CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Fesyen Lihat artikel

Kim Alihkan Tumpuan Dengan Rambut Blonde

6-3-2015 11:56 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 3785| Komen: 6

Description: Rambut baru yang menyerlah itu tidak dapat menutup keseksian dress see-through itu dengan perincian setiap lekuk.
LadyLista - Ia sepatutnya menjadi persembahan pakaian pada pertunjukan Lanvin's Paris Fashion Week pada Khamis, namun Kim Kardashian tahu bagaimana untuk mengalihkan tumpuan ramai daripada tertancap pada pakaiannya ke fashion week tersebut.


Bintang realiti berusia 34 tahun itu, mempamerkan gaya rambut terbaru paltinum blonce lock untuk tatapan umum. Turut hadir suaminya, namun tiada apa yang dapat mengganggu penampilannya hari itu.

Memakai dress yang sememangnya see-through, Kim memilih untuk tidak memakai bra untuk memaksimumkan penampilan yang kelihatan seperti Kardashian Barbie.

Rambut baru yang menyerlah itu tidak dapat menutup keseksian dress see-through itu dengan perincian setiap lekuk.



Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote namuwoob 6-4-2015 12:00 PM
mcm bapokk je bile rmbut color ni.
Quote munchkin 17-3-2015 05:17 PM
buruk gila. dulu ngan rambut hitam dia nampak cantik. bibir pun dah lain
Quote gula_tebu 13-3-2015 12:43 PM
apa nak heran pakaian dia gitu, satu dunia dah tengok kebugilan dia. setakat tayang celah-celah jaring tu apalah sangat kan. hehe.
Quote zameyla 10-3-2015 10:21 AM
Rambut hitam lagi cantik....
Quote ajunara 6-3-2015 02:55 PM
nampak lain giler..dia ni memang seksi...ape nak kisah...
Quote alieyrina 6-3-2015 02:36 PM
Buruk nyaa...muka botox dah jadi apa dahh

Lihat semua komen(6)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:45 AM GMT+8 , Processed in 0.051569 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top