CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Fesyen Lihat artikel

Wardrobe Fail Koleksi Artis Antarabangsa

23-3-2015 11:42 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 4050| Komen: 6

Description: kurang pasti kenapa seluar Kanye boleh terlondeh sebegitu sewaktu keluar dari kereta?
1. Nicki Minaj

Semasa membuat persembahan Good morning America pada tahun 2011. Tanpa sedar dia telah 'Let it all hang out'.

2. Katy Perry

Semamsa sedang bergembira di water park, Bikini dia terlorot sedikit... (atau banyak) sehingga menampak punggungnya.

3.Anne Hathaway

Semasa keluar daripada kereta untuk malam premiere 'Les Miserable' di New york, Hathaway seperti memberitahu peminat seluruh dunia yang dia tak selalunya keluar dengan 'underwear'.

4. Ricky Beren (Perenang Olimpik Amerika)

Nasib tak selalunya menyebelahi apabila suitnya terkoyak semasa melakukan terjunan. OPPS!

5.Katherin Heigl

Semasa dia menerima anugerah Female Star of the year, masa itu pula lah bajunya mahu tercabut segala-gala!Nasib dia sempat menyedarinya.

6.Britney Spears

Bintang Pop, Britney juga tidak terkecuali mem'flash'kan seluar dalam strikingnya itu.

7. Kim Kardashian

Jika kamu memakai see-through skirt, berhati-hatilah!

8.Nicole 'Snooki'

Semasa keluar bersama-sama rakannya, Jersey Shore atau Snooki memakai skirt yang begitu pendek sehinggakan kita tak mahu lihat isi didalam. Tapi apa boleh buat!

9. LeAnn Rimes

Untuk dress belahan sebegini, seharusnya anda tahu elakkan untuk bergambar pada posisi ini. Sangat terang dan jelas.

10.Jessica Alba

Lagi sini skirt see-through, ini yang terjadi pada Jessica Alba pada pengambaran iklan Revlon di L.A.

11. Tori Spelling

Ini adalah kesalahan suaminya Dean McDermott, selepas mengepos satu gambar anaknya di laman tweeter tanpa sedar 'aset' isterinya juga tersembul disitu.

12.Kanye West

Hmmm.... kurang pasti kenapa seluar Kanye boleh terlondeh sebegitu sewaktu keluar dari kereta?... p/s: LadyLista ingat lagi, Doktor pernah menasihati Kim untuk kurangkan berasmara kerana pasangan ini melakukan seks sebanyak 15 kali sehari.. huhuhu..

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote Syazzy 2-4-2015 03:34 PM
seriously? 15 kali? takkan tak ada kerja langsung???? kalau kata 5 kali tu boleh lah plak terima..tu pun dah byk..ni sampai 15 times? 5mins each time ke?
Quote biozipstar 2-4-2015 01:59 PM
hahahaa,,, hazab
Quote MellyNad 25-3-2015 01:56 PM
Keluar dari kereta sampai tak sempat nak betol kan seluar.. hahhahahah si perempuan buat muka selambe....
Quote jay_07 24-3-2015 05:03 PM
hahahah! 15 kali?? gile memang tak payah la West tu pakai seluar. Buang masa
Quote Feedoss 24-3-2015 09:43 AM
hebat nya kim 15 kali sehari.. ewah kanye pakai minyak lintah ke? haha
Quote bawangputih05 23-3-2015 06:58 PM
15x???? like how long each session is? 3 seconds? xpenat ke lahai..

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 07:49 AM GMT+8 , Processed in 0.057761 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top