CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Mawar Rashid Caj RM20 Untuk Wish Service, Lagi Murah Dari Janna Nick!

2-10-2018 03:42 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 5940| Komen: 49|Original author: Oleh: Amirah

Description: Isu Janna Nick kenakan bayaran sebanyak RM50 untuk servis ucapan menjadi topik hangat netizen dan rakan artis. Tidak henti kecaman diberikan namun ada juga mengatakan tiada masalah pun untuk kenakan b ...
Isu Janna Nick kenakan bayaran sebanyak RM50 untuk servis ucapan menjadi topik hangat netizen dan rakan artis. Tidak henti kecaman diberikan namun ada juga mengatakan tiada masalah pun untuk kenakan bayaran.


Terbaru, Mawar Rashid pula mahu kenakan bayaran juga bagi sesiapa yang mahu khidmatnya untuk memberi ucapan. Malah caj yang dikenakan lagi murah daripada Janna Nick dengan hanya RM20 sahaja.

Foto: IG Mawar Rashid
Ini adalah sebagai tanda sokongannya pada Janna. Namun netizen begitu menentang dengan Mawar dan mereka harap dia tidak terlalu mengikut apa rakan artis lain buat.

Foto: Media Hiburan

Nampaknya, peminat sudah mempunyai pilihan yang jauh lebih murah untuk menggunakan servis ucapan tersebut. Kalau tidak suka tidak perlulah marah.

Artis pun mahu teruskan hidup maka perlu banyak punca pendapatan. Asalkan sumbernya halal. - CARI
7

Bagus
6

Marah
9

Terkejut
11

Sedih
23

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote serawadurian 2-10-2018 03:45 PM
Lps ni sapa pulak nak buat wish service. Meh acik buat wish service...free aje uols..nak kew? Tp followers acik sendu aje. Hahahha
Quote Nenasketum 2-10-2018 03:58 PM
Salah ke kalau aku cakap retis ni dah jadi macam hooker tua lorong?
Quote mieymiey 2-10-2018 04:04 PM
Retis
Quote lazim 2-10-2018 04:14 PM
sesuai la dgn thp iq mawar gst
Quote giyomi 2-10-2018 04:27 PM
Bodonya lar org yg nak amik servis camne, nak sepak2 rasanya sang bodo piang ni semua. kita ptt bersyukur klu mak bapak kita o adik beradik yg wish sb ianya ikhlas...bahlol sgh manusia sekarang ni
Quote abangadek 2-10-2018 04:40 PM
RM20 okay la untuk retis sejuk beku
Quote xpdckelate 2-10-2018 04:45 PM
bijak betul retis ni cari duit...ok la tu,bila lagi nak kaut untung,time fofular la,bila dh merudum nak berlakon pun dh tak laku,kihkih
Quote Nana_Man 2-10-2018 05:05 PM
Dorang ni dpt duit dari acting jobs tak cukup ke? Tak yah nk suruh dorang wish2 ni... merepek jer..
Quote moonbug 2-10-2018 05:30 PM
Kenapa dia siap tag wish service retis lain masa promo wish service sendiri? Macam improper je
Quote itsmeshikin 2-10-2018 05:37 PM
senang betul cara retis carik duit yee
Quote armin 2-10-2018 05:41 PM
Mcm nak caras job janna pulak. Tp mawar ni wish free pun aku tak nak. Sape je sheols ni.
Quote jalfa 2-10-2018 05:59 PM
Mohon tok ti buat servbis wish caj seribu bantu mangsa gempa palu...tgk ada tak yg ambil serbis ni
Quote Orix 2-10-2018 06:00 PM
Dia caj doposen sekalipun ku tak hengen WHO R YUSSSS
Quote Zaien 2-10-2018 09:13 PM
Hahahaha mcm dh xde job plak wat servis2 wish ni.. {:laugh
Quote nishikido 2-10-2018 10:28 PM
Sedehh la sapa guna servis ni..baik duit tu chuolls beli kek sekeping dua tuk birthday girl/boy.. kenyang jugak perot theyolls.ni bagi duit cuma dapat video tu.. penerima pon belom tentu happy..dah la kena bayar,wish pon ntah pape.. budak2 suka la kot..
Quote naina 2-10-2018 10:31 PM
Popular ke mekwa ni sampai nak kena ada bayar job wish bagai
Quote Hottime 2-10-2018 10:42 PM
Quote babycc 2-10-2018 10:49 PM
Mawar ni pon bkn glemer mana.. x teruja po kalau die yg wish aku..
Quote whitePoison 2-10-2018 10:51 PM
Ada peminat ke mawar gst ni? jannah nick sekurang2 nye ada peminat bbnu..so tak kesah la caj 50hingget..mawar ni kalau bagi free pun orang tak nak..

Lihat semua komen(49)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:11 AM GMT+8 , Processed in 1.500625 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top