CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Ramai Tak Kenal 1st Time Pergi Event Bertudung' - Anzalna

8-12-2021 06:55 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8618| Komen: 77

Description: Penampilan pelakon jelita Anzalna Nasir ketika menghadiri majlis Mercedes Benz Fashion Week Kuala Lumpur 2021, membuatkan orang ramai terutama peminat teruja dan gembira.
Penampilan pelakon jelita Anzalna Nasir ketika menghadiri majlis Mercedes Benz Fashion Week Kuala Lumpur 2021, membuatkan orang ramai terutama peminat teruja dan gembira.




Jika sebelum ini orang ramai melihat Anzalna mula perlahan-lahan berhijab di media sosial sahaja, kini pelakon cantik itu mula memberanikan diri berhijab ketika menghadiri majlis.

Menurut Anzalna, ini merupakan pertama kali dirinya mengenakan hijab untuk ke sesuatu majlis, malah ibu kepada seorang cahaya mata itu juga mengatakan dirinya sangat gemuruh tatkala menghadiri pertunjukan fesyen dengan menyarung busana sopan hasil rekaan pereka fesyen terkenal Khoon Hooi, dan mengenakan hijab dari Loveta.




Penampilan anggun Anzalna bukan sahaja mendapat pujian peminat, malah Khoon Hooi sendiri teruja melihat pelakon tersebut cantik berhijab.

Dalam perkongsian Anzalna di Insta Stories, pelakon ini sebenarnya menerima puluhan tudung daripada penyanyi, Allahyarhamah Siti Sarah. 



Anzalna mengambil kesempatan itu untuk melahirkan sokongan terhadap produk Loveta kerana tudungnya sangat mudah untuk dipakai dan fabriknya juga berkualiti tinggi.


Sumber: Murai


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 8-12-2021 07:10 PM
ehhh awal sangat kaka masuk... konfius nak tambah dosa kecam ke atau nak puji memuji sambil beliak2 bijik mata hantar ain... ok takpe tunggu forumer2 masuk komen dulu dan ikut flow mereka...

harap2 ramona pun masuk sekali tegur zezalna tayang toaster smeg sheols sampai zezalna meroyan...
Quote Normabaru 8-12-2021 07:38 PM
dh pki mask pastu event tu rmi org..normal la org xperasan..mohtip nk chuols dikenali?.

ni event khohooi ke event ko?rider je sume…pffftttt
Quote cicicumel 8-12-2021 07:42 PM
Mcm baju ainah abdeol
Quote akuchenta 8-12-2021 07:52 PM
Anzalna ni mmg taknak berlakon lagi ke xde yg offer? Sama juga dgn izara
Quote anakmak 8-12-2021 08:27 PM
Rambut yg buat dia bertambah cantik
Quote mendeluk 8-12-2021 08:39 PM
Edited by mendeluk at 8-12-2021 08:40 PM

Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia posted pasal jam ini apa motipp?? obvious nak orang tau aku pakaikan anak aku hublot/rolex

tu bkan lagi gambar siblings dulu sanggup siar bag plastic coach and chanel yg dah reputz sikit nak tayang.. haha
Quote makadek 8-12-2021 08:42 PM
Sayang oo rambut dia so cantikkkkk
Quote kitmal 8-12-2021 08:48 PM
nak show off jugak tu
Quote Acikgomen 8-12-2021 08:48 PM
dudaberhias replied at 8-12-2021 07:10 PM
ehhh awal sangat kaka masuk... konfius nak tambah dosa kecam ke atau nak puji memuji sambil beliak2  ...

Dilarang kecam heshe sbb acik ade sangkut2 sedara disana sedara disini dgn sheols
Quote irvene 8-12-2021 08:58 PM
dudaberhias: ehhh awal sangat kaka masuk... ...


hahahaha ku ingat peristiwa she meroyan pasal toaster smeg je pun
Quote orkidorkido 8-12-2021 08:59 PM
mendeluk replied at 8-12-2021 08:39 PM
Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia po ...

Kaya sangat ke dia?
Quote krustykrab 8-12-2021 09:00 PM
Huduh la baju ko tu....fesyen buah tembikai ka buah papaya ka
Quote mendeluk 8-12-2021 09:02 PM
orkidorkido replied at 8-12-2021 08:59 PM
Kaya sangat ke dia?


Ntahlah. Tapi adik bradik memasing mcm baru nak rasa kekayaan giteww.. jakun. except for mia n the bongsu.. nazirah itu nampak brainy sikit..

Pipah pernah tayang apak she hantar pergi shooting ambil gambar keta merz haha Haha cringe lah motipp. Dengan gambar sibs pastu letak plastic coach and chanel yang dah reputz kat kaki ..
Quote cheezel 8-12-2021 09:33 PM
Dia nampak cantik sbb rambut dia
Quote OyaTonggek 8-12-2021 09:35 PM
anjalna ni penah ada kes ngan lembaga berbadan dua garok perut kan? meols x tau kesah apa..tp penah terbaca then skip sbb mcm sesampah..tiberhhh meols korek blk citer..amponnn
Quote kaseh80 8-12-2021 09:54 PM
Nampak hauks nmpk mcm nek ta pulak
Quote LadyCarefree 8-12-2021 10:00 PM
Totop ghambot je pon. Kalau ikut Islam wajib elakkan menarik perhatian orang. Dah pakai gitu kepelikan semestinya menarik perhatian. Sama gakla totop ghambot tp bermekap bagai.
Quote sukacactus 8-12-2021 10:34 PM
Rambut dia cantik lebat, suka tgk
Sama cam poziah ghaus dl
Cantik sgt bila freehair
Quote bawaku_terbang 8-12-2021 10:49 PM
At last ada gk benang sb dia da btdung.. mst dia ternanti2 org ckp sal dia da btdung sb ms mula2 tu dia mcm x keruan xde org nk ckp2 sal dia da btdung

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 02:52 AM GMT+8 , Processed in 0.072128 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top