la diam2 biar org puji2
mcm bini Bung tu
Quote umbut 11-1-2022 11:16 AM
Acikk mala yg cantik... Leh tak maintain classy cam wan zaleha dok dendiam jgn sibukkk mencapub
Quote juruterra 11-1-2022 11:32 AM
cantik PS ni awet muda tp ye la hidup senang lenang relax2, naik basikal hiking je tak payah keje mencari sesuap nasi boleh la awet muda sokmo kan. mcm kita ni stress kt tmpt keje blk umah kepam memasak mengemas mana la nk awet muda...ex lakinya sapa cik mala ni eh, anak dia yg sorang lg pompuan tu sgt low profile cikgu sekolah kan...yg selalu kuar IG anak pompuan dentist tu dan anak laki(tatau keje apa)
Quote tasha 14-1-2022 10:00 AM
bondeh replied at 11-1-2022 10:29 AM
Alahai acikkkkkk macam laki ko prettysuci plak. Kang orang korek balik skandal acik dengan bos MAS d ...

Ooo minah skandal juga yea....hmmmm

Lihat semua komen(19)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.071908 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top