CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Tikam Kepala Kerana Sukar Bernafas

9-10-2018 01:39 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3334| Komen: 23

Description: Seorang lelaki nyaris maut selepas menikam kepalanya sendiri kononnya untuk membantunya bernafas.
Seorang lelaki nyaris maut selepas menikam kepalanya sendiri kononnya untuk membantunya bernafas.



Memetik Mirror, Yury Zhokhov, 41, ditemui polis dalam keadaan melutut di sebuah padang dengan sebilah pisau sepanjang 8 inci tertancap di kepalanya.

Apabila ditanya siapa yang menikam kepalanya, Zhokhov mendakwa dia ingin membuat lubang lain di kepalanya kerana dia tidak dapat bernafas dengan betul melalui hidungnya.



"Saya tidak dapat bernafas ikut hidung. Jadi, saya tikam kepala saya.

"Tetapi pisau ini melekat di kepala saya, jadi kepala saya tidak boleh bernafas," katanya.

Menurut pihak berkuasa Donetsk di wilayah Rostov, Rusia, lelaki terbabit dalam keadaan sedar ketika menemuinya.


Kredit foto: Mirror

Anggota polis yang menemui Zhokhov dalam keadaan tenang, mengarahkannya untuk tidak menggerakkan kepala kerana bimbang dia akan mati serta-merta.

Zhokhov segera dibawa ke hospital dan imbasan X-ray menunjukkan dengan jelas pisau itu terbenam di kepalanya dengan dalam.

Pasukan perubatan berkata, ia suatu keajaiban kerana lelaki berkenaan tidak terbunuh atau mengalami kecederaan serius pada otak.

Walaupun berjaya mengeluarkan pisau terbabit, doktor yang melakukan pembedahan ke atasnya bimbang Zhokhov berdepan risiko jangkitan kuman. 

Difahamkan, Zhokhov bekerja sebagai seorang juruteknik di sebuah kilang. - CARI


15

Bagus
10

Marah
15

Terkejut
19

Sedih
15

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (93 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zulka 9-10-2018 09:06 AM
perghhh...giler ah
Quote shernazz 9-10-2018 09:06 AM
Nape x tikam peparu je
Bernafas dalam tanahnje nnt
Quote buapakperut 9-10-2018 09:08 AM
sewel ni. adoi ni sel2 otak dah kene pisau silap2 oku dari pelbagai segi ko
Quote mieymiey 9-10-2018 09:14 AM
Gila! Nasib tak mati
Quote matkpop 9-10-2018 02:14 PM
ngeri.. kenapa la boleh terfikir macam tu
Quote white_musk 9-10-2018 02:22 PM
Malu akak dengan budak ni. Aduhai
Quote pai.kacang 9-10-2018 03:14 PM
musykil jugak camne dia boleh tikam kepala sendiri  dalam macam tu. pisau tu tegak elok plak tu
Quote mr_cool5885 9-10-2018 03:18 PM
Bpk power gila blh bajet betul2 lalu kat tengah2 otak.
Sempit kut jalan between otak kiri & otak kanan tu!
I cannot brain this!
Quote Supersirap 9-10-2018 03:29 PM
ini merupakan aksi berani mati, memang selamba nak tebuk kepala semata-mata pernafasan tidak teratur
Quote minguk 9-10-2018 03:31 PM
power la juga dia ni.. tikan tapi lalu2 celah otak je..
Quote rifaa 9-10-2018 03:39 PM
belom ajal lagi ni
Quote arok1 9-10-2018 03:39 PM
mak ko perempuan sundal ko anak haram betina sial itteeww




Quote chicozinn 9-10-2018 04:23 PM
teringat citer mr cinderella yg erra sesak nafas dlm kete pastu yusry g cucuk badan erra ngn pen..macam wujud la penyakit tu..memang kne buat lubang kat badan kot baru leh bernafas
Quote Otaku85 9-10-2018 05:20 PM
Ada kaedah perubatan zaman dulu yg menebuk tengkorak kepala.
Quote arareez 9-10-2018 05:25 PM
white_musk replied at 9-10-2018 02:22 PM
Malu akak dengan budak ni. Aduhai

Kenapa akak malu...
Akak leluhur slavic ke?
Quote moonbug 9-10-2018 05:34 PM
Ni namanya pantang maut sebelum ajal
Quote Foxey 9-10-2018 05:38 PM
hoh... takleh bernafas but cucuk kat kepala?
Quote abangadek 9-10-2018 06:24 PM
bukan yang patut ditebuk kt leher depan tu ke, kawasan kerongkong angin tu
Quote batmana 9-10-2018 06:55 PM
zmn dlu, kalu kepala sakit, ada yg lubangkn kepala

ada toolkit bnda ni kt ripley believe it or not punye muzium

Lihat semua komen(23)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 09:52 AM GMT+8 , Processed in 0.089868 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top