CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Tak Mahu Peminat Sedih, Ardell Aryana Sembunyikan Penyakit

2-10-2018 05:29 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 7755| Komen: 44|Original author: Oleh: Saiful

Description: Ardell Aryana masih mengunci mulut, enggan memberi sebarang kenyataan mengenai keadaan kesihatannya.
Ardell Aryana masih mengunci mulut, enggan memberi sebarang kenyataan mengenai keadaan kesihatannya.

Katanya dia memilih untuk berdiam diri kerana tidak mahu membuatkan pemintanya bersedih.



"Kalau saya berikan kenyataan, mungkin kenyataan saya boleh buat peminat lagi berduka atau sebaliknya. Jadi saya pilih untuk berdiam sahaja," katanya kepada mStar Online.

Sebelum ini khabar angin bertiup kencang mengatakan Ardell atau nama sebenarnya  Nurul Hidayah Mohd Amin, 28 menghidap kanser tahap tiga namun tidak diketahui penyakit sebenarnya.


Jika dilihat di Instagram, aktres ini ada juga memuat naik beberapa entri yang menguatkan lagi spekulasi dirinya tidak sihat.

Dalam masa yang sama , Ardell turut mengucapkan terima kasih kepada peminat yang sentiasa mendoakan dirinya.


"Peminat, semua baik-baik. Mereka tak pernah putus-putus bagi kata semangat dan doa.

"Saya ucapkan terima kasih pada semua yang mendoakan dan beri kata-kata semangat." -CARI
40

Bagus
31

Marah
37

Terkejut
30

Sedih
30

Lawak
35

Bosan

Friends Rank (203 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote itsmeshikin 2-10-2018 05:46 PM
Kalau betul sakit, didoakan semoga Ardell cepat sembuh ye..
Quote anaktoyol 2-10-2018 05:47 PM
ramai yg nmpk dia kt sepital...waiting for kimo katanya....tapi klu kimo semua bulu dah gugur ...termasuk kening semua....tapi  tgk bulu dia semua elok jer...
Quote CiliPadiSedap 2-10-2018 05:58 PM
anaktoyol replied at 2-10-2018 05:47 PM
ramai yg nmpk dia kt sepital...waiting for kimo katanya....tapi klu kimo semua bulu dah gugur ...ter ...

kimo tu wax ke sis sampai semua bulu kena gugur? rasanya rambut akan jd yellow keemasan bulu lain xde lah gugur.
Quote CardiGans85 2-10-2018 06:08 PM
anaktoyol: ramai yg nmpk dia kt sepital...waiting for kimo katanya....tapi klu kimo semua bulu dah gugur ...termasuk kening semua....tapi  tgk bulu dia semua elo ...


Rambut biasanya memang gugur tapi kening tu gugur sikit tak pun warna pudar, tanpa gugur. Saya tengok dia ni, kan suka colorkan kening dia + make up. Jadi tak nampak sakit.
Quote Lily_Ku 2-10-2018 06:25 PM
Jauhnya nama nurul hidayah jadi ardell aryana.
Quote Lily_Ku 2-10-2018 06:25 PM
Jauhnya nama nurul hidayah jadi ardellaryana
Quote Lily_Ku 2-10-2018 06:25 PM
Jauhnya nama nurul hidayah jadi ardellaryana
Quote cahaya_almas 2-10-2018 06:44 PM
anaktoyol replied at 2-10-2018 05:47 PM
ramai yg nmpk dia kt sepital...waiting for kimo katanya....tapi klu kimo semua bulu dah gugur ...ter ...

Gugur semua u...tp akan tumbuh balik...bulu kening pn tumbuh blk...tp grisan kening ttp ada....akan tumbuh imut kening asal..amik ms sketlah...
Quote anaktoyol 2-10-2018 06:45 PM
CiliPadiSedap: kimo tu wax ke sis sampai semua bulu kena gugur? rasanya rambut akan jd yellow keemasan bulu lain xde lah gugur.


itu fakta ya..adik sy kanser...itu yg saya nmpk depan mata....kimo bukan mcm pegi salon nak wax2....nak kalerkan rambut bgai
Quote anaktoyol 2-10-2018 06:48 PM
cahaya_almas: Gugur semua u...tp akan tumbuh balik...bulu kening pn tumbuh blk...tp grisan kening ttp ada....akan tumbuh imut kening asal..amik ms sketlah...

mmg akan tumbuh...tapi bukan semudah kita org normal ..hari ni gugur rambut ...minggu depan tumbuh....tidak!!!...selagi kimo cycle tak habis....bulu takkan tumbuh semula
Quote idakamaruddin 2-10-2018 07:21 PM
anaktoyol: mmg akan tumbuh...tapi bukan semudah kita org normal ..hari ni gugur rambut ...minggu depan tumbuh....tidak!!!...selagi kimo cycle tak habis....bulu t ...


sorry to hear abt ur sis. btw ur sis kanser apa?
Quote anony-mous 2-10-2018 07:27 PM
Dari dlu i tertanya2, sape sheol ni? Berlakon crita ape? Ingtkan endon
Quote pujanggacinta 2-10-2018 07:36 PM

kalu kimo semua bulu akan gugur
licinggg abes
badan pun susut
Quote anaktoyol 2-10-2018 07:51 PM
idakamaruddin replied at 2-10-2018 07:21 PM
sorry to hear abt ur sis. btw ur sis kanser apa?

bc...no lump...no discharge...luka x baik lepas anakdia gigit masa menyusu...pg buat biopsi...positif!!
Quote anaktoyol 2-10-2018 07:58 PM
pujanggacinta replied at 2-10-2018 07:36 PM
kalu kimo semua bulu akan gugur
licinggg abes
badan pun susut

ya betul...semua bulu gugur...termasuk eyelash
Quote Lula2 2-10-2018 09:15 PM
anaktoyol replied at 2-10-2018 07:58 PM
ya betul...semua bulu gugur...termasuk eyelash

My mom cancer hidung survivor tak gugur pun rambut/kening/eyelash..
Jadi kurus yaa..
Quote pichee 2-10-2018 10:31 PM
Tp knape i nmpk die glowing sama mcm artis2 yg inject vit c..

Rse dlu die x cerah n pinkish sgt...



Quote Hottime 2-10-2018 10:35 PM
Semoga cepat sembuh..
Quote whitePoison 2-10-2018 10:45 PM
Dia memang sakit..dah lame..tapi dia kuat,buat biasa je macam tak sakit

Lihat semua komen(44)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 12:41 PM GMT+8 , Processed in 3.853379 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top