CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Adele Sedih, Cemburu Sebab Anak Lebih Mengidolakan Taylor Swift

11-10-2021 01:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1239| Komen: 14

Description: Tanpa berselindung, penyanyi Adele mengakui dia sebenarnya menyimpan rasa cemburu terhadap rakan artis, Taylor Swift.
Tanpa berselindung, penyanyi Adele mengakui dia sebenarnya menyimpan rasa cemburu terhadap rakan artis, Taylor Swift.

Ujar Adele, dia kesal kerana putera kesayangannya, Angelo lebih mengidolakan Swift berbanding ibunya sendiri.


Kredit foto: IG Taylor/Adele

Menerusi satu temu bual bersama majalah Vogue, Adele memberitahu bahawa anaknya yang kini berusia sembilan tahun itu lebih berminat untuk menonton konsert Swift berbanding persembahan nyanyian ibu sendiri.

“Angelo boleh histeria apabila menonton konsert Swift. Anak saya sendiri tidak berminat untuk menonton konsert saya. Bukankah itu menyedihkan?” kata Adele yang berasakan anaknya tidak mengagumi popularitinya sebagai seorang penyanyi terbaik di dunia.

Dalam diam Adele sebenarnya meminati dam memuji nyanyian Swift.


Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 11-10-2021 02:20 PM
bebaru ni sheols jd cover girl majalah vok british
lawaaaaa sgt lps dh kurus.hilang 100lbs ..hilang around 45kg mcm tu la
hanya jaga diet, buat cardio dan HIIT in 2 yrs
Quote KamikuP 11-10-2021 02:20 PM
Bila sheolls kawin?
Quote Thunderclouds 11-10-2021 02:36 PM
Lawa betoi lepas kuruih. Tapi tang muka tu sbb dlu dia chubby la nampak saggy. Agk2 kna pki pa nk bg tegang?
Quote nakkomenjugak 11-10-2021 07:44 PM
Iol love taytay too
Quote norawestallen 12-10-2021 04:07 AM

2018. Divorced tahun ni. Anak pun cah besar. Dh nak masuk 9tahun
Quote RatuDunia94 12-10-2021 12:30 PM
X mustahil Aafiyah esok dh besar mengidolakan Misha Omar.. ha githuuuu
Quote lattehazelnut 12-10-2021 07:06 PM
RatuDunia94: X mustahil Aafiyah esok dh besar mengidolakan Misha Omar.. ha githuuuu

Xkena umur misha omar..
Mungkin nabila razali bhahaha..
Quote mizzmimi 13-10-2021 11:39 PM
Kakdele bila nak keluar single baru? Gituhhh
Quote Artemesiaa 15-10-2021 12:46 PM
Biasalah tu mana2 budak pasti ada idola mereka yang bukan dalam keluarga sendiri
Quote anony-mous 15-10-2021 02:04 PM
I pon lg suka taytay sbb lagu she mcm2 dari rancak ke slow
Quote zasrfikri 16-10-2021 10:04 AM
lagu taytay variasi dan mmg ada unsur komersial. ada baca komen lagu dan lirik taytay jadi sumber rujukan literature bahasa inggersi kat sekolah amerika. lagu adele best juga tapi macam sama jew daripada zaman album 21 tu. album 25 pun yg betul2x popular lagu Hello walaupun album ini jual lebih 10 juta unit. rasa album baru adele tak laku sangat kut sebab single easy on me tak meletup macam single hello atau rolling in the deep.
Quote Prickford 16-10-2021 01:15 PM
Cantik Adele bila kurus. Tapi Adele antara artis yg gemok, mmg gemok yg lawa.
Iolss actually dont mind pon dgn kegemukan Adele. Sbb satu, really appreciate her talent.
Lepas tu dia gemok yang nampak wangiiii.
Quote sarah_ary2 18-10-2021 02:11 PM
zasrfikri replied at 16-10-2021 10:04 AM
lagu taytay variasi dan mmg ada unsur komersial. ada baca komen lagu dan lirik taytay jadi sumber ru ...

Memula ai mcm pikir ncm tue tapi bila tgk streaming number untuk Easy On Me jadi all time highest streaming  kat Spotify terus mcm pikir dia akan jadi hits balik untuk this new album. New album Adele akan release masa TS relase her new album jugak kan in thiscoming november?
Quote midori_katana 18-10-2021 02:25 PM
takyah cemburu.. normal la tu.. teringat sepupu iols dulu2 yg mmg tak lalu makan sate sbb mak ayah dia jual sate.. hihihi.. yg iols pulak suka sangat makan sate siap berangan jadi sepupu iols lagi supaya boleh makan sate puas2.. githewww..

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:56 AM GMT+8 , Processed in 0.086596 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top