CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Saya Hanya Akan Terima Gaji AS$1 Sebagai Presiden USA- Donald Trump

14-11-2016 06:16 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 7775| Komen: 69

Description: Donald Trump mendedahkan bahawa beliau hanya akan terima gaji sebagai Presiden Amerika Syarikat sebanyak AS$1 atau RM4.29 setahun.

Donald Trump mendedahkan bahawa beliau hanya akan terima gaji sebagai Presiden Amerika Syarikat sebanyak AS$1 atau RM4.29 setahun.

Menerusi laporan Mirror, jutawan itu tidak akan mengambil gaji AS$400,000 atau RM1.72 juta apabila menerajui pentadbiran negara itu pada Januari depan.

Sebaliknya, beliau hanya akan mengambil jumlah minimum AS$1 sebagaimana yang diperuntukkan di dalam undang-undang.

"Saya rasa, mengikut undang-undang, saya perlu ambil $1. Jadi, saya akan ambil $1 setahun." 

Beliau berkata demikian menerusi wawancara pertamanya selepas memenangi pilihan raya presiden di kediamannya di Manhattan, New York.

Wawancara itu disiarkan menerusi saluran CBS dalam program ’60 Minutes’. - CARI

sumber foto: http://i1.mirror.co.uk/




20

Bagus
25

Marah
19

Terkejut
21

Sedih
22

Lawak
23

Bosan

Friends Rank (130 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote white_musk 14-11-2016 06:20 PM
Terpesona akak melihat pemuda blakang baju merah

Quote vandergooh 14-11-2016 06:28 PM
white_musk replied at 14-11-2016 06:20 PM
Terpesona akak melihat pemuda blakang baju merah

Cantik anak2 dia... kagum...

Tapi akak lebih minat baca sejarah hidup dia.. dimana atuk dan bapaknya taicoon tanah di sekitar new york... banyak tanah... dapat kat dia.. develop bangunan jadi high class...
Quote MissMamamia75 14-11-2016 06:47 PM
He do not need the money..
He just need the power..
And he got it all..
Quote fox. 14-11-2016 06:49 PM
white_musk replied at 14-11-2016 06:20 PM
Terpesona akak melihat pemuda blakang baju merah

akak pulak suka yg blakang trump
Quote tripleid 14-11-2016 06:50 PM
dia ni mmg ikhlas jd pesiden nk buat america great again.

go trump!
Quote Acik.Kepam 14-11-2016 06:50 PM
akak tertengok kejap kat channel CBS pagi tadi ...
bini heshe itu walaupun uang berkepok namun tak berbotox pun macam cikki2 kepam tanah air ini.
walaupun make up still nampak kedut2 kat mata sheols.  tapi sheols macam bimbo la gitu bila bercakap
accent slovenia pun masih pekat gitu.
Quote green~tea 14-11-2016 07:00 PM
Cantik giler anak pompuan dia ivanka trump tu... muka manis je
Quote GigaMom 14-11-2016 07:16 PM
Menteri kita mampooool ke?
Quote melinda_kerr 14-11-2016 08:18 PM
walaupun ayahnya begitu.. iols ckup terinspirasi dgn ivanka trump. sgt cantik , pandai dan loving mother.
Quote Innrukia 14-11-2016 08:23 PM
melinda_kerr replied at 14-11-2016 08:18 PM
walaupun ayahnya begitu.. iols ckup terinspirasi dgn ivanka trump. sgt cantik , pandai dan loving mo ...

ivanka macam mak dia..iron lady.
rasanya trump pun kalah dgn ex-wife dia dr segi business tactical.
Quote Changa 14-11-2016 08:25 PM
melinda_kerr replied at 14-11-2016 08:18 PM
walaupun ayahnya begitu.. iols ckup terinspirasi dgn ivanka trump. sgt cantik , pandai dan loving mo ...

Sheols the real first lady katanya sebab sheols paling rapat dengan trump dan ada influence untuk buat keputusan
Quote melinda_kerr 14-11-2016 08:32 PM
Changa replied at 14-11-2016 08:25 PM
Sheols the real first lady katanya sebab sheols paling rapat dengan trump dan ada influence untuk  ...

yelah.. iols tgk ig sheols mmg die berkempen pg every state untuk bapaknya..iols perasan sorang peserta apprentice si omarosa ke apa.. mmg kaki kipas / org kuat si donald ni..
Quote melinda_kerr 14-11-2016 08:34 PM
Innrukia replied at 14-11-2016 08:23 PM
ivanka macam mak dia..iron lady.
rasanya trump pun kalah dgn ex-wife dia dr segi business tactica ...

yes thats why.. iols lg suka ex wife si donald dr current wife. sheols tak tukar nama trump pun sebab bussiness kan? ala2 kimora lee simmons
Quote MissNigga 14-11-2016 08:39 PM
fox. replied at 14-11-2016 06:49 PM
akak pulak suka yg blakang trump

seriesssss!!!
Quote protonpersona 14-11-2016 08:43 PM
The last president of united state..
Quote fox. 14-11-2016 09:24 PM

series lah. kenapa?
Quote chazey 14-11-2016 09:29 PM
Lepas unker Donald jadi presiden USA ai is melihat sisi yang positif pula pada diri beliaw.
Quote PongKang 14-11-2016 09:31 PM
aku xsabo nk tgk apa yg akan berlaku kelak.
Quote MissNigga 14-11-2016 09:54 PM

kalo uols rajin nonton mobie porn ...
muka heols tu ada ciri ciri untuk memegang watak slave ...

tapi selera memasing khenzzz... so, iols kena ler respek ...


Lihat semua komen(69)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 03:47 AM GMT+8 , Processed in 0.072210 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top