CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Antarabangsa Lihat artikel

Ibu Bimbang Keadaan Mental Zara Lepas Video Bercumbu Tersebar

4-8-2021 05:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6710| Komen: 21

Description: Penyanyi yang sedang meningkat naik di Indonesia Zara Adhisty terpaksa menutup akaun Instagram miliknya selepas tersebar video ‘panas’ menunjukkan ciuman hangatnya bersama seorang lelaki bernama Nik ...
Penyanyi yang sedang meningkat naik di Indonesia Zara Adhisty terpaksa menutup akaun Instagram miliknya selepas tersebar video ‘panas’ menunjukkan ciuman hangatnya bersama seorang lelaki bernama Niko Al Hakim atau Okin.


Selepas tersebarnya video tersebut, netizen di Indonesia mendapati penyanyi itu telah menutup akaun Instagramnya kerana tidak tahan dengan kecaman daripada ramai pihak.



“Video yang tersebar itu sudah lama dan basi,” katanya dalam satu hantaran yang dimuat naik menerusi InstaStory sebelum menutup akaun tersebut.

Dalam video berdurasi selama 12 saat, kelihatan Zara sedang mencium seorang lelaki yang dikatakan mirip seperti Niko Al Hakim.

Ibunya, Sofia Yulindar dalam satu kenyataan berkata, dia tidak dapat berbuat apa-apa, namun bimbang dengan kesihatan mental anaknya untuk berdepan dengan situasi tersebut.

“Tolong berhenti daripada menyalahkan anak saya. Apapun yang terjadi, saya tetap akan bersamanya,” katanya.



Sumber: Kosmo

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote matbad 4-8-2021 05:58 PM
k nexttt{:teatime
Quote Tinot7 4-8-2021 06:10 PM
Mana bideo?
Quote BaeSpring12 4-8-2021 06:28 PM
pulakkkkk dahhh
Quote sabundettol 4-8-2021 06:37 PM
Oh igt arts malaysia td {:nose
Quote missycutie 4-8-2021 06:39 PM
sapo.. tak kenal.. nextt..
Quote ReginaGeorge 4-8-2021 07:12 PM
Alah...yg ada gmbr bideo 3some ok je pon.
Quote venomlady 4-8-2021 07:23 PM
Zara who? Adik sajat ke? Dunnooo u..
Quote Jemahjemah1988 4-8-2021 07:37 PM
Dah buat tau pulak malu.. Ni lah dia.. Terus kan jer lah hidup
Quote Mulotkoyak 4-8-2021 07:49 PM
Mls iols nk gugel... Xknl... So next kan aja
Quote nakkomenjugak 4-8-2021 10:19 PM
haiiiyooooo
Quote I.K.A888990 4-8-2021 11:49 PM
lawa2 pulak.bdk2 indo ni
tgk cite indo punya la byk artis muda2 lawa
Quote doubleharmonic 4-8-2021 11:50 PM
Okin tu kalau di full name kan bakalan jadi Mikah La Okin la khenss? ala2 Ffira Mikah gituhh?
Quote binipopeye 4-8-2021 11:55 PM
ape nk malu... nk jd selebriti mental kene kuat
yg baju jubah hitam tazkirah agama pun xmalu ade video
Quote kakakpositifker 5-8-2021 07:18 AM
Mulotkoyak: Mls iols nk gugel... Xknl... So next kan aja

Hahahahahahaahha tergelak akak dikkkkkk. Lucu dong
Quote Whitepinkrider 5-8-2021 04:41 PM
la dah tu kalau malu watpe diupload
Quote sue_liah 5-8-2021 04:49 PM
cium je kot, masa buat tak gelabah..si  luna ariel tu relax je ada video por*
Quote heythere123 6-8-2021 05:54 PM
Tinot7 replied at 4-8-2021 06:10 PM
Mana bideo?

https://youtu.be/OxM2jBvyut0

tapi macam repeat banyak
Quote heythere123 6-8-2021 05:55 PM
bukan first time sheols ada isu gini. Haritu dengan bf lama, isu sentuh boobs pastu senyum2
Quote Tinot7 6-8-2021 06:08 PM
heythere123 replied at 6-8-2021 05:54 PM
https://youtu.be/OxM2jBvyut0

tapi macam repeat banyak

Iols tolong tepek

[youtube]OxM2jBvyut0[/youtube]

Lihat semua komen(21)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 06:06 AM GMT+8 , Processed in 0.047405 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top