CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Post Baru Kahwin Pun Asyik Cakap, Tunggu La 20 Tahun Lagi" - Eyra Hazali

4-8-2021 02:42 PM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 8254| Komen: 43|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Setiap pengguna mempunyai akaun media sosial yang disukainya. Bermula dengan Facebook, Instagram, Twitter dan terbaharu Tik Tok masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing dengan Fa ...

Setiap pengguna mempunyai akaun media sosial yang disukainya. Bermula dengan Facebook, Instagram, Twitter dan terbaharu Tik Tok masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing dengan Facebook berada di tempat teratas.


Namun, bagi pelakon Eyra Hazali, dia mempunyai alasan tersendiri untuk meninggalkan Facebook.

Baginya, mereka yang berada di media sosial tersebut tidak terbuka dalam memberikan komen, malahan memerli-merli pula mereka yang menceritakan tentang kehidupan.


Bagi Eyra, komen yang bersifat toksid seolah-olah tidak senang dengan kebahagiaan individu antara punca dia meninggalkan Facebook. Malahan, portal-portal yang mencanak naik turut berlumba-lumba melaga-lagakan orang dengan isu panas. Ianya turut dipersetujui oleh para pengikutnya.

Foto : Twitter

Bagaimanapun, ada juga berpendapat semua media sosial mempunyai kebaikan dan keburukan tersendiri.

Foto : Twitter

Jadi, anda suka media sosial yang mana? Atau memang suka berkuntum di forum Cari? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 4-8-2021 02:52 PM
Who are yousssss
Quote Ieqa140388 4-8-2021 02:57 PM
I ad soft spot kt die ni. Ad aura budak baik hehe
Quote pxlbb 4-8-2021 02:58 PM
Tengok orang juga. Aku kalau fazura upload apa2 sejuk je hati tp kalau whoareyus ni atau dek migha atau elpira mmg rasa loya manjang xtau kenapa
Quote kotakominami 4-8-2021 02:59 PM
Huhu...welcome tu forum then....daftar lah jadi beginner dulu....kitorang kt sini tak main perli perli....maki je
Quote nakkomenjugak 4-8-2021 03:04 PM
aku rasa memana pun ada rachun donya
Quote Cece1234 4-8-2021 03:24 PM
Nape dia ni skrg asyik merempan je..
Quote miznora 4-8-2021 03:27 PM
Yelaa dah ko pun whorryuuss.. Sapa la nak sokong ko. Sapa nak baca tips kebahagiaan ko.. {:thief
Quote Taniajingga 4-8-2021 03:28 PM
Biasalah tu dik dugaan doniaaaawi
Quote rayray28 4-8-2021 03:31 PM
Ieqa140388 replied at 4-8-2021 02:57 PM
I ad soft spot kt die ni. Ad aura budak baik hehe

before khwin ye..tp makin membesor makan kureng
Quote applenpuff 4-8-2021 03:42 PM
Dah la depan2 kerek mcm superstar gitu.
Aku pernah terjumpa haziq kat mcd masa sebelum dorg kawen. Just tegur jela sebab masa tu berjiran dgn haziq. Minah ni kat sebelah muka kerek gila.
Quote kaedahnya 4-8-2021 03:55 PM
Ieqa140388 replied at 4-8-2021 02:57 PM
I ad soft spot kt die ni. Ad aura budak baik hehe

ada MUA nama apa tak ingat cakap dia ni muslimah freehair hahahha
Quote ellejo 4-8-2021 04:01 PM
duit tu penting ya.

apa salahnya kalo kita nak suami kerana duit dia?


Quote md_nana 4-8-2021 04:05 PM
applenpuff replied at 4-8-2021 03:42 PM
Dah la depan2 kerek mcm superstar gitu.
Aku pernah terjumpa haziq kat mcd masa sebelum dorg kawen.  ...

padahal pelakon suam2 kuku je dia ni. hehe
Quote makadek 4-8-2021 04:17 PM
Hakak dh melepasi 20ton ..allhamdulilah
Semakin baik ...gaduh nk cri pasal sbb bosan tu biasa..tp the rest aman2 saja ..
Quote cantthinkofany1 4-8-2021 04:20 PM
kotakominami replied at 4-8-2021 02:59 PM
Huhu...welcome tu forum then....daftar lah jadi beginner dulu....kitorang kt sini tak main perli per ...

kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
Quote Lunarian 4-8-2021 04:28 PM
gitulah beza crowd FB Twitter & IG.
Quote exclusive_vvip 4-8-2021 04:55 PM
tapi kan, masa dia baru kawen seminggu dua, ada dengar interview dia kat radio mana tah..mmg bunyi gedik dpt laki
Quote bintangterang 4-8-2021 06:11 PM
tunggu lagi 10 thn..hahaha
Quote AnnaSendin 4-8-2021 06:15 PM
Sheols ni.. I dunno lahhh..tak sherashi dengan jiwa iols.

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.117896 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top