CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7691|Reply: 77

'Ramai Tak Kenal 1st Time Pergi Event Bertudung' - Anzalna

  [Copy link]
Post time 8-12-2021 06:55 PM | Show all posts |Read mode
Penampilan pelakon jelita Anzalna Nasir ketika menghadiri majlis Mercedes Benz Fashion Week Kuala Lumpur 2021, membuatkan orang ramai terutama peminat teruja dan gembira.




  



Jika sebelum ini orang ramai melihat Anzalna mula perlahan-lahan berhijab di media sosial sahaja, kini pelakon cantik itu mula memberanikan diri berhijab ketika menghadiri majlis.


Menurut Anzalna, ini merupakan pertama kali dirinya mengenakan hijab untuk ke sesuatu majlis, malah ibu kepada seorang cahaya mata itu juga mengatakan dirinya sangat gemuruh tatkala menghadiri pertunjukan fesyen dengan menyarung busana sopan hasil rekaan pereka fesyen terkenal Khoon Hooi, dan mengenakan hijab dari Loveta.










Penampilan anggun Anzalna bukan sahaja mendapat pujian peminat, malah Khoon Hooi sendiri teruja melihat pelakon tersebut cantik berhijab.


Dalam perkongsian Anzalna di Insta Stories, pelakon ini sebenarnya menerima puluhan tudung daripada penyanyi, Allahyarhamah Siti Sarah.








Anzalna mengambil kesempatan itu untuk melahirkan sokongan terhadap produk Loveta kerana tudungnya sangat mudah untuk dipakai dan fabriknya juga berkualiti tinggi.




Sumber: Murai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2021 07:10 PM | Show all posts
ehhh awal sangat kaka masuk... konfius nak tambah dosa kecam ke atau nak puji memuji sambil beliak2 bijik mata hantar ain... ok takpe tunggu forumer2 masuk komen dulu dan ikut flow mereka...

harap2 ramona pun masuk sekali tegur zezalna tayang toaster smeg sheols sampai zezalna meroyan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 07:38 PM | Show all posts
dh pki mask pastu event tu rmi org..normal la org xperasan..mohtip nk chuols dikenali?.

ni event khohooi ke event ko?rider je sume…pffftttt
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm baju ainah abdeol
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Anzalna ni mmg taknak berlakon lagi ke xde yg offer? Sama juga dgn izara
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut yg buat dia bertambah cantik
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 8-12-2021 08:40 PM

Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia posted pasal jam ini apa motipp?? obvious nak orang tau aku pakaikan anak aku hublot/rolex

tu bkan lagi gambar siblings dulu sanggup siar bag plastic coach and chanel yg dah reputz sikit nak tayang.. haha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang oo rambut dia so cantikkkkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2021 08:48 PM | Show all posts
nak show off jugak tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-12-2021 07:10 PM
ehhh awal sangat kaka masuk... konfius nak tambah dosa kecam ke atau nak puji memuji sambil beliak2  ...

Dilarang kecam heshe sbb acik ade sangkut2 sedara disana sedara disini dgn sheols
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: ehhh awal sangat kaka masuk... ...


hahahaha ku ingat peristiwa she meroyan pasal toaster smeg je pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 8-12-2021 08:39 PM
Boleh tak iols nak kata family she ini macam baru rasa kekayaan.. culture shock gitu.. gambar dia po ...

Kaya sangat ke dia?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduh la baju ko tu....fesyen buah tembikai ka buah papaya ka
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 8-12-2021 08:59 PM
Kaya sangat ke dia?


Ntahlah. Tapi adik bradik memasing mcm baru nak rasa kekayaan giteww.. jakun. except for mia n the bongsu.. nazirah itu nampak brainy sikit..

Pipah pernah tayang apak she hantar pergi shooting ambil gambar keta merz haha Haha cringe lah motipp. Dengan gambar sibs pastu letak plastic coach and chanel yang dah reputz kat kaki ..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nampak cantik sbb rambut dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:35 PM | Show all posts
anjalna ni penah ada kes ngan lembaga berbadan dua garok perut kan? meols x tau kesah apa..tp penah terbaca then skip sbb mcm sesampah..tiberhhh meols korek blk citer..amponnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak hauks nmpk mcm nek ta pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Totop ghambot je pon. Kalau ikut Islam wajib elakkan menarik perhatian orang. Dah pakai gitu kepelikan semestinya menarik perhatian. Sama gakla totop ghambot tp bermekap bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut dia cantik lebat, suka tgk
Sama cam poziah ghaus dl
Cantik sgt bila freehair
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
At last ada gk benang sb dia da btdung.. mst dia ternanti2 org ckp sal dia da btdung sb ms mula2 tu dia mcm x keruan xde org nk ckp2 sal dia da btdung
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.095658 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list