CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gambar Donald Trump Dihias Sebagai Latar Belakang Tempat Kencing Di Dublin!

1-8-2016 02:58 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 4519| Komen: 13

Description: Oleh: TS LOOPortal berita The Telegraph melaporkan, potret calon presiden Amerika Syarikat dari Parti Republikan, Donald Trump telah dijadikan sebagai hiasan tempat buang air kecil di sebuah bar yang ...
Oleh: TS LOO



Portal berita The Telegraph melaporkan, potret calon presiden Amerika Syarikat dari Parti Republikan, Donald Trump telah dijadikan sebagai hiasan tempat buang air kecil di sebuah bar yang terletak di Dublin.

Menurut pekerja bar berkenaan, sekiranya Trump sah menjadi Presiden AS pada November nanti, mereka akan menukarnya sebagai tanda menghormati pilihan rakyat negara itu.

Bagaimana pun setakat ini hiasan potret Trump tersebut, belum pernah terima sebarang aduan. 

Jelas pengurus bar berkenaan, Tony McCabe, ianya salah satu cara bagi sesetengah orang untuk menzahirkan perasaan mereka terhadap pandangan Trump, selain menjadikan kunjungan mereka ke tandas suatu yang lebih menghiburkan. 


Dalam akaun Facebook bar itu, para pekerja Adelphi berjenaka tentang betapa popular tempat buang air kecil itu dalam kalangan pengunjung lelaki, selain menerima cadangan untuk membuat sesuatu di tandas wanita.

Ini bukan kali pertama imej Donald Trump digunakan dalan tandas. Di China, wajahnya digunakan oleh sebuah syarikat untuk dicetak pada tisu tandas.- CARI 

18

Bagus
27

Marah
28

Terkejut
17

Sedih
22

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (136 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 1-8-2016 03:02 PM
Habis lah kena golden shower beramai ramai
Quote nut.legacy 1-8-2016 03:59 PM
poor donald
Quote oppol 1-8-2016 04:11 PM
Harap yang gay tak melancap kat sana
Quote InVendeTTa 1-8-2016 05:10 PM
Mesti ramai yg kencing aim mulut beliau..yelah.mulot longkang kan
Quote mbhcsf 1-8-2016 05:48 PM
wow ...tulah taraf seorang racist dan pembenci islam, baguslah.
dulu GW Bush depa buat tiles - dan dipijak.
Quote ipes2 1-8-2016 05:52 PM
Class ha ha
Quote Farzana217 1-8-2016 08:40 PM
Quote manjalara_01 2-8-2016 12:50 PM
please jgn buat kat tandas perempuan
sexual harrasment ok!
Quote hayati_hassan 2-8-2016 12:55 PM
selayaknya dikencing kat muka dia tu
Quote lkick2113 2-8-2016 01:12 PM
manjalara_01 replied at 2-8-2016 12:50 PM
please jgn buat kat tandas perempuan
sexual harrasment ok!

pompuan mana ada kencing berdiri
Quote famri7 2-8-2016 01:27 PM
isle 1 trump 0
Quote Modngengade 2-8-2016 01:35 PM
cash yg terpancar terik untuk yahudi
Quote zorrro_03 2-8-2016 01:43 PM
kebencian semakin luas.  entah bila akan selesai jika rasa benci ini sentiasa dinyalakan....

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 07:12 AM GMT+8 , Processed in 0.092169 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top