CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 5362|Reply: 49

Mawar Rashid Caj RM20 Untuk Wish Service, Lagi Murah Dari Janna Nick!

[Copy link]
Post time 2-10-2018 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Isu Janna Nick kenakan bayaran sebanyak RM50 untuk servis ucapan menjadi topik hangat netizen dan rakan artis. Tidak henti kecaman diberikan namun ada juga mengatakan tiada masalah pun untuk kenakan bayaran.


Terbaru, Mawar Rashid pula mahu kenakan bayaran juga bagi sesiapa yang mahu khidmatnya untuk memberi ucapan. Malah caj yang dikenakan lagi murah daripada Janna Nick dengan hanya RM20 sahaja.

Foto: IG Mawar Rashid


Ini adalah sebagai tanda sokongannya pada Janna. Namun netizen begitu menentang dengan Mawar dan mereka harap dia tidak terlalu mengikut apa rakan artis lain buat.

Foto: Media Hiburan


Nampaknya, peminat sudah mempunyai pilihan yang jauh lebih murah untuk menggunakan servis ucapan tersebut. Kalau tidak suka tidak perlulah marah.


Artis pun mahu teruskan hidup maka perlu banyak punca pendapatan. Asalkan sumbernya halal. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2018 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lps ni sapa pulak nak buat wish service. Meh acik buat wish service...free aje uols..nak kew? Tp followers acik sendu aje. Hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah ke kalau aku cakap retis ni dah jadi macam hooker tua lorong?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 04:04 PM | Show all posts
Retis
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 04:14 PM | Show all posts
sesuai la dgn thp iq mawar gst
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 04:27 PM | Show all posts
Bodonya lar org yg nak amik servis camne, nak sepak2 rasanya sang bodo piang ni semua. kita ptt bersyukur klu mak bapak kita o adik beradik yg wish sb ianya ikhlas...bahlol sgh manusia sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 04:40 PM | Show all posts
RM20 okay la untuk retis sejuk beku
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 04:45 PM | Show all posts
bijak betul retis ni cari duit...ok la tu,bila lagi nak kaut untung,time fofular la,bila dh merudum nak berlakon pun dh tak laku,kihkih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorang ni dpt duit dari acting jobs tak cukup ke? Tak yah nk suruh dorang wish2 ni... merepek jer..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia siap tag wish service retis lain masa promo wish service sendiri? Macam improper je
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:37 PM | Show all posts
senang betul cara retis carik duit yee
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nak caras job janna pulak. Tp mawar ni wish free pun aku tak nak. Sape je sheols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon tok ti buat servbis wish caj seribu bantu mangsa gempa palu...tgk ada tak yg ambil serbis ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia caj doposen sekalipun ku tak hengen WHO R YUSSSS
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha mcm dh xde job plak wat servis2 wish ni.. {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedehh la sapa guna servis ni..baik duit tu chuolls beli kek sekeping dua tuk birthday girl/boy.. kenyang jugak perot theyolls.ni bagi duit cuma dapat video tu.. penerima pon belom tentu happy..dah la kena bayar,wish pon ntah pape.. budak2 suka la kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2018 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Popular ke mekwa ni sampai nak kena ada bayar job wish bagai
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:49 PM | Show all posts
Mawar ni pon bkn glemer mana.. x teruja po kalau die yg wish aku..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada peminat ke mawar gst ni? jannah nick sekurang2 nye ada peminat bbnu..so tak kesah la caj 50hingget..mawar ni kalau bagi free pun orang tak nak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:03 AM GMT+8 , Processed in 0.095052 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list