CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Fizz Fairuz Bengang Produksi Tutup Mulut Positif Covid-19 - "Siapa Nak Jawab?"

11-10-2021 02:13 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2130| Komen: 9|Original author: Oleh: LilRose

Description: "Production house mana buat hal? Team positif lari balik KL?"
Kredit foto: IG

"Production house mana buat hal? Team positif lari balik KL?"

Datuk Fizz Fairuz bengang apabila pihak produksi sengaja mengunci mulut berhubung krunya yang positif Covid-19.

Katanya di Instastory, pelakon itu sudah menjangkakan pasti akan ada yang mengamalkan sikap penting diri dan tidak jujur.


Kredit foto: IG/Gempak

"Tak bagi shooting kau mengamuk, bising. Sekarang team kantoi lari dari set sebab positif balik KL," tulisnya.

Fizz juga mempersoalkan tanggungjawab pihak Finas yang tidak memeriksa Sijil Perakuan Pengambaran (SPP) dan kelengkapan 2 dos vaksin.




Kredit foto: IG

Siapa nak jawab bila dah jadi macam ni? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Supersirap 11-10-2021 02:41 PM
Janganlah selfish sangat, kasihan kepada orang lain yang teraniaya, jujur sahaja, tiada ruginya
Quote uori 11-10-2021 03:07 PM
bila buat sjr untuk check, maki sebab jem panjang.
bila tak buat sjr untuk check, maki lagi sebab tak peka.


Quote RaraLavenda 11-10-2021 04:50 PM
Production house mane tu yg buat hal? Positif tapi lari ke KL? Lepas tu korang jumpe org sana sini & org yg berjumpe dgn kau or berselisih dgn kau tu balik pulak ke kg n jadilah kes baru pulak. Pentingkan diri sungguhlah korang ni.
Quote slyfynx 11-10-2021 04:59 PM
X paham la orang share stories mesej dari bini, dr husband.
Pe mende korang nk buktikan?
Quote nakkomenjugak 11-10-2021 07:53 PM
Yang penting bukan netijen yachhh kena jawab
Quote KamikuP 12-10-2021 12:42 PM
Kalau produksi perangai sial sampah mcm ni korang rasa citer/filem produksi ni sampah ke idok?
Quote Cik_jantung 12-10-2021 12:50 PM
slyfynx replied at 11-10-2021 04:59 PM
X paham la orang share stories mesej dari bini, dr husband.
Pe mende korang nk buktikan?

Nak buktikan sayanggg pada pasangkan.. klu tak marhaen tak tauu.. kau haderr kekdahnya
Quote lazim 12-10-2021 10:13 PM
team js picture bagus jgk.. drg kan berkampung kt ofis iols... sebelum balik siap sanitize dulu satu ofis..
Quote ElizabedahTan 13-10-2021 09:17 AM
Tak kena denda kompuan ker?

Lihat semua komen(9)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.079183 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top