CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

'Jangan Up Barang Lama' - Jangan Kaitkan Azhar Dengan Dhabitah Lagi

4-8-2021 04:56 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 10481| Komen: 58

Description: Selepas namanya dipetik berulang kali, pemain bola sepak Perak FC, Azhar Apandi menafikan dia adalah kekasih kepada penerjun negara, Nur Dhabitah Sabri.
Selepas namanya dipetik berulang kali, pemain bola sepak Perak FC, Azhar Apandi menafikan dia adalah kekasih kepada penerjun negara, Nur Dhabitah Sabri.

Azhar, 22, adalah tonggak pertahanan Kuala Lumpur City FC (KL City) yang dipinjamkan selama semusim kepada skuad The Bos Gaurus itu pada awal musim ini.



Kredit foto: IG Dhabitah

Katanya, dia dan Dhabitah sudah lama berpisah dan memohon semua pihak tidak mengaitkan namanya lagi bersama atlet negara itu.

“Awak-awak (peminat) semua saya dah lame tak ade kena mengena dengan si dia (Dhabitah), ‘so pless’ laa hormat saya dengan si dia okay.

“Harap korang semua faham okay. Love u guys,” katanya di laman story Instagram miliknya dengan tanda pagar #janganupbaranglame, #sembilu, #442 dan #cucuklagihasan.



Sebelum ini, tular di laman sosial temuramah Dhabitah dengan stesen radio tempatan yang menyaksikan penerjun berusia 22 tahun dari Kuala Lumpur itu mengakui sudah berpunya.

Lantas, peminat mula mengaitkan kekasih Dhabitah dengan seorang pemain bola sepak profesional dan spekulasi itu dikuatkan pula dengan gambar sambutan hari jadi bersama kekasihnya iaitu Azhar.

Ahad lalu, hasrat Dhabitah untuk membawa pulang pingat di Olimpik Tokyo 2020 tidak kesampaian apabila menduduki tangga keempat dalam final 3 meter papan anjal individu wanita


Sumber: Utusan


Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Jemahjemah1988 4-8-2021 05:01 PM
Let bygone be bygone
Quote Artemesiaa 4-8-2021 05:04 PM
Baguslah dah bersuara kalau tidak tak habis nak digossipkan
Quote alesandra 4-8-2021 05:09 PM
Ntah hape2...
Quote nellyberry 4-8-2021 05:11 PM
Habis semua cerita dikorek musim terkurung nih.
Quote MeghanK 4-8-2021 05:14 PM
comel nya dabitah ni tapi apasal rambut kau keras kejung sangat dik
Quote missbigrockstar 4-8-2021 05:24 PM
Comel dak dhabitah ni. Korang berdua couple pun aku tak pernah tau dik Azhar woi
Quote Decaffeinated 4-8-2021 05:26 PM
Dia eja 'plss' tu dah cantik wartawan pundek tukar jadi 'pless' langsung jadi pprt.

Sekian komen.

Quote aechae 4-8-2021 05:30 PM
MeghanK replied at 4-8-2021 05:14 PM
comel nya dabitah ni tapi apasal rambut kau keras kejung sangat dik

Rmbut asyik rendam air klorin je gtu lahh
Quote MeghanK 4-8-2021 05:42 PM
aechae replied at 4-8-2021 05:30 PM
Rmbut asyik rendam air klorin je gtu lahh

sebab dia dye jugak kot..rambut pandalela tak la kejung sangat
Quote None68 4-8-2021 05:43 PM
Klu tak bgtau mmg xde hal pun lantaklah nak couple ke break ke
Quote cmf_almondpecan 4-8-2021 05:44 PM
Decaffeinated replied at 4-8-2021 05:26 PM
Dia eja 'plss' tu dah cantik wartawan pundek tukar jadi 'pless' langsung jadi pprt.

Sekian komen. ...

Saya pun nak komen yang ni juga. Ingatkan dia spell as pless. So off-putting.
Quote budaktua 4-8-2021 05:45 PM
dhabitah kata dh ada yg punya...

sama ada dia mash perasan pd boifren lama dia tu @ dia mmg dh ada yg baru....
Quote Normabaru 4-8-2021 05:51 PM
Sian ko dik.. Hanya level 'barangan' je dlm hiddup mamat tu
Quote Normabaru 4-8-2021 05:51 PM
Sian ko dik.. Hanya level 'barangan' je dlm hiddup mamat tu
Quote supernaturalee 4-8-2021 06:04 PM
X ensem sgt
Tp kaki die nyum2
Tgk video workout kaki die

Quote virgo19 4-8-2021 06:09 PM
Tetiba glemer plak dak dhabitah ni, sana sini cerita pasal dia.
Quote ina_na 4-8-2021 06:35 PM
virgo19 replied at 4-8-2021 06:09 PM
Tetiba glemer plak dak dhabitah ni, sana sini cerita pasal dia.

Senyuman dia manis..aku mula2 tgk pun ooo patut la disebut2.. Manis senyuman dia.  
Quote ina_na 4-8-2021 06:38 PM
Tak pe la nak..senyuman manis mu tu bt ramai cair..Kalo btl2 dah single berderet la nanti..jgn riso
Quote zamzam 4-8-2021 06:39 PM
MeghanK replied at 4-8-2021 05:14 PM
comel nya dabitah ni tapi apasal rambut kau keras kejung sangat dik

Kena air pool selalu mmg rambut rosak...clorin kan.

Lihat semua komen(58)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 03:01 PM GMT+8 , Processed in 0.323503 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top