CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Alicia Amin Kecewa Media Burukkan Fahad Iman

4-8-2021 04:21 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6085| Komen: 27

Description: Tular di media sosial Alicia Amin yang memuat naik tangkap layar mengenai isu Fahad Iman di akaun Instagramnya semalam, meluahkan rasa hampa dan kecewa terhadap artikel yang dikeluarkan oleh media tem ...
Tular di media sosial Alicia Amin yang memuat naik tangkap layar mengenai isu Fahad Iman di akaun Instagramnya semalam, meluahkan rasa hampa dan kecewa terhadap artikel yang dikeluarkan oleh media tempatan.


Model antarabangsa ini menyatakan rasa hampa terhadap tindakan media tempatan, yang kelihatan sangat cepat menjatuhkan individu ketika berlaku perkara seperti ini.

Artikel yang dikeluarkan oleh portal hiburan tempatan itu memberi persepsi yang buruk terhadap Fahad Iman, dan gara-gara itu artis tempatan ini menjadi bualan hangat dan menerima kecaman orang ramai kerana menghadiri perhimpunan yang dilakukan di Dataran Merdeka.


Foto: murai.my

“Tabloid media cepat untuk menjatuhkan, tetapi mereka tidak pernah berada dengan kamu bila melakukan hal yang hebat. Memalukan” tulis Alicia


Penunjuk Perasaan Juga Boleh Lakukan Penjarakan Sosial

Tambahan lagi, Alicia juga menyatakan penunjuk perasaan juga boleh melakukan protes sambil mengamalkan penjarakan sosial dan itu yang cuba dikecapi oleh pihak penganjur.

“Props kepada @fahadiman kerana berdiri teguh terhadap kepercayaan yang dia percaya.

Penunjuk perasaan boleh melakukan penjarakan sosial dan itu lah apa yang penganjur bekerja keras untuk kecapinya, berdasarkan perkongsian peribadi IG Stories kawan saya yang menghadiri perhimpunan tersebut” tulisnya lagi.

Foto: murai.my


Fahad Iman yang banyak menerima kecaman masyarakat kerana artikel yang dikeluarkan oleh portal hiburan itu, juga telah memuatnaik luahan perasaannya rasa kecewa terhadap media tempatan tersebut.

“Anda tahu bagaimana puak di Facebook dan anda menggunakan saya untuk mempengaruhi pada masa ini.

Sokay, anda semua lebih pentingkan anda punya ‘Likes’ dan komen. Anda semua tak kisah pun dengan semua bahasa kasar yang mereka lemparkan kepada saya.

Kerana bukan kena dekat korang, jadi faham kenapa anda tidak boleh kisah. Teruskanlah, syabas” tulis Fahad.

Foto: Murai

Seperti sedia maklum perhimpunan #Lawan ini mendapat perhatian rakyat Malaysia, dan rata-rata ramai meluahkan rasa tidak puas hati terhadap mereka yang menghadiri protes tersebut kerana khuatir kes jangkitan Covid-19 akan meningkat naik.

Apa-apapun bahasa yang kasar dan mencaci hamun mana-mana individu adalah tindakan yang salah, kerana boleh diklasifikasikan sebagai siber buli. -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nakkomenjugak 4-8-2021 04:28 PM
terpaling liberal sudah mari
Quote ihtisyam1 4-8-2021 04:28 PM
aku ok je, hak dia sebagai rakyat.... hak untuk bersuara
Quote sharlenetexas 4-8-2021 04:39 PM
Since when model antarabangsa?
Quote fadz84 4-8-2021 04:52 PM
sharlenetexas replied at 4-8-2021 04:39 PM
Since when model antarabangsa?

Tu la nk tnya jugak td.. masuk ASNTM tu kira international ke? Tu pun terkeluar awal.. hahaha
Quote _blackbird 4-8-2021 04:52 PM
Edited by _blackbird at 4-8-2021 04:54 PM
sharlenetexas replied at 4-8-2021 04:39 PM
Since when model antarabangsa?

lahh dia ni belum jadi international model ke?? walaupon utk coach malaysia?? ermm ingat dah tunjuk tits sana sini dlm photoshoot iols sangka beliau ni dah level international paling busuk pon jadi victoria's secret angel.
Quote RaraLavenda 4-8-2021 05:14 PM
Whateverlah Alicia...hidup pun mcm enth ape2...liberal nak mati...kwn aku yg Kristian pun elok je perangai drpd kau yg hidup x igt Tuhan ni...walaupun kwn aku tu Kristian tapi cara hidup dia mcm Islam mlh dia lagi takut tengok org2 mcm kau ni
Quote slyfynx 4-8-2021 05:39 PM
Whatever. Sgt la x relevan dah die ni
Quote anilanil 4-8-2021 05:46 PM
Bakal model antarabangsa kot..lepas pandemic.
Quote None68 4-8-2021 05:50 PM
Relevan lagi ke dia ni
Quote Mulotkoyak 4-8-2021 07:43 PM
fadz84: Tu la nk tnya jugak td.. masuk ASNTM tu kira international ke? Tu pun terkeluar awal.. hahaha

Ak nk gelak... Tetibe teringat catwalk malas die tuh... Shikin more stunning mase tuh...
Quote AnnaSendin 4-8-2021 07:43 PM
Sheols ni senanya sendu sejuk beku laksana ais batu yang dibekukan lagi. Tiada pencapaian yang membanggakan melainkan keberanian mendedahkan bodi yang tak seberapa ittuew.
Quote Mulotkoyak 4-8-2021 07:44 PM
_blackbird:    Edited by _blackbird at 4-8-2021 04:54 PM  lahh dia ni belum jadi international model ke?? walaupon utk coach malaysia?? ermm ingat dah tunjuk
tits  ...

Dia ni sesuai utk product timbang kilo je nok... Dgn usahawan sot anak normah damandhuri dixit and dato seri bidaaaa....
Quote Knowlee 4-8-2021 09:15 PM
Model antarabangsa kat mana tu? Muka dia tak cukup fotogenik nak pegi international.
Quote kakakpositifker 5-8-2021 07:24 AM
Kami tolak puak e wallet rm30
Quote fadz84 5-8-2021 07:33 AM
_blackbird replied at 4-8-2021 04:52 PM
lahh dia ni belum jadi international model ke?? walaupon utk coach malaysia?? ermm ingat dah tunju ...

Lambert lg la nk jd VS angel.. body pun penuh tattoo.. kepam..
Quote sunnylicious 5-8-2021 07:44 AM
whoryus?
Quote trexxxxxi 5-8-2021 07:49 AM
Dia mai dahhhhh
Quote MatDeghem 5-8-2021 08:18 AM
Untuk fahad Iman : kalau nak berjuang for your belief and policy....harus hati kental. tak boleh cengeng.  sib baik di kutuk je tak di fitnah.

gituuu
Quote TomyamPuteh 5-8-2021 09:05 AM
Mesti dia tgh bahagia dgn anjingnya tuh.

Lihat semua komen(27)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 04:58 PM GMT+8 , Processed in 0.061518 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top