CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tengku Salehuddin Bercinta Dengan Ezurin Khyra?

4-8-2021 05:21 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 63971| Komen: 263|Original author: Oleh: Saiful

Description: Kemelut rumah tangga Tengku Indera Bijaya Diraja, Tengku Salehuddin Shah Alhaj nampaknya selesai dengan cara baik.
Kemelut rumah tangga Tengku Indera Bijaya Diraja, Tengku Salehuddin Shah Alhaj nampaknya selesai dengan cara baik.

Katanya sekarang kerabat diraja kacak ini sedang bercinta dengan kekasih baharu.



Foto: IG

Di IG Story, ada yang bertanya adakah Tengku Salehuddin menyukai Ezurin Khyra?

"Adakah baginda menyukai Mama E?" tanya individu tersebut.

Menariknya, beliau jawab sambil tag nama ikon fesyen tanah air itu.



"Hehehe.. @ezurinkhyra" jawab baginda.

Beliau juga ada berkongsi soalan dari pengikutnya yang menyatakan mereka sangat cocok bersama.

"Saya rasa baginda perlu ‘date’ dengan mama E, nampak ada ‘chemistry'"




Memberi respon, Tengku mengakui yang Ezurin adalah buah hatinya.

"Dia buah hati saya @ezurinkhyra"






Tak lama kemudian Ezurin yang juga bekas pelakon itu seolah-olah mengiyakan tentang perkara tersebut dengan repost semula soal jawab tersebut di Instagramnya.

Gitu, bila nak kahwin? Tak sabar nak tengok. -CARI


Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awanysss 4-8-2021 05:27 PM
seksinya ppuan tu..
tp laki tu very the muka tmj yachh
Quote mrsbale 4-8-2021 05:35 PM
Baginda?
Punah bahasa….
Quote MissYouSayang 4-8-2021 05:36 PM
Amboi makin menjadi jadi bebenang mak hayam epol ni yer!!
Quote slyfynx 4-8-2021 05:37 PM
Jap, retis ke salah sorang dr deme ni?
Quote irvene 4-8-2021 05:38 PM
dah ehem2 ke belum?
Quote aechae 4-8-2021 05:38 PM
Nama je reporter cari tp xreti beza mna nk letak kt bod yg sesuai... klu budak bru msuk keja bwh iols mmg dh kna hamun dh ni
Quote kaedahnya 4-8-2021 05:41 PM
ok la tu
tapi princess E ni tinggi kan
Quote ghalibboy 4-8-2021 05:41 PM
Segan sendiri tengok gambar2 mcm tu
Quote royaldanish 4-8-2021 05:42 PM
Nak termuntah iols… ni pun boleh buat gossip ke?
Choiiiii TBid ni jauh panggang dari api lah nak jadi bf E.



Quote friedfishsoup 4-8-2021 05:42 PM
Ey sepol, Salah bod la!!!!!
Quote None68 4-8-2021 05:46 PM
awanysss replied at 4-8-2021 05:27 PM
seksinya ppuan tu..
tp laki tu very the muka tmj yachh

Dah sepupu dia..
Quote KIM.K 4-8-2021 05:47 PM
Tahniah kope--
Quote None68 4-8-2021 05:47 PM
kaedahnya replied at 4-8-2021 05:41 PM
ok la tu
tapi princess E ni tinggi kan

Yes very tall...sebaya ke depa nih..
Quote smeetasmitten 4-8-2021 05:47 PM
Siapa yg artis ni? Pegi bod kenamaan sana!
Quote Normabaru 4-8-2021 05:47 PM
Sapa acik porum ritu gigih kata niat berubah even cekci pon blh masuk syurga? omputih pon xover lagu ni.. Dh mcm mak hayam tinggal xbt jualan je
Quote anilanil 4-8-2021 05:51 PM
Erm...kasi chance la masuk bod retis tempatan. Mama E kan pernah berlakon cerekarama 1 kali. Watak tomboy lagi...Amende tah tajuk drama tu. Kamal Kamalia kot.
Quote Nenolen 4-8-2021 05:51 PM
slyfynx replied at 4-8-2021 05:37 PM
Jap, retis ke salah sorang dr deme ni?

Princess E pernah join The House Astro...kira dah jadi retis ler...kehkehkeh
Quote umbut 4-8-2021 05:53 PM
Perasanlah.. X sepadan langsung ngan princess e..
Quote minahsenget 4-8-2021 05:55 PM
baginda?????

Lihat semua komen(263)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

17-6-2024 03:38 PM GMT+8 , Processed in 0.072694 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top