CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Buang Dalam Plastik Sampah, Pelanggan Ugut Nak Viralkan Kek Bajet Tak Ada Rasa

4-8-2021 02:37 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 11452| Komen: 62

Description: Tular sebuah video memaparkan seorang individu tidak berpuas hati dengan kek yang dibeli sebelum membuangnya ke dalam plastik sampah.
Tular sebuah video memaparkan seorang individu tidak berpuas hati dengan kek yang dibeli sebelum membuangnya ke dalam plastik sampah. 


Kredit foto: FB


Perkongsian tersebut mengundang pelbagai reaksi netizen yang kurang bersetuju dengan tindakan individu berkenaan.

Berdasarkan posting di Facebook yang dikongsikan Ain Syaf, dia mengakui terkilan dengan sikap seorang pelanggannya yang tergamak membuang kek dibeli daripadanya ke dalam plastik sampah. 




Menurut Ain Syaf, dia menerima kiriman WhatsApp daripada pelanggan berkenaan memaklumkan kek itu langsung tiada rasa selain manis gula icing sahaja. 



Menurutnya, selama dia menjual kek, individu ini adalah pelanggan pertama yang mengadu kek ‘bajet’ berharga RM10 itu tiada rasa.


Sumber: OHBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (5 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote SayaSayangMama 4-8-2021 02:39 PM
Xmampu beli secret resepi lah tewww
Quote EvieWanKenobi 4-8-2021 02:41 PM
dah namanya pun kek bajet RM10..
Quote nazzse 4-8-2021 02:59 PM
Expectation vs reality.
Expectation setinggi SR dgn Rm10 memang mendapatlah.
Quote nakkomenjugak 4-8-2021 03:00 PM
nak je aku starlight buyer ni.
Quote Ferr_Remy 4-8-2021 03:05 PM
Aiyok da la pprt acah2 nak kek rasa Secret Recipe ke choiiiiii
Quote lavendernovella 4-8-2021 03:22 PM
Kurang ajar dgn makanan. Esok kebuluran takder makanan baru tau
Quote mawar_mustika 4-8-2021 03:26 PM
kek bajet 10 hengget standard lh klu rs bese je lainlh 100
Quote miznora 4-8-2021 03:31 PM
Kot ye pun nak buang takyah la bgtau seller. Nak rasa sedap mcm SR ke beli kek RM10?
Quote biskutraya 4-8-2021 04:09 PM
Beli jela kek span yang kt kedai runcit tu haa.. sebok tempah2 lepas tu komplen..
Quote ellejo 4-8-2021 04:13 PM
ni spesis kelas belakang
Quote Ouhsomee 4-8-2021 04:16 PM
Kalau iya pun xsedap, jgn la buang. Boleh jer sedekah bagi kt jiran2 tertangga.
Quote SedihPedih 4-8-2021 04:16 PM
kek baru kt Mc D tu dh lebih rm 10 satu slice..tp sedap la

ni beli satu kek RM10, minta rasa kayangan..

hang beli bahan2 and buat kek sendiri yg sedap , RM10 x dapek dek..
Quote azimodin 4-8-2021 04:19 PM
Kek budget, jangan la ko expect rasa macam makan kek fresh cream dari baker ternama. Asalkan kek tu xbantat tak hangit, ada bau yg sedap dah kira ok dah untuk harga macam tu. Sama jugak macam ko beli kat pasaraya, xde nye sama level rasa dengan bakery. Koser.. Kot ye pon xsedap, boleh je olah bagi sedap
Quote matbad 4-8-2021 04:19 PM
ellejo: ni spesis kelas belakang

betoi sgtttt{:run
Quote Fortiori02 4-8-2021 04:24 PM
Beli kek rege 10 henget, tp expektesen kek 100 henget. Buat sendiri je la sis, senang ikut selera & bajet yg ko nak.
Quote putu 4-8-2021 04:32 PM
Baru je kemarin customer request nak kek rm10. Memang xlaaa nk jual harga rm10. Buat penat saja
Quote Bunga88 4-8-2021 04:32 PM
Pprt sgt
Quote Jemahjemah1988 4-8-2021 04:56 PM
Bila kita tau erti syukur mesti tak jadi mcm ni
Quote MsPercy 4-8-2021 05:23 PM
Rm10 ko expect indulgence ker?

Lihat semua komen(62)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 12:01 AM GMT+8 , Processed in 0.057794 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top