CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Suami Belasah Isteri, Lupa Ajak Keluar Membeli Belah Pun Mengamuk

2-10-2018 06:34 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3038| Komen: 20|Original author: Oleh: Myra Rozi

Description: Seorang wanita teruk dibelasah gara-gara terlupa mengajak suaminya keluar membeli belah.
Seorang wanita teruk dibelasah gara-gara terlupa mengajak suaminya keluar membeli belah.

Kejadian yang berlaku di Bekenu, Miri menyaksikan si isteri yang berusia 30  tahun lebam di pipi dan sakit tulang belakang badan, gara-gara ditumbuk dan ditampar oleh si suami.


Harian Metro melaporkan, kejadian berpunca apabila suspek bengang suspek keluar ke Miri untuk membeli barangan tanpa mengajaknya.

Gambar Hiasan
“Setibanya mangsa ke rumah, suspek tiba-tiba mengamuk lalu membelasah mangsa.

“Mangsa yang ketakutan kemudiannya membuat laporan polis di Balai Polis Bekenu keesokannya.”

Suspek ditahan polis dan dibawa ke Balai Polis Pusat Miri untuk tindakan lanjut. -CARI

23

Bagus
16

Marah
24

Terkejut
24

Sedih
20

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (124 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 2-10-2018 06:55 PM
Urmmm...kes gni pn bley smpai pukuk memukul?baran betul c somi tagune tu..
Quote buapakperut 2-10-2018 07:16 PM
bewak kqh? patutnya suami yang bawa shopping.mesti mengamuk sebab tak dapat pau isteri
Quote mongoose_kidz 2-10-2018 09:25 PM
terbalik...selalu isteri yg marah klau suami x ajak shopping...
Quote Hottime 2-10-2018 10:27 PM
Macam ni pon ado..
Quote Foxey 2-10-2018 10:55 PM
Dah kenapa husband ni? So many psychos nowadays and they came in different forms
Quote munchkin 2-10-2018 11:12 PM
Hmmmmm. Masih bersama lagi?
Quote Hottime 2-10-2018 11:23 PM
Quote Nana_Man 3-10-2018 06:51 AM
Kalau laki aku, tk sanggup nk ikut aku shopping...lg suka aku gi sendiri dan dia kt ruma jaga anak2.
Quote matkpop 3-10-2018 06:56 AM
macam ni pun ada
Quote weezerfan 3-10-2018 07:01 AM
Spesis kedayan bekenu bodow ni!
Quote meisapoya 3-10-2018 07:42 AM
Spesies rare laki dia ni...
Quote cik-jaja 3-10-2018 08:48 AM
dah kenapa si suami pulak nak mengamuk bini xajak shopping???? bini shopping kat mana yg dia sentap sgt tu
Quote rain2169 3-10-2018 08:56 AM
kannnn.....
pelik kes ni...
sampai belasah bagai... reason sebab bini tak ajak shopping...
mental kot....  
Quote ctaz 3-10-2018 08:57 AM
selalumyer lelaki memang suka kalau bini tak ajak nyoping.....
nih mesti laki yg mengharapkan belas ehsan duit bini ketika nyoping....
Quote mdhelmi 3-10-2018 09:18 AM
kerana mulut semua benda bole jadi
Quote dekmieDandy 3-10-2018 09:22 AM
kalau mak aku tinggal ayah aku x bawak shopping habislar muncing panjang sedepa
Quote chicozinn 3-10-2018 09:45 AM
laki aku lagi suka kalu g blanje xbawak dia..sbab aku suka menilik satu2 barang sampai berjam2 bru nak pkir nk beli ke x..
Quote zulka 3-10-2018 09:56 AM
aku tak percaya bulat2 dgn wartawan ni, ntah2 lain cerita
Quote mieymiey 3-10-2018 10:10 AM
Laki cenggitu selayaknya ditinggalkan jer.

Lihat semua komen(20)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 10:36 AM GMT+8 , Processed in 0.074160 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top