CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bila Lagu 'Di Matamu' Ditamilkan Azad Jazmin, Siapa Boleh Tahan Pecah Perut?

18-4-2018 12:04 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 11544| Komen: 65|Original author: Oleh: Ain

Description: Siapa tidak mengenali pelakon Azad Jazmin yang sering membuat peminat dan pengikut pecah perut dengan gelagatnya melayan keluarga terutama anak-anaknya.
Siapa tidak mengenali pelakon Azad Jazmin yang sering membuat peminat dan pengikut pecah perut dengan gelagatnya melayan keluarga terutama anak-anaknya.



Terbaru, isterinya, Eira Syazira memuat naik video Azad menyanyikan lagu Di Matamu oleh Sufian Suhaimi dalam versi bahasa Tamil.



Memang pecah perut guling-guling dibuatnya melihat Azad menyanyi bersama penyanyi asalnya serta pelakon Hafidz Roshdi. Menurut netizen, Azad memang tak pernah tak lawak!


Habis ditamilkan lagu orang tu!


Foto: IG Eira Syazira

Memang berdekah-dekah gelak mendengar lagu Sufian itu ditamilkan! Aduh Azad, dia duduk diam saja pun orang boleh gelak. - CARI
11

Bagus
18

Marah
15

Terkejut
17

Sedih
10

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (81 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nur123 18-4-2018 12:09 PM
Selalu dia ckp tamil tu memang ada maksud tak?
Quote myakayina 18-4-2018 12:38 PM
nur123 replied at 18-4-2018 12:09 PM
Selalu dia ckp tamil tu memang ada maksud tak?

ntah ler..tapi sis rasa dia mcm main belasah jer..not sure la klu mmg dia fluent tamil..rasa mcm pelik je ayatnya je..asik ulang2 sama jer.. kaadhal..kaadhal..kaadhal..
Quote MadameOnion 18-4-2018 12:38 PM
lawak la jugak..tapi takdelah sampai pecah perut
Quote ashcroft86 18-4-2018 12:51 PM
die mmg tamil pon kan? Ke idok??
Quote pichee 18-4-2018 01:10 PM
i rse bertuah wife die..sbb dpt hsbd yg selalu buat kelakar....i nmpk dorg btl2 fall in love..moga till jannah..azad pn nmpk family man...

Quote cha-cha 18-4-2018 01:12 PM
Muka sufian suhaimi macam tikus kerdil comel.
Quote Parit.Hilton 18-4-2018 01:27 PM
cha-cha replied at 18-4-2018 01:12 PM
Muka sufian suhaimi macam tikus kerdil  comel.

hahaha macam tikus dalam Stuart Little tu
Quote caprut 18-4-2018 01:28 PM
Poyo tol mamak ni aku rsa. Acah2 wat video lawak
Quote misz_sanggul 18-4-2018 01:37 PM
nur123 replied at 18-4-2018 12:09 PM
Selalu dia ckp tamil tu memang ada maksud tak?

mmg bermaksudle..kan die mmg bpk tamil..
suke je ngn die..lawak natural xde rse cam dibuat2..
tp plik x pnh dipanggil super spontan

Quote MadameOnion 18-4-2018 01:41 PM
ashcroft86 replied at 18-4-2018 12:51 PM
die mmg tamil pon kan? Ke idok??

dia lots of mix..portugis and indian kot..my hubby satu kelas dgn dia masa sekolah..dia boleh cakap tamil tapi takdak la fluent sangat..tapi kalau org mengata dia in tamil, dia boleh balas balik
Quote lazim 18-4-2018 01:44 PM
paling kelakar dia suka ngusik ank sulung dia. dulu2 anak dia mesti menagis kalau tgh2 nynyi lagi omputeh tb2 pak azad sambung kot tamil
Quote missy_intsy 18-4-2018 02:14 PM
Gaya dia ni mcm poyo tp bini n anak2 terhibur je...
Untungla anak bini dpt bapak n laki happy go lucky..nmpak dia sejenis kerja keras jugak for the family
Quote afie_m 18-4-2018 02:24 PM
hahahha...lawak dia ni...
Quote roti_banjir 18-4-2018 02:31 PM
aku suker jer tgk dia ngan family sekarang nih....
dedulu ada gak zaman kepoyoan dia, tapi sejak anak dah makin ramai nih, poyo pon makin kurang
anak sulung dia tuh rapat tol ngan dia
tgk video dia nyakat anak dia masa anak dia hantar dia kat airport tuh, memang kelakar nau
beriya nangis peluk2 anak dia...
Quote cupu 18-4-2018 02:33 PM
Dl nmpak dia mcm hot temper kan..la ni nmpak funny..aku terhibur jgk la..sbb xtry hard sgt..lucky la wife dia..gelak dekah2 sokmo.
Quote jlo 18-4-2018 02:33 PM
i ols terhibur kalo pegi ig dorang laki bini ni
Quote weezerfan 18-4-2018 02:37 PM
Xkelakar pon.betul ke bahasa tamil tu.ke main rojak je mcm si zulin dugung terdampar tu.
Quote Wakefield 18-4-2018 03:04 PM
MadameOnion replied at 18-4-2018 01:41 PM
dia lots of mix..portugis and indian kot..my hubby satu kelas dgn dia masa sekolah..dia boleh caka ...


Bila u cakap camni, automatik I teringat cerita pimai2x. Masa kecik dulu I ingatkan budin tu hentam2 je cakap tamil dengan ravi dalam cerita tu, tp later on this one makcik penang mari bgtau imuda memang bleh cakap tamil (fasih ke tidak, xtaulah) tp banyak je dialog tamil budin dengan ravi walaupun pendek2.
Quote JiEunTak 18-4-2018 03:08 PM
dia ni mamak laa.... mak pak dia mamak.... tamil tu dia cakap ada yg btoi ada yg merapu.... tapi aku suka layan bideo dia ngan bini dia...nak2 dia menyakat anak2 dara dia... hehehe....amara tu masa kecik2 x brp comei tp dah besaq2 nih makin segakkkk sangat.... apa2pun azad ni mmg lawak laa...aku rasa si eira ni hari2 gelakkkk jaa keja nyaa...dpt laki sewel mcm nih....

Lihat semua komen(65)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 08:11 AM GMT+8 , Processed in 0.073330 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top