CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bayi 2 Minggu Cedera Parah Dirogol

9-10-2018 12:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2499| Komen: 16

Description: Seorang lelaki yang didakwa merogol bayi berusia dua minggu hingga menyebabkannya cedera parah dipantau 24 jam dalam penjara bagi mengelak dia diserang banduan lain.
Seorang lelaki yang didakwa merogol bayi berusia dua minggu hingga menyebabkannya cedera parah dipantau 24 jam dalam penjara bagi mengelak dia diserang banduan lain.

Memetik Daily Mail, lelaki berusia 25 tahun itu ditahan minggu lalu selepas disyaki merogol mangsa di sebuah rumah di Annalong, sebuah perkampungan tepi pantai di County Down, Ireland Utara pada 29 September lalu.



Sementara itu, The Sun melaporkan tertuduh yang tidak didedahkan namanya bagi melindungi identiti mangsa itu, kini direman di penjara Maghaberry.

Lelaki terbabit dituduh di Mahkaman Majistret Armagh pada Selasa atas kesalahan merogol dan menyebabkan kecederaan parah terhadap kanak-kanak di bawah 13 tahun dengan niat.


Mahkamah Majistret Newry menetapkan 10 Oktober sebagai tarikh perbicaraan kes.


Kredit foto: Daily Mail
 
Mangsa kini dilaporkan sedang dirawat di unit pediatrik di Royal Belfast Hospital for Sick Children. - CARI

13

Bagus
22

Marah
22

Terkejut
29

Sedih
14

Lawak
22

Bosan

Friends Rank (122 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote haryatie 9-10-2018 12:57 PM
gilerrrrrrrrrr
Quote ninjago 9-10-2018 01:06 PM
astaghfirullahhh... kesian baby tu

Quote mieymiey 9-10-2018 01:08 PM
Setan yang bertopengkan manusia!
Quote RooneyMara 9-10-2018 01:20 PM
Omg so sick la mamat ni!!! Gila!
Quote 234126 9-10-2018 01:28 PM
selayaknya kena pukul ramai2 sampai kiok dlm jail tu nanti. Perogol kanak2 ni memang ranking banduan paling low even banduan2 samseng lain pun bangkang rogol2 budak ni. Tunggu je la sampai masa tu kena shiv dengan berus gigi tajam kat perut
Quote MarissaMiller88 9-10-2018 01:32 PM
gila la mamat ni...knapa nak pantau dia pula..biar la dia rasa kena rogol oleh banduan lain..bayi 2 minggu kot...nyilu hati ku skrg..
Quote saviour_09 9-10-2018 01:56 PM
it is a matter of time je ni
1 day mesti warden akan bagi laluan nya
that time tengok la pecah tak pecah muka ko

child abuser macam ni memang sangat dialukan
Quote SweetShera 9-10-2018 01:57 PM
tembak kasi mampus
Quote chicozinn 9-10-2018 02:38 PM
bodo watpe nk pantau???bia dia rasa cedera parah lak..tringat ade 1 kes kokosen gak yg dia kne kongkek ramai2 dlm jail smpai koyak bontot sbab dia rogol budak sampai budak tu mati..
Quote abangadek 9-10-2018 02:45 PM
babinya kau setannnn
Quote pai.kacang 9-10-2018 02:47 PM
harap2 warden tu tinggal je pintu lokap tu x berkunci.. baru tahu akibat dia.. gila punya orang!
Quote Kenjiyan 9-10-2018 07:56 PM
Apa siut dlm kepala otak diaaa
Quote Foxey 9-10-2018 08:05 PM
Baby pun nak dikerjakannya? Setan tul. Patutnya dedahkan je nama dia, biar dia pulak dibelasah dalam  penjara tu
Quote kibodwatriuh 9-10-2018 08:20 PM
dah ada kot thread ni
Quote kumang 10-10-2018 08:55 AM
Tunggulah ko nasib ko dlm jail tu nnti..aku hrp ko mampus dlm tu
Quote Burong_Hantuk 10-10-2018 11:39 AM
astagfirullah....

Lihat semua komen(16)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 09:28 AM GMT+8 , Processed in 0.082845 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top