CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

7 Gaya Pelik Seluruh Dunia

16-3-2015 10:56 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 4933| Komen: 2

Description: Dikenali sebagai Botas Picudas (boot berparuh), ini adalah antara stail yang pelik yang dihimpunkan oleh ladyLista.

1.Boot Runcing Mexico

Dikenali sebagai Botas Picudas (boot berparuh), ini adalah antara stail yang pelik yang dihimpunkan oleh ladyLista. Popular sekitar 2009, boot runcing ini meruncing ke atas dan biasanya dipakai oleh lelaki. Apa kata anda?

2.Cermin mata tanpa kanta

Sangat biasa untuk melihat muda-mudi untuk memakai cermin mata tanpa kanta. Cermin mata kan sememangnya dibuat untuk orang yang rabun. Tapi apabila kamu tidak rabun, maka timbulah idea pelik sebegini. 

3. Seluar Sweater

Omputih panggil Swants, ini merupakan trend hipster masa kini. Rasanya bagus juga, sudah ada baju sweater, masakan tak ada seluar pula kan! Apa pun, jika anda berminat untuk memiliki swant ini, bolehlah korbankan baju sejuk anda dan cuba buat sendiri dirumah. Walaupun kepala anda berkata 'JANGAN'.

4.Janggut Palsu

LadyLista tak tahu lah, rasanya orang Asia kebanyakkannya jenis berbulu. Tetapi bagi mereka yang sukar tumbuh bulu atau bukan dalam  gen berbulu, opsyen ini harus anda cuba. Bagi lelaki yang suka membela janggut tetapi susah sangat bulu nak tumbuh 'fauz chin pubes' adalah alternatifnya.Pilihan dari sekasar-kasar bulu sehingga sehalus-halus bulu.

5.Aksesori Binatang Peliharaan

Lupakan untuk membawa anjing atau kucing anda didalam beg, seorang artis Dutch, Ceclilia Valentine telah keluarkan satu konsep kapsul yang pelik lah kot! tengok sendiri, jika anda sayang sangat kepada burung peliharaan anda, pada tikus anda, sekarang jangan takut lagi, mereka boleh berlegar-legar dan lebih dekat dengan kamu. Terfikir LadyLista, jika haiwan berkenaan mahu melepaskan hajat. Bagaimana ya!

6. Ekor Robotik

Tak heran jika kita melihat haiwan yang berekor untuk menggerakkan ekornya jika haiwan tersebut rasa 'eksaited' tapi, bagaimana pula jika manusia memakai ekor robotik ini?Jangan lah hairan sebab kerana kecerdikkan manusia mereka lah, mereka mampu mereka fesyen seperti tak masuk akal ini. Bayangkan hasil rekaan ini, ekor robotik ini dapat menggerakkan ekor jika pemakai itu berasa 'eksaited'. Jadi apa beza kamu dan haiwan tersebut?? Fesyen lah kot.

7. Pemanas Kemaluan

Mungkin mereka di negara yang sejuk memerlukan sedikit sentuhan sebegini barulah rasa 'up-to-date'. Seorang wanita yang suka mengait kini menjadi popular kerana telah mendapat tempahan Willy Warmer (pemanas khas untuk lelaki) ini. Oleh kerana dia tiada masa untuk memenuhi setiap tempahan, dia kini memuat naik tutorial bagaimana mengait Willy Warmers sendiri, mengikut saiz sendiri. 
18

Bagus
31

Marah
20

Terkejut
24

Sedih
21

Lawak
35

Bosan

Friends Rank (149 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote epis 19-3-2015 03:47 PM
tergelak saya tengok aksesori binatang peliharaan tu, hahah...
Quote iznanaziz 18-3-2015 03:01 PM
cermin mata tu....memula tengok staf kat sini pakai....hehehe...bengong ke apa....

Lihat semua komen(2)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 03:00 AM GMT+8 , Processed in 0.053793 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top