CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

10 Trend 'Beard' Masa Kini

16-3-2015 06:08 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 3315| Komen: 7

Description: Bagi peminat janggut-janggut sedunia, mungkin boleh mengambil kira antara desain sebegini sebagai ilham untuk mencantikkan lagi janggut anda.

Oleh Fyruz

Bagi peminat janggut-janggut sedunia, mungkin boleh mengambil kira antara desain sebegini sebagai ilham untuk mencantikkan lagi janggut anda. Hanya mereka yang kreatif sahaja yang mampu memikirkan idea-idea sebegini. Jom lihat antara koleksi yang ada dalam simpanan LadyLista :

Macam comel je abam ni dengan beard 'Batman' ini


Money.Money.Money


Spiral Beard


Lagi Spiral beard


Tittle : Janggut Superman aku datang


Pun boleh.


X-Man beard


'@' Beard


I Love you beard


'Beard' beard.


28

Bagus
25

Marah
17

Terkejut
15

Sedih
12

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (111 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote Jerambut 16-8-2015 06:23 PM
mana pulak ni style beard terkini? Mamat yg buat beard dlm gambar ni buat for fun je kot.
Bukan kata nak maintain gitu season ni.
haish...
Quote kambinggila 12-7-2015 11:01 PM
apa kejadahnya la pesen janggut ni huhuhu
Quote arinieva 26-3-2015 05:35 PM
macam org yg same
Quote Feedoss 23-3-2015 09:47 AM
hahah rajin nya nk kemaskan setiap pagi
Quote budak_gemuk91 17-3-2015 06:47 PM
xde kerja lain...geli
Quote wafeloren 17-3-2015 11:55 AM
geli la misai gini
Quote fahiza29 17-3-2015 08:36 AM
kreatif.... terbaik

Lihat semua komen(7)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:22 AM GMT+8 , Processed in 0.062803 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top