CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2188|Reply: 20

Suami Belasah Isteri, Lupa Ajak Keluar Membeli Belah Pun Mengamuk

[Copy link]
Post time 2-10-2018 06:34 PM | Show all posts |Read mode
Seorang wanita teruk dibelasah gara-gara terlupa mengajak suaminya keluar membeli belah.


Kejadian yang berlaku di Bekenu, Miri menyaksikan si isteri yang berusia 30  tahun lebam di pipi dan sakit tulang belakang badan, gara-gara ditumbuk dan ditampar oleh si suami.


Harian Metro melaporkan, kejadian berpunca apabila suspek bengang suspek keluar ke Miri untuk membeli barangan tanpa mengajaknya.


Gambar Hiasan


“Setibanya mangsa ke rumah, suspek tiba-tiba mengamuk lalu membelasah mangsa.


“Mangsa yang ketakutan kemudiannya membuat laporan polis di Balai Polis Bekenu keesokannya.”


Suspek ditahan polis dan dibawa ke Balai Polis Pusat Miri untuk tindakan lanjut. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-10-2018 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Urmmm...kes gni pn bley smpai pukuk memukul?baran betul c somi tagune tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bewak kqh? patutnya suami yang bawa shopping.mesti mengamuk sebab tak dapat pau isteri
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
terbalik...selalu isteri yg marah klau suami x ajak shopping...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam ni pon ado..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa husband ni? So many psychos nowadays and they came in different forms
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmm. Masih bersama lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2018 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau laki aku, tk sanggup nk ikut aku shopping...lg suka aku gi sendiri dan dia kt ruma jaga anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
macam ni pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Spesis kedayan bekenu bodow ni!
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Spesies rare laki dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 08:48 AM | Show all posts
dah kenapa si suami pulak nak mengamuk bini xajak shopping???? bini shopping kat mana yg dia sentap sgt tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 08:56 AM | Show all posts
kannnn.....
pelik kes ni...
sampai belasah bagai... reason sebab bini tak ajak shopping...
mental kot....  
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 08:57 AM | Show all posts
selalumyer lelaki memang suka kalau bini tak ajak nyoping.....
nih mesti laki yg mengharapkan belas ehsan duit bini ketika nyoping....
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 09:18 AM | Show all posts
kerana mulut semua benda bole jadi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2018 09:22 AM | Show all posts
kalau mak aku tinggal ayah aku x bawak shopping habislar muncing panjang sedepa
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 09:45 AM | Show all posts
laki aku lagi suka kalu g blanje xbawak dia..sbab aku suka menilik satu2 barang sampai berjam2 bru nak pkir nk beli ke x..
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 09:56 AM | Show all posts
aku tak percaya bulat2 dgn wartawan ni, ntah2 lain cerita
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:10 AM | Show all posts
Laki cenggitu selayaknya ditinggalkan jer.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 05:31 AM GMT+8 , Processed in 0.087934 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list